HP TouchSmart Pavilion dv3, Φορητός με οθόνη multi-touch

Συνεχίζοντας να προσφέρει στους καταναλωτές μια πρωτότυπη και διαδραστική εμπειρία στη χρήση υπολογιστών, η ΗΡ ανακοίνωσε τον πρώτο φορητό υπολογιστή με οθόνη multi-touch τεχνολογίας TouchSmart.

, HP TouchSmart Pavilion dv3, Φορητός με οθόνη multi-touch

Ο HP TouchSmart Pavilion dv3 χρησιμοποιεί το λογισμικό HP TouchSmart 3.0 – το πιο πρόσφατο πακέτο εφαρμογών της HP, που περιλαμβάνει νέες εφαρμογές, όπως το TouchSmart Canvas για την οργάνωση και επεξεργασία φωτογραφιών με κινήσεις των χεριών και το TouchSmart Live TV για την παρακολούθηση τηλεοπτικών προγραμμάτων, την εγγραφή και το πάγωμα των ζωντανών μεταδόσεων, καθώς και για την παροχή αναλυτικών πληροφοριών προγράμματος μέσω του ηλεκτρονικού οδηγού.

HP TouchSmart Pavilion dv3
LED 13.3 ιντσών αφής
NVIDIA GeForce G105M 512MB
Windows 7
Τιμή: 899 ευρώ

, HP TouchSmart Pavilion dv3, Φορητός με οθόνη multi-touch

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Peirates-team

Φοβερο! Και λογικα μονο με windows 7….
Λιγο ποιο φτηνο να ητανε

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Θέλω να πάρω μέσα στις επόμενες μέρες ένα laptop με οθόνη ΑΦΗΣ,ωραίο σχεδιασμό,πρακτικό μέγεθος και βάρος,να είναι σχετικά δυνατό k να έχει καλή μπαταρία..τα ερωτηματα μου με αυτό είναι:
1)πόση διάρκεια έιχει η μπαταρία του περίπου
2)αν θα με καλύπτει στις καθημερινές μου ανάγκες από δύναμη (full hd ταινίες , multitasking ,και κάνα παιχνιδάκι σε χαμηλή ανάλυση..
Ειναι λιγακι ακριβο αλλα αν με καλυπτει στα παραπανω πιστευω αξιζει τα λεφτα του.
Μπορείτε να με βοηθήσετε στα 2 ερωτηματα μου?
Να το παρω ή εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο?

Κώστας Βλαχάκης

Δημήτρης, δεν γνωρίζω τι κυκλοφορεί με οθόνη αφής.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Τουλαχιστον το συγκεκριμενο πιστευεις οτι θα με καλυπτει στις καθημερινες μου αναγκες από δύναμη (full hd ταινίες , multitasking ,και κάνα παιχνιδάκι σε χαμηλή ανάλυση)?απλα με χαλαει λιγακι η καρτα γραφικων GF G105M 512mb και η DDR2 (oxi DDR3) ram..με λιγοτερα λεφτα παιρνεις laptop με GF 240M ή ATI HD4570 ! αν πιστευεις οτι δεν υπαρχει προβλημα με το hardware που εχει και με καλυπτει στις αναγκες που σου ειπα παραπανω τοτε ειναι ολα οκ και το περνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.