ASUS UX31 Ultrabook unboxing [TechblogTV]

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και αποσυσκευάζουμε το Ultrabook ASUS UX31 από τη σειρά Zenbook. Εξολοκλήρου από βουρτσιμένο αλουμίνιο και ιδιαίτερα λεπτό προφίλ μόλις 18 χλστ. το ASUS UX31 εντυπωσιάζει με τα ισχυρά του τεχνικά χαρακτηριστικά, τη μεγάλη αυτονομία 7 ώρες αλλά και το standby mode που αγγίζει τις δύο εβδομάδες! Δείτε το βίντεο.

Το Zenbook είναι το δώρο του Άη Βασίλη στον Φίλιππα και του κόστισε 1330 ευρώ.

ASUS Zenbook UX31
Οθόνη: 13.3 ίντσες, 1600×900 pixels, 16:9
Λειτουργικό: Windows 7 Professional 64-bit
Επεξεργαστής: Intel Core i7 2677M 1.8GHz
Μνήμη RAM: 4GB DDR3
Αποθηκευτικός χώρος: 256GB SSD SATAIII
Κάρτα γραφικών: Integrated Intel HD Graphics 3000 shared
Webcamera: VGA
Συνδεσιμότητα: USB 2.0, USB 3.0, micro HDMI, mini VGA, SD card reader
Ασύρματο: Bluetooth 4.0, Wi-Fi n
Ηχεία: Bang&Olufsen
Διαστάσεις: 325x224x18 χλστ.
Βάρος: 1297 γρ.

, ASUS UX31 Ultrabook unboxing [TechblogTV]

, ASUS UX31 Ultrabook unboxing [TechblogTV]

, ASUS UX31 Ultrabook unboxing [TechblogTV]

, ASUS UX31 Ultrabook unboxing [TechblogTV]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

56 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
sdaoulas

ok κουκλι!!!!!! Και πολυ δυνατο. Που χωρεσαν τον i7, πως ψύχεται ειναι απορια.

Burned BiLL

Απλός δεν Υπάρχει!!!!! Εργαλείο!!!!!

aris

Καλορίζικο μεγάλε το εργαλείο!!
καλά χριστούγεννα.

jimmy1992

Είναι γρήγορος; Γιατί εγώ έχω έναν Intel Pentium 1.87GHz και σέρνεται!

Γιωργος Μ

πολυ καλη δουλεια απο την asus.κωστα παντος επειδη μου πολυαρεσε αυτο το εργαλειο για ρωτα το φιλο αν δεχετε ανταλαγη με διαμέρισμα 100τμ και διαφορα απο εμενα φυσικα…

Antonis

Κωστα, δε νομιζω να δολοφονησες τον ανθρωπο για να του παρεις το ultrabook?

Vanzel

Πολύ καλό, ίσως ο επόμενος υπολογιστής μου. Ενα αρνητικό (αν δεν κάνω λάθος) είναι οτι δεν βλέπω να βγαίνει εύκολα η μπαταρία. Δηλαδή αν θέλω να το έχω όλη μέρα ανοιχτό στη μπρίζα τι κάνω;

odis

Χρονια πολλα και καλα χριστουγενα, το ultrabook ειναι κουκλι και πανεμορφο αλλα για πες μου αν δεν ειναι αντιγραφη απο macbook air τοτε τιι ειναι………..και κατι αλλο αν δεν εχεις πανω macintosh os x τη να κανεις την ομορφια αφου εσωτερικα παλι windows τρεχει, και η τιμη του πανω απο 1000euro σιγουρα θα κανει, ποιος ο λογος αγορας του αντι του air. Καλες γιορτες και καλη χρονια…Και techblog forever……….

