Dell Vostro 1510 | Για επαγγελματίες με στυλ

, Dell Vostro 1510 | Για επαγγελματίες με στυλΗ Dell ανήγγειλε την επανασχεδιασμένη οικογένεια φορητών υπολογιστών Vostro για μικρές επιχειρήσεις, η οποία περιλαμβάνει το νέο Vostro 1310, με οθόνη 13.3 ιντσών και το Vostro 1510, με οθόνη 15.4 ιντσών. Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, και θα ακολουθήσουν η Βόρεια και η Νότια Αμερική την 1η Μαΐου και η Ασία με την Ιαπωνία την 5η Μαΐου. Η εταιρεία θα προσφέρει επίσης έναν επανασχεδιασμένο φορητό υπολογιστή Vostro 1710, με οθόνη 17 ιντσών, στα μέσα Μαΐου.

Dell Vostro
• Κομψός σχεδιασμός, με optical drive τύπου slot load, που είναι πιο λεπτό και ελαφρύτερο σε σχέση με την προηγούμενη γενιά φορητών υπολογιστών Vostro.
• Η οθόνη του νέου Vostro 13.3-ιντσών διαθέτει επιφάνεια ίση με το 94% της οθόνης 14.1-ιντσών του παλαιότερου μοντέλου, ζυγίζει ωστόσο 20% λιγότερο.
• Απουσία trialware λογισμικού και Σύστημα Προχωρημένης Διαμόρφωσης για την απομάκρυνση περαιτέρω ανεπιθύμητου λογισμικού και για κατάτμηση του σκληρού δίσκου.
• Διατίθεται με δωρεάν υπηρεσίες όπως το Dell Support Centre, το Network Assistant και το PC TuneUP.
• Οι φορητοί υπολογιστές Vostro 1310 και 1510 παρέχουν περισσότερα χαρακτηριστικά ασφαλείας από συγκρίσιμα ανταγωνιστικά προϊόντα με ενσωματωμένους αναγνώστες δακτυλικών αποτυπωμάτων, Trusted Platform Module (TPM) 1.2 που βοηθάει στην αποφυγή ανεπιθύμητης πρόσβασης από το δίκτυο και κλοπή δεδομένων, υποδοχή για ασφαλείας με καλώδιο, και προεγκατεστημένο από το εργοστάσιο το αποκλειστικά για την Dell λογισμικό ασφαλείας McAfee Total Protection for Small Business.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Dell

Η Dell καταργεί περίπου 6.650 θέσεις εργασίας

Η κατασκευάστρια υπολογιστών Dell Technologies Inc θα καταργήσει 6.650 θέσεις απασχόλησης, αριθμό που αναλογεί σε περίπου 5% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της, καθώς πλήττεται από μείωση της ζήτησης για τα προϊόντα της, αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ.

Gear Dell

H Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με νέα μοντέλα servers

Η Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers, σχεδιασμένους για κορυφαίες επιδόσεις computing, επιταχύνοντας την απόδοση και αξιοπιστία στο σύγχρονο Data Center, στο public cloud και στο edge.

Business Dell

Dell PowerEdge: Servers επόμενης γενιάς με προηγμένες επιδόσεις και ενεργειακά αποδοτικότεροι

Η Dell Technologies επεκτείνει την κορυφαία εμπορικά σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers.

Business Dell

Dell: Καλείται να πληρώσει 1 δισ. δολάρια σε συμβιβασμό αγωγής

Η Dell αναμένεται να καταβάλει το ποσό του 1 δισ. δολαρίων σε συμβιβασμό για τη διευθέτηση αγωγής που είχαν υποβάλει μέτοχοι της εταιρείας.