Dell Latitude | Αυτονομία έως 19 ώρες και email σε δευτερόλεπτα

, Dell Latitude | Αυτονομία έως 19 ώρες και email σε δευτερόλεπταΜε πηγή έμπνευσης τη στενή συνεργασία με περίπου 4000 επαγγελματίες του χώρου της τεχνολογίας και τελικούς χρήστες, η Dell ανακοινώνει μια εντελώς ανανεωμένη σειρά φορητών υπολογιστών Latitude και Dell Precision ξεκινώντας από τον ελαφρύτερο υπερ-φορητό στην ιστορία της εταιρείας και φθάνοντας έως τους πλέον ισχυρούς φορητούς σταθμούς εργασίας. Τα νέα συστήματα Latitude παρέχουν επαναστατική αυτονομία, μοναδική σχεδίαση και στυλ καθώς και επιλογές 5 χρωμάτων.

Η Dell σχεδίασε εκ νέου την οικογένεια Latitude απαντώντας στις ανάγκες εκτεταμένου αριθμού χρηστών:
• Υπερ-φορητά – Το Dell Latitude E4200 είναι ένας φορητός με οθόνη 12.1” με αρχικό βάρος από 1.0 Kg αποτελώντας τον ελαφρύτερο υπολογιστή για επιχειρησιακές ανάγκες στην ιστορία της εταιρείας1. Το 13,3” Latitude E4300 με αρχικό βάρος από 1.54 Kg. Σχεδιασμένο για στελέχη που εργάζονται εκτός γραφείου και απαιτούν κορυφαίες επιδόσεις και χαμηλό βάρος. Τα συστήματα αυτά θα είναι διαθέσιμα τις προσεχείς εβδομάδες.

• Τυπικών αναγκών – Τα νέα Del Latitude E6400 και Latitude E6500, διαθέσιμα σήμερα, είναι συστήματα 14.1” και 15,4’’ με τιμές που ξεκινούν από €939 και €969 αντίστοιχα. Τα συστήματα είναι ιδανικά για την αντικατάσταση επιτραπέζιων υπολογιστών για χρήστες που αναζητούν υψηλές επιδόσεις.

• Απαραίτητα – Το Latitude E5400, ένας φορητός 14.1” με αρχική τιμή από €619 και το E5500, ένας φορητός 15,4΄΄ με αρχική τιμή από €619. Διαθέσιμα άμεσα, τα συστήματα περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά για τυπικές χρήσεις σε εξαιρετικά οικονομικές τιμές.

• Υψηλής ανθεκτικότητας – Το Latitude E6400 ΑΤG είναι ένα 14,1’’ semi-rugged φορητό σύστημα με τιμή από €1199 και θα είναι διαθέσιμο την επόμενη εβδομάδα. Έχει σχεδιαστεί και δοκιμαστεί για να ανταποκρίνεται στις στρατιωτικές προδιαγραφές Military 810F που αφορούν στην σκόνη, τις δονήσεις και την υγρασία.

Προσωποποιήστε το δικό σας Latitude
H Dell θα προσφέρει χρωματικές επιλογές για πρώτη φορά σε φορητούς Latitude. Εκτός του τυπικού γκρι μεταλλικού χρώματος τα Latitude E4200, E4300, E6400 και E6500 θα είναι διαθέσιμα σε μπλε (Regatta Blue), κόκκινο (Regal Red) και ροζ (Quartz Pink, μόνο το E4200) τις προσεχείς εβδομάδες. Τα Ε5400 και E500 είναι διαθέσιμα σε μαύρο ματ.