Manolis Tsagkarakis

δεν θα αγόραζα ποτέ βουρτσισμένο αλουμίνιο μιας και δεν χρησιμοποιώ ποτέ βούρτσες και τσατσάρες!!! :p

Πολύ καλό μηχάνημα πάντως και πολύ στιλάτο..!!! δεν ξέρω αν σε αυτά τα χρήματα (αν τα είχα για PC) θα διάλεγα αυτό ή κάποιο Mac όπως είπε ο φίλος πιο πάνω…

Rapid-eraser

Η μπαταριά σε όλα τα Ultra books που είδα είναι χωνευτή και δεν μπορείς να την αποσυνδέσεις. Επίσης δεν είναι η τυπική μπαταρία που έχουν τα laptops αλλά είναι λεπτή (όπως των Blackberry) και πλατιά (πιάνει σε πλάτος και ύψος σχεδόν το 70% της επιφάνειας του Ultra book). Με το πρώτο φώτισμα η μπαταρία κράτησε περίπου 4.30 ώρες σκληρού installation, λογικά για να φτάσει στο optimal θα πάρει 4-5 φορτσαρίσματα. Τα πλήκτρα όντως θέλουν λίγο για να τα συνηθίσεις και αν δεν τα πατήσεις καλά καμιά φορά δεν γράφουν keystrokes αλλά είναι λογικά μετά από 1-2 μέρες χρήσης θα το έχω ξεχάσει. Ο i7 που φοράει είναι mobile version σε compact size και δυνατότητα Turbo 😛 που ενεργοποιείται από software και τον πάει στα 2.9 (χωρίς να γίνει over-clocked είναι native οι ενδιάμεσες στάθμες ), επίσης έχει ένα ανεμιστηράκι το οποίο ή είναι πολύ αθόρυβο ή δεν άνοιξε τόση ώρα στο πλάι από την mobo και συνδέετε με ένα πεπλατυσμένο σωλήνα πάνω από την cpu και στην ουσία ρουφάει τον αέρα πάνω από το chip το οποίο χρησιμοποιεί και το αλουμινένιο σασί σαν passive ψήκτρα επίσης (όπως και τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά στοιχεία της mobo) PS1: Metrics από την απόδοση θα… Συνέχεια »

ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΔΙΟΣ

Πανέμορφο παιδιά,ποιοτικό αρκετά φαίνεται..Και σε καλή τιμή για αυτά που προσφέρει ssd/i7 και θηκη ενσωματωμένη!Υπολογίστε και καμιά ωρίτσα για να σετάρετε linux επάνω γιατί αλλιώς τζάμπα η αγορά..

Αλεξης

ολα καλα στο unbox,ολα τα ειπατε τιμη ομως δε μαθαμε ακομα……

bakchr

Η εμφάνιση αλλά και τα χαρακτηριστικά του, μας αναγκάζουν να το συγκρίνουμε με το macbook air.

Το αντίστοιχο macbook air λοιπόν (με σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά) κοστίζει περίπου 1800 ευρώ. Οπότε η asus μας παρουσιάζει ένα φτηνό mb air.

Αν διέθετα πάντως 1300 ευρώ για αγορά laptop, θα προτιμούσα να πάρω ένα φτηνότερο mb air, έστω και με χειρότερα χαρακτηριστικά.

leathernecks

Αλεξης, γύρω στα 1300 ευρώ αν δεν κάνω λάθος.
Προσωπικά δεν βρίσκω κάποιο λόγο για να προτιμήσω το εν λόγω μηχανάκι από ένα Mac Book Air !

alexpen

Οπως εγραψε κ ενας φιλος πιο πανω…Linux FTW. Αλλιως δεν αξιζει τα 1300. Ειδικα τωρα και με Cloud Office…(παρα πολυ καλα χαρακτηριστικα παντως).

mairh

αφού υπαρχει το mac air και στα ίδια λεφτά δεν έχει νόημα!

nikosm10

Για ποιον λόγο να προτιμηθεί στα ίδια λεφτά ενα mb air με χειρότερα specs? Επειδή στην πλάτη έχει ενα μήλο? Υπάρχει κάποιος άλλος σοβαρότερος λόγος?

