Packard Bell | Δες την Ψηφιακά με ένα laptop

, Packard Bell | Δες την Ψηφιακά με ένα laptopΗ Packard Bell, μια από τις κορυφαίες εταιρείες οικιακών υπολογιστών στην Ευρώπη, ανακοινώνει τη διάθεση στην ελληνική αγορά των notebook Easynote MH35 και Easynote MΕ35 σε συνδυασμό με μια μοναδική προσφορά: το Packard Bell Storage Silver 120GB. Τα Easynote MH35 και Easynote MΕ35 έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις απαιτήσεις των entry level χρηστών που επιθυμούν ο φορητός τους υπολογιστής να συνδυάζει προσιτή τιμή και προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Ένα από αυτά είναι η οθόνη ευρείας θέασης 15,4 ιντσών που ενσωματώνει την τεχνολογία Diamond View της Packard Bell, η οποία αναλαμβάνει να μειώσει την ακτινοβολία του φυσικού περιβάλλοντος χωρίς να επηρεάζεται η φωτεινότητα της οθόνης. Αποτέλεσμα είναι οι σκοτεινές σκηνές στις ταινίες να διακρίνονται με την παραμικρή λεπτομέρεια, οι φωτογραφίες να χαρακτηρίζονται από εξαιρετική πιστότητα χρωμάτων ενώ ακόμα και τα μικρά γράμματα σε μια ιστοσελίδα είναι πλέον ιδιαίτερα ευανάγνωστα.

Στα προηγμένα τους τεχνικά χαρακτηριστικά συγκαταλέγονται επεξεργαστές διπλού πυρήνα Intel Core 2 Duo T2330 1,6GHz (Easynote MH35) και Intel Core 2 Duo T5450 1,66GHz (Easynote ME35), σκληρός δίσκος SATA χωρητικότητας 120 και 160GB αντίστοιχα και επιπλέον μνήμη 2GB DDR2, Dual Layer ± R9 DVD, 3 θύρες USB 2.0, κάρτα δικτύου 10/100, εξωτερικό WiFi 802.11b/g, modem, ενσωματωμένη VGA κάμερα, μικρόφωνο, στερεοφωνικά ηχεία με υπογούφερ, πληκτρολόγιο κανονικού μεγέθους καθώς και ξεχωριστό αριθμητικό πληκτρολόγιο για την εύκολη και γρήγορη εισαγωγή και επεξεργασία δεδομένων, επίπεδο touchpad και τέλος αποκλειστικό πλήκτρο Wi-Fi προκειμένου ο χρήστης να ενεργοποιεί όποτε επιθυμεί το ασύρματο δίκτυο.

Ειδικά το Easynote ME35 είναι εξοπλισμένο και με τη λειτουργία ECO. Με τη χρήση του αντίστοιχου πλήκτρου μειώνεται η φωτεινότητα της οθόνης και η ταχύτητα του επεξεργαστή, με αποτέλεσμα τη μείωση κατανάλωσης ρεύματος και την παράλληλη εξασφάλιση τουλάχιστον 45 επιπλέον λεπτών απρόσκοπτης λειτουργίας. Επιπλέον χαρακτηριστικό στο Easynote ME35 είναι και το ενσωματωμένο σύστημα γραφικών ATI Radeon Xpress 1250 το οποίο εξασφαλίζει έως και 512MB αυτόνομης μνήμης και υποστηρίζει την αρχιτεκτονική AVIVO της ΑΤΙ για υψηλής πιστότητας πολυμεσικές εφαρμογές.

Σε συνδυασμό με τα συγκεκριμένα notebook και αποκλειστικά για ταυτόχρονη αγορά, οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν τον εξωτερικό σκληρό δίσκο USB 2,5″ Packard Bell Storage Silver χωρητικότητας 120GB στην προνομιακή τιμή των 9.99 Ευρώ (συμπ. ΦΠΑ 19%). Με εξαιρετικά μικρές διαστάσεις και βάρος, πρωτοποριακό design, προεγκατεστημένο λογισμικό backup και τροφοδοσία μέσω USB, το Packard Bell Storage Silver αποτελεί το ιδανικό μέσο προστασίας και μεταφοράς των ψηφιακών σας αρχείων.

Η τιμή ξεκινά από 699 Ευρώ για το Easynote MH35 και από 799 Ευρώ για το Easynote MΕ35 (συμπ. ΦΠΑ 19%).

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Notebooks PackardBell

Packard Bell dot, Netbook με 3G και Intel Atom

Η Packard Bell παρουσιάζει το dot, το πρώτο της netbook 8,9 ιντσών ειδικά σχεδιασμένο για το ευρύτερο καταναλωτικό κοινό. Το dot αποτελεί το πιο πρόσφατο παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η Packard Bell διαπρέπει χρησιμοποιώντας τη σχεδίαση για να καταστήσει φιλική προς το χρήστη την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με εμφάνιση και αίσθηση που […]

Notebooks PackardBell

Packard Bell EayNote ML65 και SL65, Τραβάνε τα βλέμματα

Η Packard Bell ανακοινώνει την κυκλοφορία των νέων της φορητών υπολογιστών EasyNote ML65 και EasyNote SL65, οι οποίοι χαρακτηρίζονται από αστραφτερή, έξυπνη και μινιμαλιστική σχεδίαση. Ιδανικά παραδείγματα της φιλοσοφίας της Packard Bell για σχεδίαση αιχμής, τα laptop EasyNote ML65 και EasyNote SL65 είναι κατασκευασμένα να προσελκύουν τους χρήστες των notebook που επιθυμούν λεπτή σχεδίαση με […]

Notebooks PackardBell

Packard Bell Easynote TN65, Με προορισμό την υψηλή ευκρίνεια

Η Packard Bell ανακοίνωσε τη διάθεση του νέου φορητού υπολογιστή EasyNote TN65, με μοναδικό σχεδιασμό και οθόνη ευρείας θέασης. Χάρη στην νέα οθόνη 15.6 ιντσών, το EasyNote TN65 προσφέρει πραγματική εμπειρία ευρείας θέασης ενώ η τεχνολογία Diamond View που τη χαρακτηρίζει διαθέτει τις τελειότερες προδιαγραφές για θέαση ταινιών, προσφέροντας πραγματική αναλογία 16:9 χωρίς αλλοιώσεις, από […]

Notebooks PackardBell

Packard Bell, iPower GX και dot

Η Packard Bell ανακοίνωσε τη διάθεση μιας νέας σειράς προϊόντων, που περιλαμβάνει το νέο notebook iPower GX ειδικά σχεδιασμένο για τους λάτρεις του gaming, τη νέα σειρά notebook Limited Edition 2008, το πρώτο netbook για καταναλωτές, οθόνες ευρείας θέασης και δύο φορητούς σκληρούς δίσκους. Παρά τα διαφορετικά και πλούσια χαρακτηριστικά τους, όλα τα προϊόντα αντικατοπτρίζουν […]