Ενσωματώνοντας ένα μεγάλο εύρος νέων τεχνολογιών, τα νέα Dell Latitude παρέχουν:
• Δυνατότητα εργασίας όλη την ημέρα στο E6400 με επαναστατική διάρκεια μπαταρίας έως 19 ώρες*
• Κατασκευή του περιβλήματος από κράμα μαγνησίου και πλήρως μεταλλικούς συνδέσμους
• Εξελιγμένη σχεδίαση πληκτρολογίου
• Ευχρηστία με τη χρήση του Dell Control Point, κεντρικός έλεγχος των ρυθμίσεων του χρήστη για τη διαχείριση ισχύος, τις παραμέτρους συνδεσιμότητας και τη διαχείριση ρυθμίσεων ασφαλείας σε μια εφαρμογή.
• Ο πρώτος φορητός επιχειρησιακής κατηγορίας με πληκτρολόγιο με ευφυή φωτισμό που αυτόματα ρυθμίζεται ανάλογα με το φωτισμό του περιβάλλοντος.
• Αποκλειστική λύση ControlVault – Έξυπνος επεξεργαστής ασφαλείας με ενσωματωμένη μνήμη που επιτρέπει τον κεντρικό έλεγχο και βοηθά στην προστασία των στοιχείων πρόσβασης του χρήστη και των κωδικών σε μια ασφαλή «θήκη» εκτός του κύριου αποθηκευτικού μέσου του συστήματος.
• Το Ε6500 είναι ο μοναδικός φορητός που προσφέρει ταυτόχρονα αναγνώστη Smart Card χωρίς ανάγκη μηχανικής επαφής και αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος (Fingerprint) που ικανοποιεί τα πρότυπα Federal Information Processing και:
• Απλοποιημένες λύσεις τεχνολογίας με συμβατά περιφερειακά, μετατροπείς, docking stations και χαρακτηριστικά διαχείρισης σε όλη την σειρά προϊόντων.

Η εταιρεία επέδειξε επίσης τo Dell Latitude ON, μια νέα τεχνολογία που θα επιτρέπει σχεδόν άμεση πρόσβαση στο e-mail, το ημερολόγιο, τα συνημμένα, τις επαφές και το internet χωρίς την εκκίνηση του κύριου λειτουργικού συστήματος του υπολογιστή. Αναμενόμενη εντός των προσεχών μηνών στα Latitude E4200 και Ε4300, η τεχνολογία Dell Latitude ON χρησιμοποιεί έναν εξειδικευμένο επεξεργαστή χαμηλής τάσης και λειτουργικό σύστημα που επιτρέπει αυτονομία ημερών.

*Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας βασίζεται σε δοκιμές των Dell Lab σε ένα Latitude E6400 με μπαταρία 9 στοιχείων, battery slice, ενσωματωμένα γραφικά και μονάδα SSD. Μεταβάλλεται ανάλογα με τη σύνθεση, τις συνθήκες λειτουργίας και άλλους παράγοντες. Η μέγιστη αποθηκευτική ικανότητα της μπαταρίας μειώνεται με την χρήση και το χρόνο.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Dell

Η Dell καταργεί περίπου 6.650 θέσεις εργασίας

Η κατασκευάστρια υπολογιστών Dell Technologies Inc θα καταργήσει 6.650 θέσεις απασχόλησης, αριθμό που αναλογεί σε περίπου 5% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της, καθώς πλήττεται από μείωση της ζήτησης για τα προϊόντα της, αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ.

Gear Dell

H Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με νέα μοντέλα servers

Η Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers, σχεδιασμένους για κορυφαίες επιδόσεις computing, επιταχύνοντας την απόδοση και αξιοπιστία στο σύγχρονο Data Center, στο public cloud και στο edge.

Business Dell

Dell PowerEdge: Servers επόμενης γενιάς με προηγμένες επιδόσεις και ενεργειακά αποδοτικότεροι

Η Dell Technologies επεκτείνει την κορυφαία εμπορικά σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers.

Business Dell

Dell: Καλείται να πληρώσει 1 δισ. δολάρια σε συμβιβασμό αγωγής

Η Dell αναμένεται να καταβάλει το ποσό του 1 δισ. δολαρίων σε συμβιβασμό για τη διευθέτηση αγωγής που είχαν υποβάλει μέτοχοι της εταιρείας.