O gadgetakias

νομίζω ότι το αντίστοιχο MacBook air κοστίζει 1.843,07 €
( https://www.isquare.gr/store/macbook-air-13-3-intel-core-i5-1-7ghz-256hd-greek.html )Η διαφορα είναι στα 513,07€
με αυτά χτυπάς και ένα Motorola RAZR XT910( https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?keyphrase=android&price_min=450.0 )με 2 euro από τσέπη και είσαι κομπλέ !!!

bakchr

@nikosm10

Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι για να προτιμήσει κανείς macbook. Δεν θα τους αναλύσω…

Όσοι έχουν χρησιμοποιήσει mac osx (σε αυθεντικό apple μηχάνημα, όχι hackintosh) ξέρουν.

nikosm10

Επειδή αυτοί που έχουν χρησιμοποιήσει mac osx σε αυθεντικό μηχάνημα είναι περίπου 10% του συνόλου και μαζευτηκανε σ’αυτο το ποστ γι’αυτο ρωταω. Απλά ψάχνω 2 βασικούς λόγους για να μην προτιμήσω το asus απο macbook air…

Zeus

Μου άρεσε, καλορίζικο φίλε ,άξιζε η αγορά που έκανες, 1000 φορές καλύτερο από μήλο,και πάλι καλορίζικο και Χρόνια Πολλά

Alex

2 λόγοι για να προτιμησεις το macbook air ειναι η οθόνη η οποια ειναι καλυτερη σε φωτεινοτητα, αντιθεση κλπ και ισως το πληκτρολογιο ολα τα αλλα ειναι ιδια. Η διαφορα των 500 ευρω δεν αξιζει, περιμεντε κανα 2μηνο μεχρι την CES και θα δειτε τι εχει να γινει απο Ultrabooks. Τωρα για το λειτουργικο που λενε μερικοι δεν θα μιλησω. Μια χαρα ειναι τα 7αρια το OSX δεν παρεχει τιποτα παραπανω, εκτος και αν θες να παιζεις με τα transitions. Απο την αλλη για τους πιο ψαγμενους αν δεν θελετε 7αρια, βαλτε ενα ubuntu ή mint και το kde και ειστε ετοιμοι. Εχει στο anandtech.com ενα πληρεστατο review 2 ultrabooks που καλυπτει τα παντα.

Periklis Tsakanikos

Κώστα για ποιο λόγο δεν αναφέρεται η κάρτα γραφικών που ενσωματώνεται στο σύστημα ή ο επεξεργαστής λαμβάνει τη λειτουργία των γραφικών?

FaTaL

Kαλορίζικο φίλε. Φοβερό το εργαλείο <3

nektarios

xronia polla kai apo emena…. sorry gia ta greeklisch alla grafo epo eksoteriko kai germania….

Agorasa prin ena xrono akribos to Macbook Air to 13,3” kai blepo akribos ta idia pragmata alla se windows apo tou kouti tis siskebasia to stil pou einai ola mesa paketarismena ola….
tora as po kapoia pragmata gia to sasi tou asus akribos ola idia opos tis apple alla se xamiletori piotita…………… mexri kai ta usb tous kai ola apo tis plevres tou laptop einai idia ola mexri kai to styl pliktrologiou einai akribos idio…… alla kata ta alla tha po oti einai poli oreo dn einai asximo….. tha simfoniso me ton filo sto video to war einai anapofekto 🙂 kala xristougenaaaa

Solon

Καλό και όμορφο αλλά θα ήθελα να φοράει και μια καλή Nvidia παρέα με τον i7.
Δεν θα έδινα ποτέ τόσα λεφτά για να αγοράσω μόνο εμφάνιση και φορητότητα.
Πάντως με γεια σου Φίλλιπα, καλοδούλευτο!

md03582

Χρονια πολλα σε ολους! καλο χρυσο ρε παιδια το macbook air, ωραια κομψη κατασκευη, στιβαρη, ολα τα καλα εχει. αν ειχε και windows 7 θα ηταν το ιδανικο…

