Dell Studio XPS 13, Με δέρμα και αλουμίνιο

Η Dell παρουσιάζει τον Dell Studio XPS 13, τον πρώτο φορητό υπολογιστή Dell Studio που φέρει την επωνυμία XPS, η οποία σηματοδοτεί τις κορυφαίες του επιδόσεις. Το Dell Studio XPS 13 ενσωματώνει περίτεχνα κατεργασμένο αυθεντικό δέρμα και σημεία από ανοδιωμένο αλουμίνιο πάνω σε γυαλιστερό μαύρο (Obsidian Black) φινίρισμα. Αποτελώντας την επιτομή της ομορφιάς και της κομψότητας που επεκτείνεται πέρα από τα επιφανειακά χαρακτηριστικά, το Studio XPS 13 είναι ένας μοναδικά ισχυρός φορητός με αρχικό βάρος μόλις 2.2kg.

, Dell Studio XPS 13, Με δέρμα και αλουμίνιο

H ισχύς αυτού του μικρού φορητού προσφέρεται από τον επεξεργαστή Intel Core2 Duo και το chipset NVIDIA GeForce MCP79MX, υποστηρίζοντας προηγμένα γραφικά με την ενοποιημένη λύση GeForce 9400M. Οι χρήστες μπορούν επίσης να αναβαθμίσουν σε σύστημα γραφικών nVidia GeForce 9500M 256MB
Το Studio XPS 13 θα προσφέρει στους ψηφιακούς νομάδες την επιλογή της επιμήκυνσης του χρόνου ζωής της μπαταρίας ή της ενίσχυσης της απόδοσης με την προαιρετική επιλογή NVIDIA GeForce 9500M GE με τεχνολογία Hybrid SLI. Παρόμοια με ένα υβριδικό αυτοκίνητο, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να ενισχύσουν τις επιδόσεις για ηλεκτρονικά παιχνίδια ή για την παρακολούθηση υψηλής ευκρίνειας video ενεργοποιώντας έναν ξεχωριστό επεξεργαστή γραφικών και μνήμης ή μπορούν να επεκτείνουν την αυτονομία με την μετάβαση στην χρήση των ενσωματωμένων γραφικών, επιλογή κατάλληλη για e-mail, περιήγηση στο διαδίκτυο και ακρόαση μουσικής. Η Dell αναμένει την επιλογή NVIDIA GeForce 9500M GE με τεχνολογία Hybrid SLI να είναι διαθέσιμη σύντομα.

, Dell Studio XPS 13, Με δέρμα και αλουμίνιο

Dell Studio XPS 13
– High Definition upconversion ώστε τα τυπικά DVD να αποδίδονται σε καλύτερη ευκρίνεια.
– Κάμερα 2 Megapixel με δυνατότητα αναγνώρισης προσώπου.
– Φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και χειριστήρια αφής για επιλογές multimedia.
– USB Powershare για την φόρτιση περιφερειακών συσκευών ακόμα και όταν το σύστημα είναι κλειστό.
– Πλήρες εύρος θυρών και επιλογών σύνδεσης, συμπεριλαμβανομένων θυρών HDMI, DisplayPort, IEEE 1394a και eSata.
– Χαρακτηριστικά WiMax και GPS.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Apostolis Aivalis

