H Intel επενδύει στις οθόνες αφής των ultrabooks

H Intel δίνει έμφαση στην ενσωμάτωση των οθονών αφής στα νέα ultrabooks, όπως δείχνουν όλα τα δεδομένα από τη φετινή έκθεση Computex, όπου τα Windows 8 έχουν την τιμητική τους και η χρήση του Metro User Interface βρίσκεται στην κορυφή της τεχνολογικής ατζέντας.

Ήδη η Intel έχει έρθει σε συζητήσεις με τις κατασκευάστριες εταιρείες Cando, HannsTouch, TPK και Wintek, προκειμένου να γεμίσει η αγορά με Ultrabooks που θα είναι εξοπλισμένα με οθόνη αφής μέσα στους επόμενους 12 μήνες. Κατασκευαστές όπως η Asus και η Acer έχουν δείξει υβριδικά μοντέλα στην Computex, τα οποία και συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα ενός tablet με εκείνα ενός ισχυρού ultrabook. Έχουμε ήδη αναφερθεί στο Asus Taichi, το Acer Aspire S7 και το MSI Slider S20, τα οποία είναι πλέον εξοπλισμένα με τη δύναμη της αφής.

Αναμφίβολα, το Ultrabook αλλάζει και βλέπει τις αισθήσεις να μπαίνουν στην καθημερινή χρήση του. Η αφή είναι η πρώτη που θα μπει στις προδιαγραφές που η Intel θέτει για τη δημιουργία των νέων μοντέλων και εμείς θα χαρούμε να τη χρησιμοποιήσουμε!

, H Intel επενδύει στις οθόνες αφής των ultrabooks

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

ΓΚΟΥΧ ΓΚΟΥΧ ΓΚΟΥΧ… Αυτο παει για την apple… Μαλλον καποιος θα φαει σκονη…και σιγουρα δεν ειναι τα windows ultrabooks…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Intel

Δύο από τα παλιότερα desktop PC στον κόσμο ανακαλύφθηκαν σε καθάρισμα σπιτιού

Σε μια εποχή που ό,τι ψάχνεις μπορείς να το βρεις στο e-bay, γίνονται ακόμα ανακαλύψεις που μπορούν να σε εκπλήξουν ευχάριστά.

Business Chip Intel

Η Intel ζητά 5 δισ. ευρώ από τη Γερμανία για την παραγωγή τσιπ

Η Intel ζήτησε επιπλέον επιδοτήσεις 4 έως 5 δισεκατομμυρίων ευρώ από τη γερμανική κυβέρνηση, προκειμένου να προχωρήσει σε ένα συγκρότημα κατασκευής Chip στην χώρα.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.

Business Intel

Intel: “Μαχαίρι” στον μισθό του CEO – Μείωση κατά 25%

Η ύφεση στην αγορά υπολογιστών οδηγεί την Intel στην απόφαση να περικόψει κατά 25% τον μισθό του CEO, Pat Gelsinger.