Lenovo IdeaPad Flex 14, Με οθόνη αφής που περιστρέφεται και Core 4ης γενιάς

Η Lenovo ανακοίνωσε επίσημα την διάθεση του IdeaPad Flex 14, ενός dual-mode notebook με οθόνη 10-point multitouch που έχει την δυνατότητα να περιστρέφεται στον κάθετο άξονα κατά 300 μοίρες προς τα πίσω. Έτσι, ο χρήστης του μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στο laptop mode, έχοντας πρόσβαση φυσικά στο touchpad και στο πληκτρολόγιο, και στο stand mode, που είναι σχεδιασμένο για χρήση touch.

Με το stand mode επίσης μπορεί επίσης να παρακολουθεί, video ή κινηματογραφικές ταινίες στην οθόνη, χωρίς να βλέπει το πληκτρολόγιο. Το Lenovo IdeaPad Flex 14 διαθέτει οθόνη 14 ιντσών ανάλυσης 1366 x 768 pixels και οι διαστάσεις του είναι 343 x 250 x 21 χιλιοστά ενώ το βάρος του 2 κιλά.

Τρέχει Windows 8.1 και μπορεί κάποιος να το επιλέξει με επεξεργαστή Celeron, Core i3, Core i5 ή Core i7 4ης γενιάς (Haswell) και με 4GB ή 8GB μνήμης (τα γραφικά είναι τύπου Intel HD Graphics 4400). Μπορεί να εξοπλιστεί με σκληρό δίσκο 500GB ή με SSD 128GB ή 256GB.

Επίσης διαθέτει κάμερα 720p, stereo ηχεία με πιστοποίηση Dolby Advanced και αρκετές επιλογές συνδεσιμότητας και δικτύωσης (WiFi, Bluetooth, μία USB3.0 και δύο USB2.0 θύρες, SD card reader, Ethernet, HDMI-out, VGA-out κ.ά). Η μπαταρία του είναι 48Wh και σύμφωνα με την εταιρεία επαρκεί για 9 ώρες χρήσης (6 ώρες video 1080p). Το κόστος του ξεκινάει από τα $469 και φτάνει τα $1299 και θα κυκλοφορήσει σε μαύρο με πορτοκαλί ή ασημί “δαχτυλίδι”.

Lenovo IdeaPad Flex 14, Lenovo IdeaPad Flex 14, Με οθόνη αφής που περιστρέφεται και Core 4ης γενιάς

Lenovo IdeaPad Flex 14, Lenovo IdeaPad Flex 14, Με οθόνη αφής που περιστρέφεται και Core 4ης γενιάς

Lenovo IdeaPad Flex 14, Lenovo IdeaPad Flex 14, Με οθόνη αφής που περιστρέφεται και Core 4ης γενιάς

Lenovo IdeaPad Flex 14, Lenovo IdeaPad Flex 14, Με οθόνη αφής που περιστρέφεται και Core 4ης γενιάς

Lenovo IdeaPad Flex 14, Lenovo IdeaPad Flex 14, Με οθόνη αφής που περιστρέφεται και Core 4ης γενιάς

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

Κουκλι το ρημάδι. έρωτας .

στρατος

πολύ ομορφο και νομιζω πρακτικο. τωρα τελευταια η Lenovo βγάζει ωραια πράγματα (Yoga κτλ)

Angelo

Κοσμημα ειναι!!

Darth

@στρατος που να δεις τι κινιτα βγάζει στην κίνα………. εκεί θα κλαις……….

ΚΚ

Η τιμή ειναι πολύ καλή κάτω από 500 ευρώ και με τέτοια χαρακτηριστικά! Επίσης, θα βοηθήσει τρελά τον ανταγωνισμό.

alxgiann

Σκεφτόμουνα για κάποιο από τα νέα (με κανονικά) WIN 8 τάμπλετ, αλλά βλέποντας αυτό, μάλλον αλλάζω γνώμη. Με i5 και SSD θα πετάει, δεν υπάρχει τάμπλετ που να προσφέρει την χρηστικότητα οθόνης 14 ιντσών χωρίς να μετράς τα λεπτά για την μπαταρία και να μπορείς να κάνεις ότι κάνεις και στο PC.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Notebooks Toshiba Toshiba Ultrabooks Ultrabook

Toshiba Dynabook KIRA V654, Με αυτονομία 22 ωρών

Αυτό που καθιστά το notebook Toshiba Dynabook KIRA V654 ξεχωριστό, δεν είναι η οθόνη των 13 ιντσών, ανάλυσης 1366 x 768 pixels, που επιπροσθέτως δεν είναι αφής, ούτε ο Intel επεξεργαστής αρχιτεκτονικής Haswell και το χαμηλό βάρος των 1,12 κιλών, αλλά η αυτονομία του. Σύμφωνα με την Toshiba, το Dynabook KIRA V654 προσφέρει 22 ώρες […]

Notebooks HP HP Ultrabooks Ultrabook

HP EliteBook Revolve, Υβριδικό ultrabook με περιστρεφόμενη οθόνη αφής

Η HP ανακοίνωσε τον “υβριδικό” (convertible) υπολογιστή tablet, HP EliteBook Revolve, ο οποίος αξιοποιεί τις τεχνολογίες αφής, προσφέροντας παράλληλα στους χρήστες τη φορητότητα και την ευελιξία ενός tablet. Το HP EliteBook Revolve ενσωματώνει τους νεότερους, τρίτης γενιάς επεξεργαστές Intel Core βελτιστοποιημένους για τα Windows 8, προσφέροντας εκπληκτικές επιδόσεις και μοναδικά γραφικά επιπέδου ενός υπολογιστή μεγάλου […]

Notebooks Lenovo Lenovo Windows 8 Ultrabooks Ultrabook

Lenovo ThinkPad X1 Carbon Touch, Premium ultrabook με οθόνη αφής

Ανακοινώθηκε επίσημα το Lenovo ThinkPad X1 Carbon Touch το πρώτο premium Ultrabook του Κινέζου κατασκευαστή με οθόνη αφής και λειτουργικό σύστημα Windows 8. Η ποιότητα ξεχειλίζει με χρήση υλικών κατασκευής όπως τα ανθρακονήματα που το καθιστούν πολύ ανθεκτικό αλλά με έως και 1/3 λιγότερο βάρος από το αλουμίνιο.

Notebooks Lenovo Lenovo Thinkpad X1 Carbon Lenovo Ultrabooks

Lenovo ThinkPad X1 Carbon touch, Ανθρακόνημα – οφόνη αφής και Windows 8

Όταν πριν από μερικές εβδομάδες παρευρέθηκα σε συνάντηση της Lenovo για να δούμε από κοντά το ThinkPad X1 Carbon με Windows 8 αμέσως σκέφτηκα γιατι αυτό το μοναδικό εργαλείο να μην έχει οθόνη αφής. Η αλήθεια είναι ότι το X1 κυκλοφόρησε στην Αμερική τον περασμένο Αύγουστο και τώρα Νοέμβριο το έφεραν Ελλάδα όμως ο Αμερικάνος […]