Lenovo Yoga 13 πρώτη επαφή hands-on [IFA 2012]

TechblogTV. Βρισκόμαστε στην έκθεση IFA 2012 στο Βερολίνο και στο booth της Lenovo συναντήσαμε το Yoga, ένα ιδιαίτερο όσο και μοναδικό Ultrabook που μετατρέπεται σε tablet και τρέχει το λειτουργικό σύστημα Windows 8. Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο και πείτε μας πως σας φαίνεται αυτό το στυλ φορητού υπολογιστή.

, Lenovo Yoga 13 πρώτη επαφή hands-on [IFA 2012]

, Lenovo Yoga 13 πρώτη επαφή hands-on [IFA 2012]

, Lenovo Yoga 13 πρώτη επαφή hands-on [IFA 2012]

, Lenovo Yoga 13 πρώτη επαφή hands-on [IFA 2012]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vasilis

νομιζω πως κατι τετοιο θα ειναι το ιδανικο για τα windows 8.. δεν μου αρεσουν τα αποσπομενα πληκτρολογια..

Βαγγέλης

Ωραίοι οι Γερμαναράδες, κάνουν διεθνή έκθεση και τα ταμπελάκια ειναι στην “διεθνή” τους γλώσσα, οπως και οι πινακίδες τους άλλωστε.

Manos Unstable

στα γερμανικά ε; καλά λέει η χρυσή αυγή ναρκοπέδια στα σύνορα και μια πινακίδα να λέει προσοχη ναρκοπεδίο στα Ελληνικα!!!

Κωνσταντίνος

Τέλειο είναι!!!

nick

@Manos Unstable έλα μην το πηγαίνουμε στα πολιτικά , και καλά κάνουν οι ανθρωποι το 50% των επισκεπτών μιας τεχνολογικής συγκέντρωσης είναι απο την γύρω περιοχή στην οποία διοργανώνεται άρα γιατί να μην είναι στα γερμανικά, να κάνουμε και εμείς μεγάλο συνέδριο και ας είναι όλα στα ελληνικά, η συσκευή μια χαρά είναι αλλά πέφτει στην παγίδα του βάρους

Manos Unstable

όχι δε κάνουν καλά γιατί να καταλαβαίνουν το 50% των επισκεπτών και όχι το 100%; (το γεγόνος ότι πολλοι γερμανοι δε ξέρουν αγγλικά είναι προβλημά τους αυτή ειναι η παγκόσμια γλώσσα ας τη μαθαίνανε εμείς λαλακες είμαστε που τη μάθαμε; και όταν έρχονται ελλάδα και δε μιλάμε γερμανικά τους κακοφαίνεται! sorry για το offtopic 🙂

Δημήτρης

Και εγώ συμφωνώ, να τους γράψουμε ένα σωρό και να τους βάλουμε να μάθουν Ελληνικά και να έρθουν εδώ να τα διαβάσουν… Καλή η σκέψη όλων σχεδόν των κατασκευαστών να συνδυάσουν τα ultrabook με τα tablet (ηλεκτρονικά πινακίδια ή πινάκια ορθότερα για τους φανατικούς της Ελληνικής) όπως και ο συνδυασμός των ηλεκτρονικών αυτών συσκευών με ευρέως διαδεδομένα όργανα γυμναστικής γιατί ταυτόχρονα με την δουλειά σου κάνεις και γυμναστική σηκώνοντας βαράκια. Πέρα από την πλάκα, το πληκτρολόγιο χρειάζεται ένα κάλυμμα το οποίο θα μπορούσε να διπλώνει από την άλλη μεριά οπότε και να μην είναι εκτεθειμένο αλλά και αυτό δεν είναι κάτι το ιδιαίτερα απαραίτητο, άλλο είναι το θέμα, από ψύξη και γενικότερα από θερμοκρασίες τι λένε; Μπορείτε να τρέξετε κάποιο benchmark πχ το super pi και να δείτε τι θερμοκρασίες πιάνουν οι επεξεργαστές; Γιατί καλό να είναι λεπτότεροι οι φορητοί (ultrabooks) αλλά πως θα ψυχθούν οι επεξεργαστές σε τόσο μικρές επιφάνειες; Ή που τα ανεμιστηράκια θα χαλάνε τον κόσμο ή που θα χρησιμοποιήσουν όλο το σασί ως ψήκτρα (οπότε και δώρο θα δίνουν και κάποια σπάτουλα/βιβλίο συνταγών) ή με το που θα πιάνει το όριο των επεξεργαστών, στο πλαίσιο πάντα της γυμναστικής, θα τα κάνουμε μία βόλτα έτσι να δροσιστούν…… Συνέχεια »