Ο Αθλος του να αγοράσεις DELL LAPTOP στην Ελλάδα Ήθελα να αγοράσω ένα μικρο laptop για μενα και αργότερα καποια ίδια για την εταιρια μου. Κατέληξα στην DELL γιατι ειναι η μόνη που επιτρέπει το αυτονόητο : να μπορείς να επιλέξεις το configuration του laptop σου. Η SONY και η HP δεν το επιτρέπουν που ήταν οι άλλες επιλογές. Μετά μας μένει η TURBO X μόνο του Πλαισίου αλλα με πολυ συγκεκριμένες επιλογές που αποκλειουν καποια πραγματα (πχ 64bit συστήματα ή 13” οθόνη κτλ) Εγώ ήθελα 13 οθονη, καλη ποιότητα, 64Bit Windows και διάφορα άλλα.. Κατέληξα στο πολυ καλο XPS STUDIO 13 που βρηκα στοDELL.COM. Καλο και επιτρέπει customization!!! ( https://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/laptop-studio-xps-13?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&~oid=us~en~29~laptop-studio-xps-13_anav_1~~ ) Η Αμερική όμως δεν παραδίδει Ελλάδα… Και εκεί ξεκινά ο άθλος. Μπήκα στο πολύ χρηστικό site της DELL.GR να το παραγγείλω μόνος μου ( https://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/laptop-studio-xps-13?c=gr&l=el&s=dhs&cs=grdhs1 ) …αλλα αυτο δεν επιτρέπεται για απλούς καταναλωτές ή εταιρίες στην Ελλάδα!!! Μόνο στις άλλες χώρες. Μίλησα με DELL μου λένε δεν θελουν να ανταγωνιστουν τα καταστήματα τους γι αυτο το κανουν… άκουσον. Λεω ΟΚ πως θα το παραγγείλω εγώ? Μου λενε μιλήστε με τα (?) καταστηματα μας.. Πήγα στα καταστήματα. Στο ΠΛΑΙΣΙΟ, και ESHOP δεν υπαρχει … σε άλλα eshop δεν υπάρχει.… Συνέχεια »

Apostolis Aivalis

Κώστα, αυτο που αφελώς έκανες στην γλώσσα του marketing λέγεται nursing ή αλλίως Ελληνιστί “χαϊδεμα” πελατών ή υποψήφιων πελατών ειτε θέλεις να λες οτι εμαι επιθετικός είτε οχι εγώ παραθέτω στοιχεία και τα παραθέτω επώνυμα. η μή δημοσίευση τους για να πάρουμε πρωτα απάντηση ειναι μία ωραία θέση που παρόλα αυτά δεν μου αρέσει και θεωρώ οτι ορίζει το blog και την πολιτική του στην περίπτωση σου. ας κρίνουν οι αναγνώστες σου αν τους αρέσει αυτή η στάση σου ή όχι. δεν έκανες το ίδιο οταν σου έστελνα σχόλια που έθιγαν άλλους (πχ facebook) σωστά; η κάθε φορά που κάποιος θα σου στείλει μια καταγγελία πχ για κακή εξυπηρέτηση απ την Forthnet θα ρωτάς πρώτα την Forthnet πριν την δημοσιεύσεις; δηλώνεις κάπου στο terms σου κάτι τέτοιο; δηλώνεις τον χρόνο απόκρισης πρίν αποφασίσεις να δημοσιεύσεις κάτι αν δεν έχεις πάρει απάντηση; και πέρα για το τί δηλώνεις το ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝΑ BLOG ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΝΤΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΑΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΨΗ δεν κάνει την διαφορά. αν έκανε το ίδιο πχ το mashable δεν θα είχει τοσους αναγνώστες. η κριτική άποψη και η η ανάλυση κάνουν την διαφορά. εγώ παρόλα αυτά ώς αναγώστης σου και παράλληλα… Συνέχεια »

HitMan

Θεωρώ απαράδεκτο τον χειρισμό του θέματος απ’ το Techblog.gr…

Το δεύτερο σχόλιο του Αποστόλη με καλύπτει απόλυτα. Είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ευστοχή η καταγγελία του στο συγκεκριμένο post γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι αναφέρεις περί Dell και Customization κατί που απ’ τα γραφόμενα στα σχόλια καταρρίπτεται για τους Έλληνες καταναλωτές.

Δυστυχώς μου θυμίζει μια ατάκα που χρησιμοποιούσε συχνά κάποιος “συνάδελφος” σου: “Στο Apple store της γειτονιάς σας” και αναφερόταν σε Έλληνες καταναλωτές. Ελπίζω να μην προσπαθεί το techblog να οδηγηθεί εκεί.

