Dell Inspiron Duo Netbook και Tablet μαζί, Το έφεραν τα Multirama

Το είδαμε τον περασμένο Οκτώβριο στην έκθεση IDF 2010, είναι το Dell Inspiron Duo ένα “υβριδικό” netbook με οθόνη αφής 10,1 ιντσών που περιστρέφεται ώστε να χρησιμοποιείται και σαν… tablet. Έρχεται με Windows 7, επεξεργαστή Atom N550 1,5GHz, 2GB DDR3 RAM, 320GB σκληρό δίσκο, Wi-Fi, USB και Bluetooth 3.0. Το έφεραν τα Multirama με 599 ευρώ, σας αρέσει σαν ιδέα;

Διαστάσεις: 285×28,7×194,5 χλστ.
Βάρος: 1,54 κιλά


Η βάση στήριξης που προορίζεται για Tablet κατάσταση, πωλείται ξεχωριστά.

, Dell Inspiron Duo Netbook και Tablet μαζί, Το έφεραν τα Multirama

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manos

Δειχνει πολυ καλο! Μονο θα θελα να ξερω το βαρος και το παχος του…που φανταζομαι θα ειναι ανασταλτικος παραγοντας…

ιορδανης

Αρέσει πολύ ιδέα, προβληματίζει η υλοποίηση. Με το που μετατρέπεται σε ταμπλέτα, η συσκευή δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες. Δεν ξέρω αν φταίει η οθόνη ή τα windows7 που δεν έχουν φτιαχτεί για τέτοιες ‘δουλειές’. Μάλλον το δεύτερο

Manos

Μ’αυτο το βαρος πιστευω θα ενδιαφερει περισσοτερο καποιον που θα ηθελε να αγορασει netbook παρα καποιον που θα ηθελε tablet.
Παντως επειδη ειμαι στην πρωτη κατηγορια….για να του ριξω καμια ματια παραπανω… 🙂

Marios Basileiou

Μπορω να πω μαρεσει,αν ειχε και περισσοτερα ram ή και προαιρετικα καλυτερο επεξεργαστη θα μου ηταν το ιδανικο.Αλλα δεν ξερω ψιλοφοβαμε αυτο τον μηχανισμο αν και ειναι εντυπωσιακος

George

Εντάξει,netbook είναι,πόσο θες να έχει;

Marios Basileiou

@George της κοπελας μου π.χ ειναι λιγο βαρυτερο(περιπου 300 γραμμαρια),ειναι touch με περιστρεφομενη 12ιντζη οθονη με Intel Core 2 Duo και 4GB Ram και παλι δεν μπορω εμενα με κερδισε ή με βολευει(ισως φταινε τα Windows δεν ξερω) αλλα η κοπελα μου το λατρευει και την βολευει.Γιαυτο λεω αυτο θα το προτιμουσα με λιγο καλυτερα χαρακτηριστικα αν και παλι αμα δεν το δοκιμασεις δεν λεει…

kostas_falcon

Τα Win7 ειναι πολυ πισω στην αφη……

Michalis_Mclaren

Ακολουθει και ενα αλλο βιντεακι μετα απο αυριο που το δείχνει στην πράξη.Ειναι πάρα πολυ καλο. συνδυάζει και τα δυο σε 1, αν χρειαζόμουν ταμπλετ η νετμπουκ θα το επαιρνα. …μετα απο αυτο το βιντεο.

Γιάννης

τέλειο είναι! αύριο πάω να το πάρω! ρε δεν παίζεται! ο μηχανισμός είναι Dell οπότε φαντάζομαι θα διαρκέσει για πάντα!

άσε που το κόβω για γκομενοπαγίδα 😉

μ’αρέσει γιατί να πάρω ένα σκέτο tablet δεν λέει ενώ αυτό έχει και το πληκτρολόγιο και θα το δουλεύεις το 80% του χρόνου σαν netbook και 20% σαν tablet!

Orestis B

Μήπως θα μπορούσαμε να έχουμε ενα hands on videaki??? φαίνεται εξαιρετικό…

Giannis

Θα ηθελα να μαθω την γνωμη απο καποιον που το εχει παρει αν ειναι ολα οκ? Στην αρχη ελεγα να αγορασω tablet για την δουλεια αλλα μολις ειδα το συγκεκριμενο μοντελο με εκανε να αλλαξω γνωμη, γιατι ειναι και netbook και tablet. HD εχει για συνδεση σε tv?

Xristos

Εμένα πάντως μ αρέσει τρελά αν και θα προτιμούσα να έχει και ένα 3g modem ενσωματωμένο και ίσως να σου έδινε την επιλογή στο να βγαίνει η οθόνη … κάτι μου λέει οτι επόμενο μοντέλο θα είναι κάπως έτσι….χμμμμ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Dell

Η Dell καταργεί περίπου 6.650 θέσεις εργασίας

Η κατασκευάστρια υπολογιστών Dell Technologies Inc θα καταργήσει 6.650 θέσεις απασχόλησης, αριθμό που αναλογεί σε περίπου 5% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της, καθώς πλήττεται από μείωση της ζήτησης για τα προϊόντα της, αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ.

Gear Dell

H Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με νέα μοντέλα servers

Η Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers, σχεδιασμένους για κορυφαίες επιδόσεις computing, επιταχύνοντας την απόδοση και αξιοπιστία στο σύγχρονο Data Center, στο public cloud και στο edge.

Business Dell

Dell PowerEdge: Servers επόμενης γενιάς με προηγμένες επιδόσεις και ενεργειακά αποδοτικότεροι

Η Dell Technologies επεκτείνει την κορυφαία εμπορικά σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers.

Business Dell

Dell: Καλείται να πληρώσει 1 δισ. δολάρια σε συμβιβασμό αγωγής

Η Dell αναμένεται να καταβάλει το ποσό του 1 δισ. δολαρίων σε συμβιβασμό για τη διευθέτηση αγωγής που είχαν υποβάλει μέτοχοι της εταιρείας.