Elesar

@md03582 φίλε μου σου αρέσουν οι μπλε οθόνες, δεν εξηγείται αλλιώς. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα.

md03582

οποιος δεν ξερει να χρησιμοποιει windows, κανει χαζαμαρες κ του εμφανιζονται μπλε οθονες, ας δοκιμασει την τυχη του στα mac. 2 χρονια που χρησιμοποιω windows 7 ουτε μια φορα δεν εχω δει μπλε οθονη. Τα 7 πετανε, μπορει να μην αρεσει σε καποιους αλλα αυτη ειναι η αληθεια. Και παλι χρονια πολλα

Solon

Elesar μάλλον δεν έχεις δουλέψει Win7. Τα έχω σε 5 μηχανήματα από τότε που βγήκανε και δεν έχω δει ποτέ μπλε οθόνη. Σταθερά, γρήγορα, χωρίς τις παλαιότερες ελείψεις των WIN και επιπλέον με 99% συμβατότητα με παλαιότερα προγράμματα και περιφερειακά. Αυτή τη στιγμή είναι το κορυφαίο λειτουργικό στον πλανήτη.

Αντώνης

Ένα κόσμημα… <3

Elesar

Φίλε Solon επειδή έχω δουλέψει τα 7 και μάλιστα σε επαγγελματικές συνθήκες (άρα και πιο απαιτητικές σε σχέση με την καθημέρινη χρήση), γι’ αυτό θα διαφωνήσω με τη διατύπωση “Αυτή τη στιγμή είναι το κορυφαίο λειτουργικό στον πλανήτη. Το να πεί κάποιος εγώ δουλεύω με windows γιατί μου αρέσουν ή έτσι έμαθα (γιατί κακά τα ψέματα στην Ελλάδα δεν είχαμε και πολλές επιλογές για το ποιό λειτουργικό σύστημα θα δουλέψουμε) είναι απόλυτα θεμιτό και σεβαστό. Αλλά το να πεί οτι τα windows δεν κουβαλάνε μια ιστορία γεμάτη bugs και crashes το θεωρώ μέγιστο λάθος.

md03582

αλλο το τι κουβαλαει η ιστορια των windows και αλλο το τι κουβαλανε τα windows 7. Με οποιον μιλαω εδω μεσα, ειναι επαγγελματιας!! Ειναι φοβερο αυτο το πραγμα. Λοιπον, εγω δεν ειμαι επαγγελματιας, και επειδη ακριβως δεν ειμαι, ειμαι πιο επιρρεπης στο να προκαλεσω καποια δυσλειτουργια στο λειτουργικο. 2 χρονια λοιπον τα 7αρια κανενα απολυτως προβλημα ουτε σε σταθερο ουτε σε λαπτοπ. elesar θα σε παρακαλουσα να μου πεις τι επαγγελματικη χρηση εκανες με τα 7 και σου δημιουργησαν προβλημα η δε σε καλυψαν. Τελος για το lion εχω διαβασει παρα πολλα παραπονα των χρηστων

md03582

mac σε διαφορα fora κα downgrade σε snowleopard

Elesar

Φίλε md03582 μου κάνει εντύπωση που σου προξενεί τόσο μεγάλη έκλπληξη το γεγονός ότι εδώ μέσα υπάρχουν άνθρωποι οι οι οποίοι δουλεύουν επαγγελμάτικα με τους υπολογιστές τους και μάλιστα σου φαίνεται τόσο παράξενο που όπως γράφεις “Ειναι φοβερο αυτο το πραγμα”, κατηγορώντας ουσιαστικά τους περισσότερους ως ψεύτες.Υπάρχουν λοιπόν άνθρωποι οι οποίοι δεν χρησιμοποιούν τον υπολογιστή για να παίζουν παιχνίδια ή για να ακούνε μουσική και να κατεβάζουν torrents. Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν oracle, που χρησιμοποιούν virtual machines κτλ. Επειδή όμως η κουβέντα πάει μακριά και δε νομίζω οτι εξυπηρετεί κανέναν, ειδικά στο συγκεκριμένο post που αφορά ένα εντελώς διαφορετικό πράγμα, καλό θα ήταν να σταματήσει εδώ. Χρόνια πολλά σε όλους!

