HP Chromebook 11, με Chrome OS και τιμή $279

Η Google παρουσίασε στην επίσημη ιστοσελίδα της ένα νέο laptop που συμπληρώνει την οικογένεια των Chromebooks. Το νέο Chromebook 11 κατασκευάζεται από την HP και διαθέτει οθόνη 11,6 ιντσών ανάλυσης 1366×768 pixels και φωτεινότητα 300 nits. Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι ότι το Chromebook 11 της HP βασίζεται σε επεξεργαστή Exynos 5250 που όπως είναι γνωστό κατασκευάζεται από την Samsung.

Διαθέτει 2GB μνήμης RAM και 16GB storage (τα χαρακτηριστικά του πιο πολύ σε κινητό παραπέμπουν και μάλιστα φορτίζει και μέσω microUSB). Διαθέτει WiFi 802.11a/b/g/n, Bluetooth 4.0, 2 x USB 2.0 (και microSIM slot για την 3G και 4G LTE έκδοση). Η μπαταρία του διαρκεί για περίπου έξι ώρες συνεχούς λειτουργίας και το σασί του είναι κατασκευασμένο από πλαστικό με σκελετοδικτύωμα από κράμα μαγνησίου. Το βάρος του είναι 1,04 κιλά.

Επειδή είναι μία συσκευή με Chrome OS, δεν χρειάζεστε αποθηκευτικό χώρο και έτσι έρχεται με 100GB δωρεάν χώρο στο Google Drive για δύο χρόνια καθώς και με δοκιμαστική έκδοση 60 ημερών της υπηρεσίας Google Play Music All Access.

HP Chromebook 11, HP Chromebook 11, με Chrome OS και τιμή $279

HP Chromebook 11, HP Chromebook 11, με Chrome OS και τιμή $279

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

μακάρι να μπορούσαμε να του βάζαμε άλλο stroage (νομίζω mini pci-e ssd έχει) και με άλλο loader (bios) και να του περνούσαμε κανονικό λογισμικό… γιατί ετσι και δώρο να σου κανουν άχρηστο είναι….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.