Lenovo IdeaPad Y470p, Με Intel Core i7 και AMD Radeon HD 7690M στα 799 δολάρια

Το ισχυρό 14άρι laptop Lenovo IdeaPad Y470p έρχεται με επεξεργαστή Intel Core i7-2670QM 2.2GHz, 8GB μνήμη RAM, 750GB σκληρό δίσκο και κάρτα γραφικών AMD Radeon HD 7690M με 1GB VRAM. Επίσης διαθέτει οπτικό drive DVD-RW, USB 3.0, HDMI out, Wi-Fi και Bluetooth 2.1. Τυχεροί όσοι κατοικούν στην Αμερική και μπορούν να το προπαραγγείλουν μέσα από την ιστοσείδα της Lenovo με 799 δολάρια.

, Lenovo IdeaPad Y470p, Με Intel Core i7 και AMD Radeon HD 7690M στα 799 δολάρια

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
athanton

Πλακα κανεις…..Τι κτηνος ειναι αυτο..?πες μου οτι εχει και μπλου-ρει…..?κοιτα ρε τι παιρνεις με ~600Ε περιπου στην αμερικη!!!!!!!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.