md03582

δεν κατηγορω κανεναν για ψευτη, αυτο ειναι δικο σου αυθαιρετο συμπερασμα. απλα μου φαινεται περιεργο που ολους τους επαγγελματιες τους πετυχαινω εγω. Δεν μου απαντησες παντως που ειχες προβλημα με τα windows 7.

enigma

Ένα μόνο πράγμα θα πω με τα ελάχιστα που ξέρω από pc….Οι μόνοι επαγγελματίες που παίρνουν mac είναι όσοι ασχολούνται με γραφιστική σχέδιο κοκ…..

Οι υπόλοιποι επαγγελματίες, μηχανικοί για παράδειγμα χρησιμοποιούν pc….Ο λόγος;;;Όταν ανέβουν οι απαιτήσεις μέχρι ένα σημείο μπορείς να κάνεις αναβάθμιση στο μηχάνημα στους τομείς που θες και να επεκτείνεις την διάρκεια ζωής του…

euaggelos71

Χρονια πολλα σε ολους,φιλλιπε καλοριζικο και καλοδουλευτο, το asus ειναι χαρμα οφθαλμων με γεια σου.

techviewGr (iPhonias)

Χρονια πολλα!
θηριακι ειναι, τα χαρακτιρηστικα πετανε αλλα 1330€ για Windows! θα τα εδεινα σε mac(book) ανετα γιατι ξερω οτι θα παρω κατι που θα μου δωσει κατι το καινουργιο (οχι αλλο παραθυρο!) οχι πως δεν εχει ελατωματα το mac…. Eιναι και καπως πολλα για φορητη συσκευη……
ΑΑΑΑΑ πιον κοροιδειω η συσκευη ειναι ερωτευσιμη….. αν ειχα τα λεφτα θα τα εσκαγα ανετα…
βγαινει και σε αλλα χρωμματα??????
Καλοδουλευτο σου ευχομαι….

Nikosmph

Καλοφάγοτο το μηχανάνημα φίλιππε, η cpu (317$) έχει επιδόσεις με PassMark 3181. Τα εφτάρια μια χαρά είναι, βάλε και μια 65μπιτη έκδοση linux και θα είσαι πλήρης.

Apostolos

Καλορίζικο Φίλλιπα! Να το χαρείς!

george

Να φτιαξετε ενα νεο διαγωνισμο ” ποσα στοιχεια αντεγραψε τον zenbook απο το macbook” οποιος βρει τα περισσοτερα κερδιζει 😛 απο το κουτι μεχρι και το λαμπακι της φορτισης ολα κατα την γνωμη μου ειναι μια ψιλοαποτυχημενη αντιγραφη

Nikosmph

Έλεος, σταματήστε κάποιοι να πετάτε δηλητήριο και να κάνετε τόσο ειρωνικά σχόλια.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Πρωτον.
Δεν μπορω να καταλάβω γιατι ολα τα Threads πρεπει να καταστρέφονται απο ανουσια posts του τυπου ποιος αντιγραψε ποιον. Υπαρχουν χρηστες οι οποιοι δεν γνωριζουν απο mac κτλ και μπαινουν στο αναλογο θεμα για να διαβασουν ΑΡΝΗΤΙΚΑ και ΘΕΤΙΚΑ του εκαστοτε λειτουργικου συστηματος !! Και οχι να σπαταλησουν τον πολυτιμο χρονο τους διαβαζοντας βλακειες. Το να γινονται αυτες οι συζητησεις σε Threads με τιτλο GS2 vs 4S το καταλαβαινω. ειναι λογικο. Αλλα οχι και εδω !
Εδω μπηκα για να διαβασω για το νεο ASUS και να διαβασω σχολια απο χρηστες του mac air για να μαθω σε τι είναι καλυτερο το air (αν ειναι). Ποσως με ενδιαφερει αν αντιγραψε το αλουμινιο ή το σχεδιο ή την θυρα usb η asus και ολα αυτα τα ανουσια.

