Asus notebooks με ενσωματωμένο Kinect και Windows 8 [φήμες]

Το Kinect έχει περάσει από το Xbox 360 στα Windows και τώρα φαίνεται ότι είναι η ώρα του να περάσει στα notebooks. Αυτό ισχύει αν κρίνουμε από αναφορές που θέλουν την Asus να έχει κατασκευάσει δύο πρωτότυπα notebooks που ενσωματώνουν τον αισθητήρα. Λέγεται ότι φέρουν τους ανάλογους αισθητήρες LED και υπερύθρων στο περιθώριο των οθονών τους και ότι τρέχουν δοκιμαστικές εκδόσεις των Windows 8.

Αν αυτά αληθεύουν, τότε ενισχύονται οι ενδείξεις που θέλουν τα επόμενα Windows 8 να ενσωματώνουν στον κώδικά τους υποστήριξη για το Kinect. Τώρα ποιές θα είναι ακριβώς οι χρήσεις του, μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα χρησιμεύουν ασφαλώς στο gaming, αλλά και σε πολύ ενδιαφέρουσες δυνατότητες χειρισμού με gestures και ομιλία και μάλιστα από πολλαπλούς χρήστες ταυτόχρονα.

, Asus notebooks με ενσωματωμένο Kinect και Windows 8 [φήμες]

27
0

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Iraklis

Metro με kinect? yay!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.