Asus UX21A, Έρχεται επισήμως με οθόνη αφής

Το νέο ultrabook της Asus, το μοντέλο UX21A, επιβεβαιώθηκε ότι θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη αφής, ακολουθώντας την πολιτική του Asus Taichi, δείχνοντας μας για ακόμα μια φορά ότι το μέλλον των ultrabooks θα είναι άμεσα συνυφασμένο με τις απτικές λειτουργίες του interface.

Σύμφωνα με την Asus, δεν θα είναι το μόνο μοντέλο που θα έχει οθόνη αφής, επομένως θα πρέπει να αναμένουμε και άλλα στο μέλλον. Αναφορικά με τα υπόλοιπα τεχνικά του χαρακτηριστικά, αρκεί να αναφέρουμε ότι είναι ένα Ultrabook με επεξεργαστή Ivy Bridge και ανάλυση οθόνης 1920×1080 pixels. H διαγώνιος της δεν είναι παραπάνω από 11.6 ίντσες, καθιστώντας το εύκολο στη μεταφορά.

Το Ultrabook θα είναι εξοπλισμένο με τρεις θύρες USB 3.0, μία microHDMI και μία miniVGA. Το βάρος τους δεν θα ξεπερνά το 1.1 kg, θα ανήκει στην κατηγορία των Zenbooks της Asus και ακόμα δεν έχει γίνει λόγος για την κατηγορία τιμής στην οποία θα κινείται.

, Asus UX21A, Έρχεται επισήμως με οθόνη αφής

, Asus UX21A, Έρχεται επισήμως με οθόνη αφής

, Asus UX21A, Έρχεται επισήμως με οθόνη αφής

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Μπουκιά και σχώριο το μηχανάκι!!!

Max91

WOW…ειναι πανεμορφο… και δεν μπορω να φανταστω πως θα ειναι η οθονη του.. και αφης και 1080p σε μολισ 11 ιντων…

cris41

Εντομεταξυ το HP Mini που εχω και ειναι και αυτο με οθονη αφης η αληθεια ειναι οτι δε με ενθουσιασε οθονη αφης σε νετμπουκ.

Manos Unstable

Πολύ καλά τα νέα! Έχω είδη σχεδίασή την επόμενη μου αγορά για Laptop ή οποία θα είναι ultrabook με 14″ οθόνη και οθόνη αφής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.