Lenovo ThinkPad T430u, Business Ultrabook “Windows 8 ready”

Τα έχουμε πει αυτά, φέτος θα είναι η χρονιά των Windows 8, του νέου iPad 3, του Android ICS και φυσικά των Ultrabooks! H Lenovo ετοιμάζεται να παρουσιάσει ακόμα ένα Ultrabook αυτή τη φορά για ποιο business κοινό με οθόνη 14 ίντσες 1366×768 pixels, κάρτα γραφικών NVIDIA και έως 1TB αποθηκευτικό χώρο. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας σύμφωνα με τη Lenovo θα αγγίζει τις 6 ώρες.

Η τιμή του Lenovo T430u θα ξεκινάει από τα 849 δολάρια Αμερικής αναλόγως του configuration και η κυκλοφορία του τοποθετείται κάπου εκεί το καλοκαίρι. Αναλυτικά τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες με τη Lenovo να δηλώνει από σήμερα ότι το T430u θα είναι Windows 8 ready!

, Lenovo ThinkPad T430u, Business Ultrabook “Windows 8 ready”

, Lenovo ThinkPad T430u, Business Ultrabook “Windows 8 ready”

, Lenovo ThinkPad T430u, Business Ultrabook “Windows 8 ready”

, Lenovo ThinkPad T430u, Business Ultrabook “Windows 8 ready”

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βασίλης

Δεν ξέρω αλλά δεν μου αρέσει καθόλου!!!

Solon

Αν έχει 2 δίσκους θα είναι το επόμενο laptop μου. Και ευτυχώς κατάλαβαν ότι η 13.3 ίντσες είναι για να παίζεις. Αν θες να κάνεις δουλειά θες 14άρα οθόνη.

Manos Unstable

θα προτιμισω zenbook

paisos

το κοκκινο αναμέσα μήπως είναι για χρήση του κέρσορα? όπως τα παλιά καλά IBM?? Αν ναι τότε τι δουλεια έχει μαζι με το trackpad??

Απόστολος

Πιστεύω πως τα Ultrabooks με το λεπτό τους σχεδιασμό πολύ εύκολα θα υπερθερμαίνονται με ότι σημαίνει αυτό!

Αλεξης

θαυμα…..κ να που προχθες -αν θυμαμαι καλα- ελεγα στο ποστ του asus (για τη μια βδομαδα χρησης του) για τις διαστασεις των ultrabook. οτι δλδ πρεπει να αυξηθουν ωστε να υπαρχει μια γκαμα προιμησεων!!!!χαχαχααχαχα τυχαιο…?? :))

lep

Kαλημερα παιδια… Tα ultrabook τι ακριβως ειναι?
Κατι ενδιαμεσο σε netbook κ λαπτοπ?
Γιατι ας πουμε να μην παρω laptop κ να παρω ultrabook?

jimmy1992

Το σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω ultrabook αντί για laptop. Θα το ψάξω πιο πολύ και θα περιμένω να βγούν και νέα μοντέλα! Πάντως πολύ καλό και το lenovo!!!

Rapid-eraser

@Απόστολος η εμπειρία από το zenbook έχει δείξει ότι δεν ζεσταίνεται όσο και να το πιέσεις 🙂

Είδα σερί 2 ώρες ταινία και το είχα με μπουκωμένα τα ventilation slots επίτηδες από την κουβέρτα και το μόνο που κατάφερα να κάνω είναι απλά το σασί του zenbook να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου 🙂 Μακράν δλδ από τους 50 – 60 βαθμούς που φτάνουν τα περισσότερα laptop (αυτό που είπες υπερθέρμανση).

Apostolos

Κατανοητό ίσως να μην ζεσταίνεται τόσο πολύ, αλλά απο θόρυβο τι γίνεται?

Rapid-eraser

Δεν έχω καταφέρει να ενεργοποιήσω το ανεμιστηράκι του ακόμα, οπότε η απάντηση στο ερώτημά σου είναι αθόρυβο 🙂

Rapid-eraser

PS: μιλάω πάντα για το zenbook.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.