Dell XPS 12, Το υβριδικό Windows 8 notebook-tablet κοστίζει 1199 ευρώ

H Dell ανακοίνωσε την ευρωπαϊκή τιμή του υβριδικού notebook-tablet XPS 12 (TechblogTV) με οθόνη 12.5 ιντσών αφής και λειτουργικό σύστημα Windows 8. Αν τα 1199 ευρώ σας ακούγονται πολλά σκεφτείτε ότι η οθόνη έχει γυαλί Gorilla Glass, το σασί είναι από αλουμίνιο και μαγνήσιο και τα “καπάκια” του από ανθρακονήματα. Το πληκτρολόγιο είναι αδιάβροχο και υποφωτιζόμενο.

Dell XPS 12
Επεξεργαστής: Intel Core i5 3317U 1.7GHz (+Turbo Boost)
Μνήμη RAM: 4GB DDR3 1600MHz
Λειτουργικόι σύστημα: Windows 8 64-bit ή Windows 8 Pro 64-bit
GPU: Intel HD Graphics 4000
Οθόνη: 12.5 ίντσες, FHD 1080p, αφής
Αποθηκευτικό μέσο: SSD 128GB
Webcamera: 1.3 Megapixel, 1280×1024 pixels
Συνδεσιμότητα: Wi-Fi n, Bluetooth, Wireless Display (WiDi)
2x USB 3.0, mini Display port
Διαστάσεις: 15-20x317x215 χλστ.
Βάρος: 1.5 κιλά

, Dell XPS 12, Το υβριδικό Windows 8 notebook-tablet κοστίζει 1199 ευρώ

, Dell XPS 12, Το υβριδικό Windows 8 notebook-tablet κοστίζει 1199 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
antonis

αποσπομενες οθονες παιδες.. τι ταμπλετ? 1,5 κιλα? το ταμπλετ του τσακ νορρις :p

Panagiotis Gr.

το μηχάνημα τα σπάει. τα έχει όλα. και εάν το βάρος σας φαίνεται πολύ πάρτε iPad να παίζεται. δεν έχει Windows RT αυτό. Είναι για όσους το χρειάζονται και είναι κανονικό PC με οθόνη αφής πληκτρολόγιο κτλ και παίζει όλα τα προγράμματα που παίζουν και σε ένα κανονικό PC

Nickolas

Μια χαρά το μηχάνημα από τεχνικά χαρακτηριστικά και πολύ όμορφο, ωστόσο γι αυτα τα χρήματα θα περίμενα καλύτερη GPU καθώς αν το θέλει κάποιος για πιο σοβαρό gaming περιορίζεται. Από την άλλη καταλαβαίνω οτι είναι κάπως δύσκολο να βάλουν κάποια καλή κάρτα γραφικών μέσα στο τάμπλετ λόγω χώρου.

Demis

1199 euro xD

Γιαννης

Το μηχανημα ειναι πολυ καλο και έχει οθοναρα αλλά δεν προκειται να ερθει εδω σε αυτη την τιμή υπολογίστε 1.500+ ευρω

Fotis

Το έχω στα χέρια μου από την Παρασκευή. Είναι πολύ καλή κατασκευή, πολύ γρήγορο ξεκίνημα απίστευτα φωτεινή οθόνη. Βέβαια δεν το έχω για παιχνίδια αλλα για την δουλειά και για αυτό τον λόγο είναι απίστευτα λειτουργικό.
Το έχω στο γρφαείο με μιά οθόνη και ένα bt πληκτρολόγιο microsoft και όποτε φεύγω από το γραφείο για ραντεβού εκτός, το παίρνω εύκολα μαζί μου και το βάζω στην τσάντα μου και όποτε θέλω να αράξω να ξεκουραστώ το κάνω tablet και χαζεύω. Περισσότερασε λίγες μέρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Dell

Η Dell καταργεί περίπου 6.650 θέσεις εργασίας

Η κατασκευάστρια υπολογιστών Dell Technologies Inc θα καταργήσει 6.650 θέσεις απασχόλησης, αριθμό που αναλογεί σε περίπου 5% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της, καθώς πλήττεται από μείωση της ζήτησης για τα προϊόντα της, αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ.

Gear Dell

H Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με νέα μοντέλα servers

Η Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers, σχεδιασμένους για κορυφαίες επιδόσεις computing, επιταχύνοντας την απόδοση και αξιοπιστία στο σύγχρονο Data Center, στο public cloud και στο edge.

Business Dell

Dell PowerEdge: Servers επόμενης γενιάς με προηγμένες επιδόσεις και ενεργειακά αποδοτικότεροι

Η Dell Technologies επεκτείνει την κορυφαία εμπορικά σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers.

Business Dell

Dell: Καλείται να πληρώσει 1 δισ. δολάρια σε συμβιβασμό αγωγής

Η Dell αναμένεται να καταβάλει το ποσό του 1 δισ. δολαρίων σε συμβιβασμό για τη διευθέτηση αγωγής που είχαν υποβάλει μέτοχοι της εταιρείας.