HP 2133 | Mini-Notebook με οθόνη 8,9 ιντσών

, HP 2133 | Mini-Notebook με οθόνη 8,9 ιντσώνΗ Hewlett Packard αποφάσισε να λανσάρει το δικό της φθηνό notebbok σε μια προσπάθεια να ανταγωνιστεί το Eee Pc της Asus. Tο HP 2133 Mini-Note PC θα έχει αρχική τιμή κάτω από 500 δολάρια και όπως δηλώνει η εταιρία δίνει περισσότερη έμφαση στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Η HP θα εφοδιάσει το 2133 με επεξεργαστή VIA C7, οθόνη 8.9” με μέγιστη ανάλυση 1280×768, webcam και WiFi της Broadcom.

Θα υπάρχουν αρκετές εκδόσεις ανάλογα με την χωρητικότητα του δίσκου από 120-160GB ενώ το αρχικό μοντέλο θα φέρει Flash Module 4GB, τον επεξεργαστή από 1.0 μέχρι 1,6GHz, την μνήμη Ram και το λειτουργικό σύστημα. Οι τιμές ξεκινάνε από $499 και φτάνουν τα $849. Στα ακριβότερα μοντέλα της σειράς μπορούμε να βρούμε υποστήριξη bluetooth 2.0 και μεγαλύτερης ισχύς μπαταρία.

To βάρος του HP 2133 ξεκινάει, αναλόγως της έκδοσης από 1,27 κιλά και πάχος 27 με 33 χλστ. Αξίζει να σημειωθεί ότι για λειτουργικό σύστημα ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει μεταξύ Windows Vista Business και SUSE Linux Desktop.

87
317

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dimitris

Vista Bussiness? WTF? Που θα τα σηκώσει αυτό το πραγματάκι τα vista?

tasosvel

φαντάζομαι ότι μόνο η κορυφαία έκδοση θα έχει βίστα. Αλλά και πάλι δεν νομίζω να έχει και καμιά φοβερή απόδοση.

THANOS

molis to pira paidia me XP trehei mia hara!! episis foverh web camera to megalitero mionektima pu tu vrisko oti den ehei dvd anagnosis. ala den borume na ta humai ola….!!

Κώστας Βλαχάκης

Καλορίζικο! Πόσο το πήρες και από που;

THEO

το εψαξα και φαίνεται τέλειο(συμφέρει να πάρετε Cosmote mobile Internet γιατι η Cosmote το χαριζει με την συνδρομή)

spiros

Ξέρει κανείς τη τρέχουσα τιμή του HP 2133 Mini Note – PC

Tsourou

Paidia egw to phra to paketaki to apogeuma,rwthsa gia to new LG kai proteimhsan auto oxi gia na poulhsoun.Twra klebw gt den exei energopoih8ei akoma kai to laptopaki ta spaei.A3izei loipon!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.