Fujitsu Siemens Computers | Τρεις σειρές laptop για mobile broadband

, Fujitsu Siemens Computers | Τρεις σειρές laptop για mobile broadbandΗ Fujitsu Siemens Computers (FSC) έχει επιλεχθεί από το GSM Association (GSMA) ως η εταιρία «με την καλύτερη ανταπόκριση και δέσμευση στη μαζική αγορά του mobile broadband computing». Η διάκριση είναι τμήμα του διαγωνισμού GSMA Mobile Broadband Notebook, ο οποίος έχει στόχο να προσδιορίσει τους καλύτερους κατασκευαστές και τα ιδανικότερα προϊόντα που αφορούν την αναδυόμενη αγορά mobile broadband.

Οι κριτές του GSMA υπογράμμισαν την ευρεία γκάμα 3G+ (HSUPA/HSDPA) φορητών υπολογιστών της Fujitsu Siemens Computers, κάτι που αποδεικνύει την ξεκάθαρη «αφοσίωση» της εταιρίας στο Mobile Broadband.

Η συγκεκριμένη διάκριση έρχεται ως επιβράβευση της μακρόχρονης ηγετικής θέσης της Fujitsu Siemens Computers στο να φέρει το mobile broadband κοντά στο ευρύ κοινό, ξεκινώντας από το λανσάρισμα του πρώτου notebook για στελέχη παγκοσμίως με ενσωματωμένο UMTS / HSDPA το Μάρτιο του 2006. Από τότε, έχει διευρύνει τα οφέλη της απρόσκοπτης συνδεσιμότητας, ενώ αυτή τη στιγμή είναι η πρώτη εταιρία πληροφορικής που διαθέτει πλήρη σειρά φορητών υπολογιστών– 12 μοντέλα- με ενσωματωμένα στοιχεία ευρυζωνικότητας με τέτοιος εύρος που ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων των χρηστών.

Η Fujitsu Siemens Computers προσφέρει μία σειρά notebooks με ασφαλή στοιχεία συνδεσιμότητας 3G+ (HSDPA/HSUPA) – καλύπτοντας από τις βασικές ανάγκες των χρηστών μέχρι τις πλέον εξεζητημένες για ultra-portable φορητά. Το 3G+ προσφέρει γρήγορη ευρυζωνική πρόσβαση σε όσους βρίσκονται εν κινήσει. Η δυνατότητα πραγματοποίησης διαδραστικών υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο, όπως video conferencing, IP telephony, mobile gaming και γρήγορη ανταλλαγή μεγάλων email γίνεται πραγματικότητα μέσω ασύρματων δικτύων. Η δυνατότητα για ενσωματωμένο 3G+ (HSUPA/HSDPA), απελευθερώνει τους χρήστες από τη χρήση εξωτερικών καρτών ή USB modem ή την εγκατάσταση και παραμετροποίηση λογισμικού. Παρέχει επίσης καλύτερη δυνατότητα επικοινωνίας καθώς και βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Η Fujitsu Siemens Computers είναι πλήρως προετοιμασμένη όσον αφορά στις ανάγκες των εταιριών τηλεπικοινωνιών για προσαρμογή των φορητών υπολογιστών με ενσωματωμένο HSDPA/HSUPA, έτσι ώστε να είναι σε θέση να απευθυνθούν στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά.

Οι σειρές φορητών της Fujitsu Siemens Computers με ενσωματωμένο HSDPA/HSUPA:
ESPRIMO Mobile V
Το ESPRIMO Mobile V είναι μία βασική σειρά φορητών για οικιακή και εταιρική χρήση βασικών λειτουργιών και ενδείκνυται για επαγγελματίες που μοιράζουν το χρόνο τους μεταξύ σπιτιού και γραφείου. Έχει εξαιρετική αναλογία τιμής / απόδοσης και είναι ιδανικό για οποιοδήποτε προϋπολογισμό, ενώ είναι προεγκατεστημένο και έτοιμο για χρήση.

