HP Envy 14 Spectre, Ultrabook με Gorilla Glass και Beats Audio

Ανακοινώθηκε το ultrabook HP Envy 14 Spectre με οθόνη 14 ίντσες, touchpad πολλαπλής αφής, υποφωτιζόμενο πληκτρολόγιο και τεχνολογία ήχου Beats Audio. Αναμένεται να κυκλοφορήσει σε διαφορετικές εκδόσεις με επιλογή από επεξεργαστές Intel Core i7, Intel Core i5, μνήμη RAM 4GB, 8GB και αποθηκευτικό χώρο SSD 128GB ή 256GB. To Spectre περιλαμβάνει NFC και θύρα Thunderbolt όπως το Acer Aspire S5.

Η τιμή του HP Envy 14 Spectre θα ξεκινάει από τα 1400 δολάρια Αμερικής και κυκλοφορεί στις 8 Φεβρουαρίου.

, HP Envy 14 Spectre, Ultrabook με Gorilla Glass και Beats Audio

, HP Envy 14 Spectre, Ultrabook με Gorilla Glass και Beats Audio

, HP Envy 14 Spectre, Ultrabook με Gorilla Glass και Beats Audio

, HP Envy 14 Spectre, Ultrabook με Gorilla Glass και Beats Audio

, HP Envy 14 Spectre, Ultrabook με Gorilla Glass και Beats Audio

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Aris

δεν μου φαινεται και πολυ λεπτο.

Rapid-eraser

Νομίζω ότι ο συναγωνισμός φέτος θα είναι πολύ μεγάλος !!!

GiannisWST

Πολυ ακριβα τα ultrabooks, τουλαχιστον οτι σοβαρο βγαλουν. Να ελεγα οτι αντικαθιστουν και τιποτα…να δω τη χαρα των κατοχων οταν μαθουνε τις σοβαρες mobile εφαρμογες που παιζουνε στα ταμπλετ και πανε να τις εγκαταστησουν και δουνε οτι δεν υπαρχουν. Σε αντιθεση θα εχουν τις κλασικες εφαρμογες των desktop που ακομα και οι κλασικοι φορητοι της μισης τιμης θα τρεχουν πιο γρηγορα. Δε λεω δε φταινε τελειως οι κατασκευαστες για τις εξωπραγματικες τιμες, φταιει και η intel μαζι τους, που πουλαει τα κομμενα σε επιδοσεις τσιπακια (και ενεργεια) λες και ειναι χρυσαφι. Απλως ειναι κοροιδια. Τεσπα εχουν βγει και αλλα πιο σοβαρα ultrabook που ξεκινανε απο τα 1600usd αλλα θα εχουν και 2η cpu (soc) arm για να τρεχουν τις arm εφαρμογες των windows 8 στο μελλον: https://www.dailytech.com/Lenovo+Unveils+ThinkPad+T430u+Ultrabook+ThinkPad+X1+Hybrid+with+x86ARM+Mashup/article23663.htm
Εγω πιστευω οτι η 2η γενια των ultrabook δε θα εχει καθολου x86 αρχικεκτονικες, κατι ετοιμαζει η intel φημολογειτε σε τυπου arm εντολων και ειναι πολυ πιο δυνατο απο τα σημερινα. Απλως ειναι ασχημο για οσους κανουν πλυση εγκεφαλου κ δωσουν τωρα 1200-1500 ευρω για να διαπυστωσουν οτι θα εχουν ενα μικροτερο και πιο αργο λαπτοπ, που δε θα τρεχει οτι οι φιλοι τους με τα ταμπλετ.

techviewGr (iPhonias)

γιατι απο μακρια μου μοιαζει με macbook pro??????

Ιωάννης Π.

χαχα! πάντος πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε για τον “αργό θάνατο” του dvd/cd.
έχω να χρησιμοποιήσω οπτικό μέσο μήνες τώρα. εσείς?

lupusunicus

…appearance costs…

orfi

Δεν είναι και πολυ λεπτό γιατι εχει πολλες θυρες για ένα ultrabook!!!!!!!!!!

Ανδρεας Α.

HP + Beats Audio = Ο τελειος συνδιασμος!! Το αγαπησα!! Μακαρι να τα ‘χα τα λεφτα και θα το παραγγελνα και χτες!!

antonis

μα καλα ρε παιδια, ποιοσ θα δωσει οσα λεφτα για ultrabook ενω με τα μισα περνει ενα super laptop ?

ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΔΙΟΣ

οτι καλυτερο μεχρι 15´

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.