Δευτερον.
Μπορει καποιος να πει μερικους ΣΟΒΑΡΟΥΣ λογους για τους οποιους το MacAir ειναι καλυτερο μπας και μαθουμε κατι χρησιμο.
Προσωπικα , εχω να δω μπλε οθονη σε windows εδω και καποια χρονια (απο τοτε που ειχα Win XP δλδ) και δεν ειμαι ουτε γραφιστας ούτε μουσικος παραγωγος.
Οποτε υπάρχει καποιος λογος να δωσω τα οποια χρηματα παραπάνω για να παρω MacAir ?

Aris

Γενικά στα threads που δεν έχουν σχέση με κινητά ή pads, τα σχόλια είναι αστεία. Κατηγορίες για μπλε οθόνες στα Windows ενώ δεν φταίει το λειτουργικό για τις μπλε οθόνες αλλά αποκλειστικά hardware ή driver errors. Άνθρωποι που λένε ότι το macair είναι ανώτερο από το zenbook χωρίς να το αιτιολογούν, και άλλοι που λένε ότι το mac os x είναι ανώτερο των windows όταν έχουν το macair για 1500Ευρώ facebook machine. To asus έχει i7,256gb ssd και 4gb ram και οθόνη μεγαλύτερης ανάλυσης. Πώς να συγκριθεί μ’αυτά το air που είναι και πιο ακριβό;

Elesar

“άλλοι που λένε ότι το mac os x είναι ανώτερο των windows όταν έχουν το macair για 1500Ευρώ facebook machine.” πού το ξέρεις αυτό φίλε μου?

Aris

Όποιος ξέρει τι παίζει με τα λειτουργικά, έχει καταλάβει ήδη ότι το ποιό είναι καλύτερο εξαρτάται από τις ανάγκες του καθενός. Και σίγουρα ο περισσότερος κόσμος που αγοράζει mac τα προτιμά για την απλότητα στις καθημερινές τους εργασίες. Οπότε υποθέτω με αρκετή ακρίβεια ότι ένα από τα παραπάνω σχόλια έχει γραφτεί από κάποιο casual χρήστη, ο οποίος λέει ότι το mac os είναι ανώτερο αλλά δεν μπορεί να το δικαιολογήσει.

Παρεπιπτώντος, μόλις κοίταξα και στο amazon και το ux31 έχει 1440$ και το αντίστοιχο macair 1490$, με μόνη διαφορά στον επεξεγραστή(i5 το macair) και στην ανάλυση της οθόνης. Με αυτές τις τιμές η κόντρα γίνεται πλέον πραγματικά ενδιαφέρουσα, γιατί με τις τιμές που διάβασα στα σχόλια το zenbook κερδίζει κατά κράτος. Τώρα με την ίδια σχεδόν τιμή αν θα προτιμούσα το zen ή το air, πραγματικά δεν ξέρω.

O gadgetakias

Αν ήταν αντιγραφή τότε θα λεγόταν φιρίκι zenbook..
xaxaxa..
αν διαβάζω σωστά,σαν επικεφαλίδα έχει “Asus UX31 Ultrabook unboxing [TechblogTV]”
και όχι “Asus Vs macbook”
Έλεος με τη μηλοεταιρια, υπάρχουν κι αλλου πορτοκαλιές που κάνουν…μούσμουλα..!

Ιωάννης Π.

Τουμπανάκι το λαπτοπακι, και βλέπω μεγάλη σημασία στην λεπτομέρεια.
Τα Bang&Olufsen δεν βλέπω να σχολιάζει κανείς και στεναχωριέμαι!

stelios7

Κωστα θελω να το αγορασω,μπορεις να κανεις ενα ρεβιου(review)?????!!!!!!!!!!!!!!

