Dell Adamo, Admire and Desire

Εξαιρετικός life-style σχεδιασμός με καμπύλες και άφθονο αλουμίνιο. Πολύ μικρό πάχος και οθόνη 13,4 ιντσών τεχνολογίας LED. Επεξεργαστής Core 2 DUO και μνήμη RAM DDR3. Αυτή είναι η νέα σειρά φορητών υπολογιστών Dell Adamo με τα μοντέλα Admire και Desire σε cyber χρωματισμούς Onyx και Pearl. 1999 δολάρια για το Admire και 2.699 δολάρια για το Desire. Σε ευχαριστούμε Dell, μας χαρίζεις πολύ όμορφα αντικείμενα πόθου και μας κάνεις να ονειρευόμαστε.

, Dell Adamo, Admire and Desire

, Dell Adamo, Admire and Desire

, Dell Adamo, Admire and Desire

, Dell Adamo, Admire and Desire

, Dell Adamo, Admire and Desire

Dell Adamo Admire
1.2GHz Intel Core 2 Duo
2GB 800MHz DDR3
128GB SSD

Dell Adamo Desire
1.4GHz Intel Core 2 Duo
4GB 800MHz DDR3
128GB SSD
Mobile Broadband

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Οθόνη: LED 13,4 ίντσες (16:9 + 720p)
Μεταλλικό πληκτρολόγιο
Κάμερα 1,3 Megapixel
Wi-Fi8 802.11n, Bluetooth
Διασύνδεση: Display Port, 3xUSB (1x eSATA combination), Audio Out, RJ-45
Διάρκεια μπαταρίας: έως 5 ώρες
Διαστάσεις: 331x242x16.39 χλστ.
Βάρος: 1,81 κιλά

Λειτουργικό σύστημα: 64-Bit Windows Vista Home Premium
Λογισμικό: Adobe Acrobat Reader 9, Adobe Flash Player, Dell Dock, McAfee SecurityCenter 30-day Trial, Dell Webcam Application, Dell Video Chat, PowerDVD 8, Microsoft Windows Live, Dell Connect Point, Roxio Creator DE, Dell Quickset, Dell Touchpad

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
azaas

Είναι πιο βαρύ από τον ανταγωνιστή του [ MBA ] και με specs που δεν ενθουσιάζουν… αλλά το πραγματικό πρόβλημα ξεκινάει όταν σκεφτείς οτι πάνω σε αυτά τα specs καλείται να τρέξει Vista 64!!! Είναι και ακριβότερο από το Air…

Το προϊόν αυτό δεδομένου του βάρους του αποτυγχάνει παταγωδώς να συγκινήσει το αγοραστικό κοινό στο οποίο και στοχεύει,άτομα δλδ τα οποία κυνηγάνε την φορητότητα, καθώς και τα geeks. Αν κάτι με ενθουσίασε στο ΜΒΑ,εκτός των διαστάσεων και του βάρους,ήταν η δυνατότητα να φορτώσω ένα CD/DVD στο Mac μου και εκείνο να το “διαβάσει” ασύρματα. Απ’όσο γνωρίζω στο Adamo δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα οπότε είσαι υποχρεωμένος να χρησιμοποιήσεις το external drive ακόμα και όταν είσαι στο σπίτι σου…

Κρίμα μια τόσο μεγάλη εταιρία να μην συνεισφέρει πραγματικά στον χώρο αλλά να αποτυγχάνει έστω και να αντιγράψει ένα ήδη επιτυχημένο,στην κατηγορία του,προϊόν….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Dell

Η Dell καταργεί περίπου 6.650 θέσεις εργασίας

Η κατασκευάστρια υπολογιστών Dell Technologies Inc θα καταργήσει 6.650 θέσεις απασχόλησης, αριθμό που αναλογεί σε περίπου 5% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της, καθώς πλήττεται από μείωση της ζήτησης για τα προϊόντα της, αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ.

Gear Dell

H Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με νέα μοντέλα servers

Η Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers, σχεδιασμένους για κορυφαίες επιδόσεις computing, επιταχύνοντας την απόδοση και αξιοπιστία στο σύγχρονο Data Center, στο public cloud και στο edge.

Business Dell

Dell PowerEdge: Servers επόμενης γενιάς με προηγμένες επιδόσεις και ενεργειακά αποδοτικότεροι

Η Dell Technologies επεκτείνει την κορυφαία εμπορικά σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers.

Business Dell

Dell: Καλείται να πληρώσει 1 δισ. δολάρια σε συμβιβασμό αγωγής

Η Dell αναμένεται να καταβάλει το ποσό του 1 δισ. δολαρίων σε συμβιβασμό για τη διευθέτηση αγωγής που είχαν υποβάλει μέτοχοι της εταιρείας.