HP Envy x2 φωτογραφίες hands-on

Αρχές της εβδομάδας το Techblog βρέθηκε στο Παρίσι προσκεκλημένο της HP για την ανακοίνωση της συνεργασίας HP και Universal Music. Εκεί είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε από κοντά το υβριδικό Ultrabook HP Envy x2 με λειτουργικό σύστημα Windows 8 και αποσπώμενη οθόνη. Παρακάτω ακολουθούν οι φωτογραφίες hands-on.

, HP Envy x2 φωτογραφίες hands-on

, HP Envy x2 φωτογραφίες hands-on

, HP Envy x2 φωτογραφίες hands-on

, HP Envy x2 φωτογραφίες hands-on

, HP Envy x2 φωτογραφίες hands-on

, HP Envy x2 φωτογραφίες hands-on

HP Envy x2
Λειτουργικό σύστημα: Windows 8
Επεξεργαστής: Intel Atom Z2760 dual-core
Μνήμη RAM: 2GB
Οθόνη: 11.6 ίντσες, αφής, LCD IPS, 1366×768 pixels
Κάμερα: 8 Megapixels
Δεύτερη κάμερα: HD camera
Ενσωματωμένη μνήμη: 32GB/ 64 GB SSD
Wi-Fi n, Bluetooth, NFC

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
eddy

Ολα εκει πανε. κακα τα ψεματα λειτουργηκα ειναι πολυ ποιο καλο και απο android και απο ios.
Αντε να ερθει ελλαδα και με μια τιμη 400-350 ευρω θα κανουμε παρτι

angelos

Τέλειο, απλά υπέροχο.

makis88

Για τέτοιες συσκευές φτιάχτηκαν τα windows8! Σίγουρα καλύτερο απο android και ios… Και σίγουρα καλύτερο απο laptops με windows8 σε εμπειρία χρήσης αφου τα windows8 σε λάπτοπ χωρίς οθόνη αφής δεν μου έκαναν αίσθηση.

makis88

Και μια ακόμη λεπτομέρεια είναι οτι έχει μπαταρία και στο keyboard και στο tablet και όταν χρησιμοποιείται με το keyboard ξοδεύει την μπαταρία του πρώτα οπότε κάνοντας το unplag για χρήση ως tablet ξεκινάει με 100% μπαταρία! Cool χαρακτηριστικό!

Kostas

και φυσικα εχει πολυ πολυ πολυ λιγες εφαρμογες εν συγκρισει με android και ios.να μην το ξεχναμε αυτο

Κωστας

Τα κάνει όλλα όμως δεν ξέρουμε αμα συμφέρει

Junkermann

Kostas, έχεις καταλάβει ότι στα Windows 8 είναι συμβατές όλες οι εκατομμύρια εφαρμογές των προηγούμενων Windows; (PLUS όλες οι νέες τύπου «metro» του Windows store)

Ότι πάρα πολλές εφαρμογές των android/ios είτε δεν αξίζουν (φυσικά και υπάρχουν καλές) είτε δεν τις κατεβάζει κανείς;
https://www.phonearena.com/news/400000-apps-in-the-App-Store-have-never-been-downloaded-says-report_id32943

Ότι το Windows Store έχει μερικές ημέρες «ζωής» και ότι έχει ήδη φτάσει σχεδόν τις 15,000;

Ότι όταν δεν υπάρχει μία εφαρμογή στο Windows Store μπορεί να υπάρχει μια παρόμοια;

Και το σημαντικότερο, έχεις καταλάβεις ότι το ένα store δεν είναι υποσύνολο του άλλου και ότι όπως δεν υπάρχουν κάποιες εφαρμογές των android/ios στο Windows Store, έτσι υπάρχουν και μερικές του Windows Store που δεν υπάρχουν στα android/ios;

george

με Start BlueStacks λετε να παιζει και android εφαρμογες??

Panos7GR

Να! Αυτό μάλιστα!!! Τέτοιες συσκευές περίμενα τόσο καιρό. Πραγματικά αξίζει η συσκευή. Έχει ουσιαστικό λόγο ύπαρξης γιατί δεν είναι φτιαγμένο μόνο για σερφάρισμα στο Internet, ούτε για media player και ούτε για gaming. Είναι μια ολοκληρωμένη συσκευή που μπορει άνετα να αντίκαταστήσει (και όχι “ΥΠΟκαταστήσει”, όπως κάνουν τα σημερινά tablets) τον υπολογιστή μας, γιατί ΕΙΝΑΙ υπολογιστής! Θα το αγοράσω ευχαρίστως, αλλά φοβάμαι πως κάτω από χιλιάρικο ή άντε ενιακοσαρικο δεν θα έχει η τιμή του… Προς όλους: Μην αναφέρεστε και μην συγκρίνετε το Android και iOS με τέτοιες συσκευές γιατί δεν υπάρχει σύγκριση. Δεν μπορείς να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα! Το Envy x2 φοράε τα κανονικά Windows 8, δηλαδή ένα ολοκληρωμένο λειτουργικό που τρέχουν οι Η/Υ μας. Το Android δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένο λειτουργικό που μπορεί να τρέξει και σε εκτός ARM επεξεργαστές (είπα το “ακόμα” γιατί η Google συνεργάζεται στενά με την Intel για να φέρει το Android στους Η/Υ μας) και καλά για το iOS δεν το συζητάμε καν… Το iOS oύτε είναι ολοκληρωμένο και ούτε θα γίνει ποτέ ολοκληρωμένο λειτουργικό. Με τα μόνα Windows που μπορούν να συγκριθούν είναι τα RT, που κατά την γνώμη μου υπερτερεί και το Android αλλά και το iOS. @makis88: Σχετικά με το… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.