Rapid-eraser

Καλησπέρα και χρόνια πολλά, Επανέρχομαι για το θέμα του hands on review μιας και το ζήτησαν 2-3 άτομα. Μετά από μία βδομάδα εντατικής χρήσης της συσκευής είμαι αρκετά ευχαριστημένος σαν σύνολο. Η απουσία dedicated chip για την κάρτα γραφικών δεν είναι τόσο σημαντική όσο μου φάνηκε στην αρχή, βέβαια είμαι συνηθισμένος σε high end hardware και η παραμικρή καθυστέρηση με ενοχλεί, οπότε για κάποιο μέσο χρήστη φαντάζομαι το overall UX θα είναι καλό. Πριν καν ξεκινήσω τα installation έκανα όλα τα updates software/hardware ( δεν έκανα update στο firmware του bios αλλά δεν είδα κάποιο από τα προβλήματα που περιγράφουν για την version που είχε πάνω ). Τα gestures του track pad ( το οποίο να προσθέσω ότι είναι τεράστιο , για όσους δεν το πρόσεξαν ) δουλεύουν μια χαρά και απορώ πως χρησιμοποιούσα laptop μέχρι τώρα που δεν είχε αυτά 🙂 Gestures με 2-3 δάχτυλα όπως maximize , δεξί click , next, back, level up, show desktop , quick select και άλλα. Το track pad κλειδώνει μόλις αρχίσεις να γράφεις στο πληκτρολόγιο για αν μην κουνιέται από μόνος του ο κέρσορας, λόγο του μεγέθους του, και έχει διάφορα modes για το πώς ξεκλειδώνει – το αφίσα στο default γιατί… Συνέχεια »

Γιάννης

Όταν υπάρχει το mac book air πρέπει να είσαι… για να αγοράσεις αυτό! Αρχικά το design δεν συγκρίνεται και το λειτουργικό επίσης! Mac Os X Lion… αυτό είναι λειτουργικό σύστημα

Rapid-eraser

Ευχαριστώ πολύ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Techblog TechblogTV

Τα πιο δημοφιλή YouTube βίντεο του Techblog για το 2020

‘Hρθε η ώρα να παρουσιάσουμε τα αγαπημένα σας, τα 10 κορυφαία βίντεο του Techblog που είδατε περισσότερο στο κανάλι μας στο YouTube.

Reviews Android Smartphones Smartphones TechblogTV

Vodafone Smart 4G ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Vodafone Smart 4G με οθόνη αφής 4.5 ίντσες LCD IPS ανάλυσης qHD 960×540 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 8 Megapixel, Android 4.2 Jelly Bean και φυσικά 4G! Το Smart 4G κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες στην αγορά από τη Vodafone με τιμή […]

Notebooks Toshiba Toshiba Ultrabooks Ultrabook

Toshiba Dynabook KIRA V654, Με αυτονομία 22 ωρών

Αυτό που καθιστά το notebook Toshiba Dynabook KIRA V654 ξεχωριστό, δεν είναι η οθόνη των 13 ιντσών, ανάλυσης 1366 x 768 pixels, που επιπροσθέτως δεν είναι αφής, ούτε ο Intel επεξεργαστής αρχιτεκτονικής Haswell και το χαμηλό βάρος των 1,12 κιλών, αλλά η αυτονομία του. Σύμφωνα με την Toshiba, το Dynabook KIRA V654 προσφέρει 22 ώρες […]

Reviews Android Android Tablets featuredtv

LG G Pad 8.3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το tablet LG G Pad 8.3 με οθόνη αφής 8.3 ιντσών LCD IPS ανάλυσης Full HD+ 1920×1200 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 600 χρονισμένο στο 1.7GHz και μνήμη RAM 2GB. Το G Pad 8.3 τρέχει Android 4.2.2 Jelly Bean, έχει κάμερα 5 Megapixel και δεύτερη μπροστινή 1.3 Megapixel, […]