Lenovo IdeaPad Yoga 11S, Μικρό και δυνατό ultrabook με Windows 8

Το νέο Yoga 11S συνδυάζει σε ένα λεπτό πλαίσιο 0,68 ιντσών τους ολοκαίνουριους επεξεργαστές 3ης γενιάς Intel Core i5 και Windows 8 δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να εκτελούν πολλές λειτουργίες ταυτόχρονα και να χρησιμοποιούν Office applications. Το IdeaPad Yoga 11S, επιτρέπει στους χρήστες να το χρησιμοποιήσουν σαν ένα ultrabook ή να αναστρέψουν την οθόνη του κατά 180° μετατρέποντάς το σε tablet.

Το IdeaPad Yoga 11S διαθέτει οθόνη 11,6-ιντσών HD IPS που υποστηρίζει 10 finger multi-touch, Motion Control που επιτρέπει στους χρήστες να προωθήσουν φωτογραφίες, βίντεο και άλλα έγγραφα περνώντας απλά το χέρι τους μπροστά από την κάμερα, αλλά και το Lenovo Transition με το οποίο οι χρήστες μπορούν να ανοίγουν αυτόματα εφαρμογές όπως το PowerPoint σε πλήρη οθόνη χρησιμοποιώντας παράλληλα το IdeaPad Yoga 11S σε μία από τις υπόλοιπες λειτουργίες του, ten, stand ή tablet.

Το IdeaPad Yoga 11S θα είναι διαθέσιμο στα μέσα Ιουνίου.

, Lenovo IdeaPad Yoga 11S, Μικρό και δυνατό ultrabook με Windows 8

, Lenovo IdeaPad Yoga 11S, Μικρό και δυνατό ultrabook με Windows 8

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alex

Ολα τα λεφτα το Thinkpad Helix στις 11.6 ιντσες με αποσπομενο πληκτρολογιο με την extra μπαταρια και πλουσιοτατο εξοπλισμο,το δευτερο σε αυτο το στυλ με παρομοια χαρακτηριστικα με το Transformer Book της Asus,παρα το συγκεκριμενο που το form factor του δεν με συγκινει ιδιαιτερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.