Fujitsu LIFEBOOK T4410, Tablet PC με Windows 7

Το νέο Fujitsu LIFEBOOK T4410 υποστηρίζει τα Windows 7, επιτρέποντας την εισαγωγή πληροφοριών intuitive data input, είτε με τη χρήση γραφίδας είτε με την απλή κίνηση των δακτύλων. Με την περιστροφική δυνατότητα της οθόνης, το tablet PC μετατρέπεται σε έναν ευέλικτο ηλεκτρονικό υπολογιστή, ενώ η επιπλέον μπαταρία του εξασφαλίζει στο χρήστη τη δυνατότητα να συνεχίσει την εργασία του, όταν δεν υπάρχει πρόσβαση σε ηλεκτρικό ρεύμα.

, Fujitsu LIFEBOOK T4410, Tablet PC με Windows 7

Intuitive data processing
Με την διπλή ψηφιακή τεχνολογία (Dual Digitizer technology), η οποία είναι ενσωματωμένη στην ευρεία οθόνη 12.1 ιντσών, οι πληροφορίες εισάγονται άμεσα με το πολύ-λειτουργικό στυλό ή το άγγιγμα της οθόνης. Με το σύστημα αυτό, οι χρήστες μπορούν να αλλάζουν το περιεχόμενο των δεδομένων και να ρυθμίζουν τη λειτουργία του video, απλά αγγίζοντας και κινώντας την εικόνα ή χρησιμοποιώντας το στυλό. Με την τεχνολογία αφής, μπορούν με την κίνηση των δακτύλων πάνω στην οθόνη, να μικραίνουν και μεγαλώνουν φωτογραφίες, τα “παράθυρα” των windows, να προχωρούν ή προσπερνούν το περιεχόμενο των σελίδων τους (skipping, scrolling). Με τη δυνατότητα αναγνώρισης γραφής, έχουν τη δυνατότητα να εισαγάγουν και ψηφιοποιούν άμεσα τα κείμενά τους με το στυλό. Στο LIFEBOOK T4410 είναι ενσωματωμένα τα Windows 7, με αποτέλεσμα όλες οι παραπάνω λειτουργίες να είναι άμεσα διαθέσιμες στους χρήστες με την αγορά του notebook. Ταυτόχρονα, με τη δυνατότητα περιστροφής της οθόνης προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, το LIFEBOOK T4410, δεν είναι μια απλή φορητή συσκευή, αλλά ένα ευέλικτο Tablet PC.

Αυτονομία
Η τελευταία γενιά επεξεργαστών Intel Core 2 Duo, καθώς και το mobile Chipset Intel GM45 διασφαλίζουν μεγάλη απόδοση του notebook, το οποίο μπορεί να επεκταθεί και με άλλες λειτουργικές μονάδες. Με το modular bay μπορεί να προστεθεί δεύτερη μπαταρία, καθώς και επιπλέον σκληρός δίσκος. Με τον τρόπο αυτόν, οι χρήστες πλέον αποδεσμεύονται ακόμα περισσότερο από την πρόσβαση σε ηλεκτρικό ρεύμα και έχουν στη διάθεσή τους μεγαλύτερη χωρητικότητα για τα αρχεία τους. Το σύστημα καθορισμού χρωμάτων (LED display) και ο φωτο-αισθητήρας περιβάλλοντος προσφέρουν αυτόματα την κατάλληλη φωτεινότητα και αντίθεση, κυρίως για την χρήση του notebook σε εξωτερικούς χώρους. Το LIFEBOOK T4410 ζυγίζει μόνο δύο κιλά και είναι σε αυτό ενσωματωμένες λειτουργίες 3G/UMTS, WLAN και Bluetooth, καθιστώντας το ως την πλέον κατάλληλη φορητή συσκευή.