ESPRIMO Mobile και LIFEBOOK Business Lines
Οι σειρές ESPRIMO Mobile και LIFEBOOK Business αποτελούνται από mainstream notebook ιδανικά για απαιτητική εταιρική χρήση με απεριόριστη συνδεσιμότητα, παραμετροποίηση ανάλογα με τις ανάγκες και concept που περιλαμβάνει docking stations και δεύτερες μπαταρίες που επιτρέπουν έως δέκα ώρες χρόνο εργασίας χωρίς τη χρήση ηλεκτρικού ρεύματος. Τα ESPRIMO Mobile είναι ιδανικά για εκείνους που περνούν μεγάλη περίοδο εκτός γραφείου ή εργάζονται στις εγκαταστάσεις του πελάτη; για όσους απαιτούν ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και ελαφρύτερα φορητά συστήματα πρέπει να προτιμήσουν την οικογένεια φορητών LIFEBOOK.

LIFEBOOK Exclusive Line
Η σειρά LIFEBOOK Exclusive αποτελείται από τα κορυφαία φορητά της εταιρίας με έμφαση στη σχεδίαση και το στυλ. Το εξαιρετικά ελαφρύ τους βάρος και η ευκολία στη μεταφορά τα καθιστούν ιδανικά για υψηλόβαθμα στελέχη και συχνούς ταξιδιώτες που επιθυμούν καλαισθησία και κομψότητα καθώς και λειτουργικότητα.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers FSC

Linux θα χρησιμοποιεί ο ταχύτερος υπερυπολογιστής

Τη Fujitsu εμπιστεύθηκε ο Ιαπωνικός Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας (JAEA) για την κατασκευή ενός νέου συστήματος υπερυπολογιστή ο οποίος θα είναι ο πλέον ισχυρός, όταν θα τεθεί σε λειτουργία το 2010. Αποτελώντας τον πυρήνα του νέου συστήματος, το Linux cluster θα χρησιμοποιήσει τους blade servers PRIMERGY BX900 που η Fujitsu θεωρεί ως το βασικό προϊόν στο […]

Business FSC

Fujitsu Siemens Computers PRIMERGY RX600, Ο ταχύτερος Web Server

Ανακοινώθηκε πρόσφατα και επισήμως ο ταχύτερος web server παγκοσμίως: τα αποτελέσματα των δοκιμών επίδοσης καταδεικνύουν ότι ο PRIMERGY RX600 rack server αποτελεί τον κορυφαίο web server στον κόσμο από πλευράς απόδοσης. Η Fujitsu Siemens Computers έκανε χρήση της νέας οικογένειας επεξεργαστών της Intel με την ονομασία Dunnington για να προσθέσει βελτιστοποιημένα χαρακτηριστικά ευρωστίας και redundancy […]

Computers FSC

Οθόνες μηδενικής κατανάλωσης από την Fujitsu Siemens Computers

Οι πρώτες οθόνες παγκοσμίως με το χαρακτηριστικό να σβήνουν αυτόματα όταν βρίσκονται σε κατάσταση power-save mode είναι ήδη διαθέσιμες. Η ανάπτυξή τους έγινε αποκλειστικά από τη Fujitsu Siemens Computers, την κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία πληροφορικής, και ανήκουν στη σειρά οθονών SCENICVIEW Premium Line ECO, χρησιμοποιώντας επαναστατική τεχνολογία για την εξοικονόμηση ενέργειας.

Notebooks FSC

Fujitsu Siemens LifeBook P8020, Υπέρ-φορητό με 3G

Κατά τη διάρκεια της ετήσιας έκθεσης VISIT 2008, η Fujitsu Siemens Computers παρουσίασε το νέο πανάλαφρο φορητό LIFEBOOK P8020. Το LIFEBOOK P8020 συμπληρώνει τη σειρά notebook της εταιρείας που βασίζεται στην επεξεργαστική τεχνολογία Intel Centrino 2. Συνδυάζει στυλ και λειτουργίες σε ένα μοναδικά συμπαγές σχήμα. Χάρη στην οθόνη 12.1 ιντσών και το βάρος του που […]