Dell Latitude 6430u, Θα είναι το πρώτο ultrabook με WiGig

To Dell Latitude 6430u αναμένεται να είναι το πρώτο ultrabook το οποίο θα φέρει ένα αρκετά ενδιαφέρον νέο χαρακτηριστικό, για την ακρίβεια θα είναι το πρώτο ultrabook που θα κυκλοφορήσει στο εμπόριο με την τεχνολογία WiGig ενσωματωμένη. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα συνδέεται απλώς ασύρματα στο δίκτυό σας, αλλά θα μπορεί να μεταφέρει εξίσου ασύρματα video και audio στα κατάλληλα WiGig docking stations.

Είναι γεγονός ότι αυτή η τεχνολογία ασύρματης δικτύωσης αναμενόταν να κάνει αργότερα την εμφάνισή της, αλλά να που είναι έτοιμη για χρήση και τη βλέπουμε να συνοδεύει το καινούριο ultrabook της Dell.

Dell Latitude 6430u
Λειτουργικό σύστημα: Windows 8
Επεξεργαστής: Intel Core i5 3427U (Ivy Bridge) 1.8 GHz
Μνήμη RAM:
Οθόνη: 14 ιντσών LED, Ανάλυση 1366×768 pixels
Ενσωματωμένη μνήμη:
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi b/g/n, WiGig, Bluetooth 4.0, 2xUSB 3.0,eSATA/USB, Ethernet, HDMI, επιλογή για 3G
Μπαταρία: 36 Wh
Διαστάσεις: χλστ.
Βάρος: 1.678 γρ.

, Dell Latitude 6430u, Θα είναι το πρώτο ultrabook με WiGig

, Dell Latitude 6430u, Θα είναι το πρώτο ultrabook με WiGig

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Dell

Η Dell καταργεί περίπου 6.650 θέσεις εργασίας

Η κατασκευάστρια υπολογιστών Dell Technologies Inc θα καταργήσει 6.650 θέσεις απασχόλησης, αριθμό που αναλογεί σε περίπου 5% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της, καθώς πλήττεται από μείωση της ζήτησης για τα προϊόντα της, αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ.

Gear Dell

H Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με νέα μοντέλα servers

Η Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers, σχεδιασμένους για κορυφαίες επιδόσεις computing, επιταχύνοντας την απόδοση και αξιοπιστία στο σύγχρονο Data Center, στο public cloud και στο edge.

Business Dell

Dell PowerEdge: Servers επόμενης γενιάς με προηγμένες επιδόσεις και ενεργειακά αποδοτικότεροι

Η Dell Technologies επεκτείνει την κορυφαία εμπορικά σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers.

Business Dell

Dell: Καλείται να πληρώσει 1 δισ. δολάρια σε συμβιβασμό αγωγής

Η Dell αναμένεται να καταβάλει το ποσό του 1 δισ. δολαρίων σε συμβιβασμό για τη διευθέτηση αγωγής που είχαν υποβάλει μέτοχοι της εταιρείας.