Ασφάλεια δεδομένων
Η ασφάλεια των δεδομένων, κυρίως για τις φορητές συσκευές, είναι ένα κρίσιμο ζήτημα, το οποίο έλαβε σοβαρά υπόψη της η Fujitsu κατά την κατασκευή του φορητού LIFEBOOK T4410. Με το σύστημα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, μη εξουσιοδοτημένοι χρήστες δεν έχουν πρόσβαση στα δεδομένα του notebook. Η λειτουργία Computrace μπορεί να προσδιορίσει την ακριβή θέση του υπολογιστή και να διαγράψει τα αρχεία του με τηλεχειρισμό ή με χρονοδιακόπτη. Το μικροσύστημα TPM (Trusted Platform Module) αποθηκεύει σημαντικούς κωδικούς και ψηφιακά πιστοποιητικά και προστατεύει τα δεδομένα από υποκλοπές σε επίπεδο software, καθώς και απλή κλοπή.

, Fujitsu LIFEBOOK T4410, Tablet PC με Windows 7

Το Fujitsu LIFEBOOK T4410 κυκλοφορεί σε διάφορες εκδόσεις
Με επεξεργαστή
Intel Core 2 Duo T9600 2.80 GHz
Intel Core 2 Duo 2.00 GHz
Intel Core 2 Duo 2.66 GHz
Intel Core 2 Duo 2.53 GHz
Με μνήμη RAM
4 GB DDR3
2 GBDDR3
1 GB DDR3
Με σκληρό δίσκο
320 GB, 5400 rpm, SATA, 2.5-inch S.M.A.R.T.
320 GB, 5400 rpm, FDE, 2.5-inch S.M.A.R.T.
160 GB, 7200 rpm, SATA, 2.5-inch S.M.A.R.T.
160 GB, 5400 rpm, SATA, 2.5-inch S.M.A.R.T.
128 GB SSD SATA, 2.5-inch S.M.A.R.T.
64 GB SSD SATA, 2.5-inch S.M.A.R.T.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Fujitsu IBM

Fugaku: Ο πιο γρήγορος υπερυπολογιστής στον κόσμο βρίσκεται στην Ιαπωνία

Μπορεί το όνομά του Fugaku να μη σας λέει πολλά, αλλά τα 442 petaflops της υπολογιστικής του ισχύος υπόσχονται τα… πάντα.

Business Fujitsu Lenovo

Lenovo: Ενδιαφέρεται για το τμήμα υπολογιστών της Fujitsu

Σύμφωνα με μια νέα αναφορά, η Lenovo ενδιαφέρεται να αποκτήσει το τμήμα των υπολογιστών της Fujitsu. Αυτή την στιγμή η Lenovo είναι ο μεγαλύτερος πωλητής PC στον κόσμο, και αν αυτή η αγορά συμβεί, τότε θα καθιερώσει ακόμη περισσότερο την θέση της στην παγκόσμια αγορά.

Business Fujitsu Toshiba VAIO

Toshiba, Fujitsu, Vaio: Ενώνουν τις δυνάμεις τους για την αγορά των PC;

Μετά το σκάνδαλο των 1.2 δισ. δολαρίων που οδήγησε σε παραίτηση του CEO της Toshiba και πολλών μελών του συμβουλίου, η εταιρεία βρίσκεται εν μέσω δομικών αλλαγών. Μόλις σήμερα ανακοινώθηκε ότι πουλά το τμήμα αισθητήρων καμερών στην Sony, η οποία έδωσε 155 εκατ. δολάρια και γίνεται ακόμη πιο ισχυρή.

News Fujitsu Fujitsu Android smartphones Fujitsu Smartphones

Fujitsu Arrows NX F-02H: Mε οθόνη 5.4″ QHD και σκάνερ ίριδας

Η Ασία κατά καιρούς μας δίνει smartphones τα οποία αν μη τι άλλο ξεχωρίζουν. Ένα από αυτά είναι το Fujitsu Arrows NX F-02H, το οποίο έρχεται με οθόνη 5.4 ιντσών Quad HD, 544ppi, εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808, Adreno 418 GPU και μνήμη RAM 3GB. Η κάμερα είναι 21.5 Megapixel με αισθητήρα Sony Exmor RS, 4K […]