Έχουμε χάσει την μπάλα με το εστί blogging νομίζω. Αν ήθελε ο κόσμος τεχνολογικά vortals θα διάβαζε τα υπάρχοντα, όχι τα αντίστοιχα θεματικά blogs. ΚΑΘΕ σχόλιο, μεγάλο ή σεντόνι είναι σημαντικό Κώστα για το blog σου και την φήμη / αξιοπιστία του. Αν χαθούν αυτά, νομίζω θα χάσεις με μορφή πυραμίδας και τα έσοδα του Techblog.

orck

θα συμφωνησω με τον hitman
τα blog δεν ειναι ομορφες φωτογραφιουλες και copy-paste το δελτιο τυπου
ο Αποστολης αντιμετωπισε καποιο σοβαρο προβλημα επικοινωνιας με την Dell (σαν πρωην τεχνικος Η/Υ γνωριζω το “στριφνο” προφιλ της συγκεκριμενης εταιριας)
παρολαυτα δεν καταλαβαινω τι ηθελε; να το δημοσιευσεις σαν ξεχωριστο θεμα; πιστευω οτι ο σωστος χωρος του ειναι σαν σχολιο σε αυτην την δημοσιευση, οταν και εαν στειλει απαντηση η dell την παραθετουμε και αυτη (μεταξυ μας, τραγικη απαντηση, γιατι δεν λενε ευθεως οτι δεν ενδιαφερονται για την λιανικη, θελουν μονο τις φαρμακευτικες με παραγγελιες των 1000+ τεμαχιων, ντροπη ειναι; αφου ειναι αληθεια)

dealsend

Ο καθένας διαχειρίζεται τον χώρο του όπως εννοεί εκείνος. Κατά τη γνώμη μου δεν είναι “απαράδεκτη” η συμπεριφορά σου, αλλά έχει να κάνει με θέμα εμπιστοσύνης.

Για παράδειγμα αν σου στείλω αύριο μια επιστολή όπου γράφω οτι η Χ εταιρία μου έκανε αυτό και αρχίσω να κατηγορώ, λογικά θα πρέπει να το τσεκάρεις, γιατί αλλιώς ο χώρος σου θα μετατραπεί σε τοίχο για συνθήματα. Αν όμως κατα καποιον τρόπο μπορείς να διασταυρώσεις την γνησιότητα αυτών που λέω, ή τουλάχιστον εμπιστεύεσαι τον γράφοντα, τότε δεν έχεις κανένα λόγο να περιμένεις απάντηση. Εσύ σαν δημοσιογράφος έκανες,αυτό που πρέπει, διασταύρωσες την εγκυρότητα της καταγγελίας και την δημοσίευσες, αν θέλει η άλλη μεριά ας απαντήσει..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Dell

Η Dell καταργεί περίπου 6.650 θέσεις εργασίας

Η κατασκευάστρια υπολογιστών Dell Technologies Inc θα καταργήσει 6.650 θέσεις απασχόλησης, αριθμό που αναλογεί σε περίπου 5% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της, καθώς πλήττεται από μείωση της ζήτησης για τα προϊόντα της, αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ.

Gear Dell

H Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με νέα μοντέλα servers

Η Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers, σχεδιασμένους για κορυφαίες επιδόσεις computing, επιταχύνοντας την απόδοση και αξιοπιστία στο σύγχρονο Data Center, στο public cloud και στο edge.

Business Dell

Dell PowerEdge: Servers επόμενης γενιάς με προηγμένες επιδόσεις και ενεργειακά αποδοτικότεροι

Η Dell Technologies επεκτείνει την κορυφαία εμπορικά σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers.

Business Dell

Dell: Καλείται να πληρώσει 1 δισ. δολάρια σε συμβιβασμό αγωγής

Η Dell αναμένεται να καταβάλει το ποσό του 1 δισ. δολαρίων σε συμβιβασμό για τη διευθέτηση αγωγής που είχαν υποβάλει μέτοχοι της εταιρείας.