Παρασκευή
10/02/2012

Αντίο στο λευκό MacBook

Έφτασε πλέον και επίσημα η ώρα να φύγει εντελώς από την αγορά το λευκό Apple MacBook, δίνοντας οριστικά πλέον τη θέση του στα σικ μοντέλα με το unibody σασί αλουμινίου. Το λευκό MacBook διατίθετο μέχρι σήμερα από τα καταστήματα όσο διαρκούσε το στοκ που τους είχε απομείνει, ενώ το κύριο κανάλι διάθεσής τους ήταν η εκπαιδευτική αγορά και η προμήθεια σχολείων με τέτοια laptops.

Αντίο στο λευκό MacBook

Καθοριστικό για την τύχη του λευκού MacBook ήταν η σύμπτωση της τιμής του, στα 1.000 περίπου ευρώ, με το MacBook Air 11 ιντσών. Η Apple πλέον έχει στραφεί σε minimal σχεδιάσεις με περιβλήματα αλουμινίου, παντελή απουσία οπτικών drives, αλλά και SSD αποθηκευτικά μέσα. Ήδη το MacBook Air αποτελεί το βασικό laptop της εταιρείας και ίσως δεν είναι μακριά η μέρα που θα δούμε ένα μοντέλο που θα παντρεύει τους δύο κόσμους, notebook και tablet, μέσω ενός καινούριου forma factor, με ένα καινούριο λειτουργικό Mac OS X, πιο κοντά ακόμη στο iOS, αλλά και πιθανόν με επεξεργαστή τεχνολογίας ARM, κατασκευής Apple.

Πηγή

Μάθε για:

Συντάκτης: .


4 Σχόλια

 1. Ο/Η gian λέει:

  Πιστεύω ότι σύντομα θα δούμε και κάποιο «Air Pro» 15″ ίσως και 17″ που θα αντικαταστήσει σιγά σιγά και το MBP. Εκεί πάει το πράγμα.

  Προσωπικά δεν βάζω DVD/r ούτε σε desktop τώρα πια. Υπάρχει ένα external στο ντουλάπι που χρησιμοποιείται από όλα τα μηχανήματα τα δικά μου και της οικογένειας! Και πάλι άντε να βγει από το ντουλάπι μια φορά το δίμηνο και αυτό για να γράψω κάτι σε έναν φίλο.

  Σίγουρα το μέλλον είναι ένα κινητό/tablet καρφωμένο σε doc. αλλά προς το παρόν τα ultrabook είναι μια χαρά!

  Bye bye λευκό macbook! πάμε μπροστά!

 2. Ο/Η ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΔΙΟΣ λέει:

  Πλαστικούρι έκανε κ ενα χιλιάρικο..Ουστ

 3. Ο/Η 360kias λέει:

  Ηταν όμορφο όμως παιδια απο τα πιο ομορφότερα mac γυάλιζε και το πλαστικό του και ήταν τέλειο

 4. Ο/Η Kaltsonis λέει:

  Το είχα παρει μόλις πρώτο βγήκε. Ήμουν ανάμεσα σε λευκό και μαυρο. Καταπληκτικό μηχάνημα ακόμα δουλεύει σαν καινούργιο.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.