Γιάννης

Δεν θα εκφράσω άποψη για τα πολιτικά καθώς δεν με ενδιαφέρουν στην ηλικία μου αλλα για το yoga …. Δεν έχω δει πιο αντιαισθητικό λάπτοπ-ταμπλετ ποτε στην ζωή μου ολόκληρη … Να το κρατάς σαν ταμπλέτα και να πατιούντε τα κουμπιά του πληκτρολογιου . Αν έκανε στροφή η οθόνη στην μέση 180 μοίρες και γυρνούσαν πλάτη με το πληκτρολόγιο θα ταν πολυ καλύτερο και πιο ωραίο πιστεύω … Ήθελα απλα λίγο ψάξιμο η Lenovo .. Παρόλα Αυτα σε χαρακτηριστικά φαίνεται καλο αν και το οτι όλος ο κόσμος των ταμπλετ απο android γυρνάει σε windows 8 δεν μπορω να πω οτι με χαροποιεί .. Τουλάχιστον δεν θα μπορούν πλέον oi αντιFun της apple να λεν πως τους ενοχλεί η μόνιμη αρχική σελίδα του iOS χωρίς widgets !!! Καθώς και τα windows 8 τα ίδια σκατά θα είναι και να δω πως θα συνιθήσουν τις ρυθμισεις που πραγματικά είναι για τον …….. Μπιμμμπ …… Ενω του iOS ποιο εύκολες και απο συναρμολογηση τηλεκοντρολ-με-μπαταρίες ( που λέει τωρα ο λόγος ) … Ξέφυγα λίγο εε ? δεν πειράζει .. Να το ακούν κάποιοι κάποιοι …

Κάτοχος iPad και Samsung galaxy 3

Cons

Lenovo FTW!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Techblog TechblogTV

Τα πιο δημοφιλή YouTube βίντεο του Techblog για το 2020

‘Hρθε η ώρα να παρουσιάσουμε τα αγαπημένα σας, τα 10 κορυφαία βίντεο του Techblog που είδατε περισσότερο στο κανάλι μας στο YouTube.

Software Microsoft Windows 10 Windows 7

Windows 10: Δωρεάν αναβάθμιση από Windows 7 και 8, ακόμα και σήμερα [How To]

Αν και δε θα έπρεπε κανονικά, μπορείτε ακόμα να αναβαθμίσετε τα Windows 7 ή Windows 8 σε Windows 10 εντελώς δωρεάν.

Computers Internet Explorer 10 Internet Explorer 9 Microsoft

Microsoft: Τέλος η υποστήριξη Windows 8, Internet Explorer 8, 9 και 10

Από σήμερα η Microsoft σταματά την υποστήριξη των Windows 8 και παλαιότερων εκδόσεων του Internet Explorer. Οι χρήστες των Windows 8 που δεν έχουν αναβαθμιστεί σε Windows 8.1 και όσοι δεν έχουν Internet Explorer 11 δεν θα έχουν πρόσβαση σε patches και updates για να κρατήσουν το software ασφαλές.

News Microsoft Windows 10 Windows 7

Windows XP: Ξεπερνούν τα Windows 8 και χωρίς υποστήριξη από τη Microsoft

Πέρσι τέτοια εποχή, για την ακρίβεια 8 Απριλίου, η Microsoft ανακοίνωσε ότι σταματά την υποστήριξη των Windows XP και Office 2003, δηλαδή σταματά το λανσάρισμα των updates. Αυτό έγινε σε μια προσπάθεια να πείσει τους χρήστες να φύγουν από τα XP και να πάνε στα νεότερα Windows 8 ή 8.1.