Red dot: “Best of the best” διάκριση σχεδίασης για το LIFEBOOK Q2010

, Red dot: “Best of the best” διάκριση σχεδίασης για το LIFEBOOK Q2010Κατά την απονομή των σχεδιαστικών βραβείων “red dot” η Fujitsu Siemens Computers έλαβε την κορυφαία διάκριση “best of the best” για ένα προϊόν με την υψηλότερη ποιότητα σχεδίασης. Το concept για την δημιουργία του LIFEBOOK Q2010, είχε ως βάση την ευφυή σχεδίαση. Σύμφωνα με τους κριτές, οι σχεδιαστές Georg Trost και Tomohiro Takizawa πέτυχαν την ιδανική σύνθεση σχήματος, λειτουργικότητας και στυλ. Επιπρόσθετα το Pocket LOOX N100 απέσπασε την διάκριση “red dot” για την υψηλή ποιότητα σχεδίασης.

Τα βραβεία “red dot design” καλύπτουν 13 προϊοντικές κατηγορίες, όπως συστήματα ψυχαγωγίας, οικιακά συστήματα καθώς και προϊόντα γραφείου. Η κριτική επιτροπή αξιολογεί τα προϊόντα που έχουν κατατεθεί σύμφωνα με προκαθορισμένα κριτήρια όπως: καινοτομία, λειτουργικότητα, ποιότητα, εργονομία, περιεχόμενο και τις κατάλληλες επεξηγήσεις του προϊόντος. Οι ειδήμονες του χώρου εκτιμούν ιδιαίτερα τα “red dot” θεωρώντας τα ως επισφράγιση της ποιότητας σχεδίασης. Περισσότερες από 6000 συμμετοχές από 52 χώρες καθιστούν τη διάκριση “red dot” τον μεγαλύτερο διαγωνισμό σχεδίασης παγκοσμίως.

Η κα Barbara Schädler, Chief Marketing Officer της Fujitsu Siemens Computers είπε: “Η σχεδίαση έχει εξελιχθεί σε σημαντικό παράγοντα για εμάς κατά την ανάπτυξη νέων προϊόντων. Το LIFEBOOK Q2010 δημιουργήθηκε με το design να παίζει τον πρώτο ρόλο. Θέλαμε ένα κομψό notebook από υψηλής ποιότητας υλικά, όπως συνδέσεις τιτανίου και τελείωμα μαύρης λάκας. Η διάκριση ‘red dot’ αποτελεί μία επιβεβαίωση για την επιλογή μας. Στο μέλλον η χαρακτηριστική ελκυστική σχεδίαση θα καταστήσει τα notebook που διαθέτουμε must-have products”.

LIFEBOOK Q2010
Το LIFEBOOK Q2010 συνδυάζει την σοφιστικέ σχεδίαση και τα μοναδικά υλικά με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Με βάρος μόλις ένα κιλό, το συμπαγές LIFEBOOK Q2010 έχει πάχος μόνο 20mm σε format DIN A4. Το ενσωματωμένο UMTS επιτρέπει πρόσβαση σε δεδομένα και τηλεφωνική επικοινωνία οποιαδήποτε στιγμή. Το LIFEBOOK Q2010 είναι ο ιδανικός φορητός σύντροφος για διευθυντές και στελέχη με σημαντικές αρμοδιότητες στις λήψεις αποφάσεων που τον περισσότερο χρόνο τους βρίσκονται εν κινήσει.

Pocket LOOX N100
Η σειρά Pocket LOOX N100 της Fujitsu Siemens Computers είναι ο ιδανικός φορητός πλοηγός, στο αυτοκίνητο, στο ποδήλατο, ή ακόμη και στο περπάτημα. Χρησιμοποιεί το λογισμικό NAVIGON MobileNavigator|6, είναι το μικρότερο και ένα από τα ελαφρύτερα (μόνο 110 γραμμάρια) Personal Navigation Assistant (PNA) της αγοράς. Έχει επίσης πολύ καλή ακουστική χάρη στο ενσωματωμένο MP3 player. Η λεπτή του σχεδίαση με την ενσωματωμένη κεραία και τις αλλασόμενες προσόψεις το καθιστούν ένα από τα ωραιότερα από άποψη αισθητικής PNA.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear

H πανδημία φέρνει άνοδο στη ζήτηση για Chromebooks

Τα στοιχεία της Canalys δείχνουν ότι η ανάγκη για τηλεργασία και τηλεκπαίδευση ήταν οι καθοριστικοί παράγοντες της ζήτησης σε Chromebooks.

Notebooks Samsung

Samsung Notebook Odyssey: Νέο gaming laptop με GeForce RTX 2080 GPU και 15.6’’ οθόνη (144Hz) [CES 2019]

Η Samsung στα πλαίσια της CES 2019 ανακοίνωσε το νεότερο Notebook Odyssey με μειωμένα bezels, ιδιαίτερη σχεδιαστική προσέγγιση, 15.6’’οθόνη και NVIDIA GeForce RTX 2080 GPU.

Games Alienware Dell

Η Dell ανακοίνωσε ελαφρύτερα και λεπτότερα Alienware gaming laptops [CES 2019]

Λέγεται πως το hot θέμα της φετινής έκθεσης τεχνολογίας, στο Las Vegas, θα είναι οι φορητοί υπολογιστές για gaming. Η Dell θα παρουσιάσει τα δύο νέα της μοντέλα, τα ελαφρύτερα και λεπτότερα Alienware που έφτιαξε ποτέ.

Notebooks Dell featuredtv

Επισκεφτήκαμε το Dell Exclusive Store στην Αθήνα [VLOG]

Την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκαμε στο κατάστημα Dell Exclusive Store που φιλοξενείται εδώ και δύο χρόνια στο 3ο επίπεδο του εμπορικού κέντρου The Mall Athens στο Μαρούσι. Σε ένα χώρο μοναδικής αισθητικής βρίσκονται συγκεντρωμένα όλα τα μοντέλα της Dell που είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά από τον επίσημο διανομένα της εταιρείας στην Ελλάδα, την Oktabit.