Δευτέρα
09/01/2012

Lenovo ThinkPad X1 Hybrid, Με Windows 7 και Android dual-boot

Με οθόνη 13.3 ίντσες και δύο επεξεργαστές για dual-boot έρχεται το Lenovo ThinkPad X1 Hybrid. O Intel Core i5 ή i7 με μνήμη RAM 4GB τρέχει το λειτουργικό σύστημα Windows 7 ενώ ένας δεύτερος διπύρηνος Qualcomm APQ8060 στο 1.2GHz με μνήμη RAM 1GB τρέχει το λειτουργικό σύστημα Instant Media Mode (IMM) της Lenovo βασισμένο στο Android.

Η τιμή του Lenovo ThinkPad X1 Hybrid θα ξεκινάει από τα 1599 δολάρια Αμερικής και αναμένεται προς το καλοκαίρι. Γιατι κάποιος να προτιμήσει το συγκεκριμένο laptop; Γιατι μπορείς μέσα σε δευτερόλεπτα να το bootάρεις με Android για άμεσο σερφάρισμα ή τσεκάρισμα emails χωρίς να περιμένεις να φορτώσουν τα Windows 7.

Lenovo ThinkPad X1 Hybrid, Με Windows 7 και Linux dual-boot

Lenovo ThinkPad X1 Hybrid, Με Windows 7 και Linux dual-boot

Lenovo ThinkPad X1 Hybrid, Με Windows 7 και Linux dual-boot

Πηγή

Μάθε για:

Συντάκτης: .


Ένα Σχόλιο

  1. Ο/Η Christos K. λέει:

    «We haven’t seen the new operating system in action yet, but according to Lenovo, you will be able to switch to it directly by clicking on an icon on the Windows 7 desktop. Oddly, you cannot boot right into the Instant Media Mode (or IMM)»

    Πάντως αν κατάλαβα καλά εδώ αναφέρει πως δεν μπορείς να bootαρεις απευθείας στο IMM, αλλά μόνο μέσα από τα Windows πατώντας το κατάλληλο εικονίδιο…

    Αν ισχύει αυτό τότε αφού ξεχνάμε το γρήγορο bootάρισμα απευθείας σε android, το μόνο θετικό που μπορώ να βρω είναι ότι κερδίζεις αυτονομία όταν τρέχεις σε android και ότι ενδεχομένως να έχεις την δυνατότητα να τρέξεις εφαρμογές φτιαγμένες για android…

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.