HP Spectre, Teaser video για ένα πραγματικά λεπτό Ultrabook

Οι φορητοί υπολογιστές Ultrabooks θα μας απασχολήσουν έντονα το 2012 με μοντέλα που θα συνδιάζουν χαμηλό βάρος και πολύ λεπτό προφίλ – ρίξτε μια ματιά στο unboxing του ASUS Zenbook UX31. Η HP μας “φτιάχνει” για ένα πραγματικά πολύ λεπτό μοντέλο Ultrabook, “φέτα” όπως συνηθίζω να λέω. Δείτε το βίντεο.

, HP Spectre, Teaser video για ένα πραγματικά λεπτό Ultrabook

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dimitris

Ειναι αρκετα εφικτο, εαν αντικαταστησουν τα πληκτρα με αφης.

Αλεξης

ρε συ κωστα η HP δεν ειχε ανακοινωσει οτι θα σταματησει τη παραγωγη συσκευων (laptop, smartphones, tablets) κ θα επικεντρωθει στο software??η μηπως κανω λαθος….

Δημοσθένης

Μηπος το αντιθετο?

nibakou

Ο παλιός CEO το είχε ανακοινώσει αλλά η καινούργια (Meg Whitman) νομίζω, είπε ότι θα συνεχίσουν κανονικά.

baggosss

@dimitris εσένα θα σου άρεσε αυτό??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.