H LG φέρνει το service των notebooks στην πόρτα σας

Η LG Electronics Ελλάς δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υποστήριξης για όλα τα μοντέλα φορητών υπολογιστών της, θέτοντας ακόμη πιο ψηλά τον πήχη τόσο σε επίπεδο τεχνολογίας όσο και σε επίπεδο προσφερόμενων υπηρεσιών και υποστήριξης.

Χρειάζεστε service για το φορητό υπολογιστή σας; Δεν χρειάζεται να προβληματίζεστε πια για τις μεταφορές και τις μετακινήσεις, καθώς αυτό παρέχεται από την LG εύκολα και γρήγορα με δύο τρόπους:

Είτε με την εγγύηση 2 χρόνων με παραλαβή και παράδοση στον χώρο του πελάτη (2 ways on site collection), είτε με Remote Support για την αποκατάσταση προβλημάτων λογισμικού στο χώρο του χρήστη. Μέσω της σύνδεσης Ιντερνετ την οποία και πρέπει να έχετε η LG προσφέρει τεχνική υποστήριξη από απόσταση. Αυτό γίνεται μέσω ενός ειδικού προγράμματος απομακρυσμένης βοήθειας (χειρισμός δηλαδή του ηλεκτρονικού υπολογιστή από απόσταση) με το οποίο προσφέρεται βοήθεια σε προβλήματα που αφορούν το λειτουργικό σύστημα του φορητού σας υπολογιστή.

Η υπηρεσία αυτή λειτουργεί άμεσα, χωρίς να χρειάζεται κάποια μετατροπή στον υπολογιστή σας, μπορείτε να παρακολουθείτε τις ενέργειες του συνεργάτη μας στον υπολογιστή σας, και να συζητήσετε μαζί του, ενώ παρέχει ασφάλεια με τη χρήση κρυπτογράφησης που δεν επιτρέπει τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Η διαδικασία είναι απλή: Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία επικοινωνήστε πρώτα με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών (801 11 200 900) για να δημιουργηθεί η αίτηση για Remote Support στο Εξουσιοδοτημένο Κέντρο Εξυπηρέτησης . Το Κέντρο Εξυπηρέτησης έπειτα από επικοινωνία μαζί σας θα σας προμηθεύσει με ένα προσωρινό κωδικό πρόσβασης στην υπηρεσία αυτή, θέτοντας την έτσι σε λειτουργία.

Επίσης, η LG προσφέρει την εγγύηση «0» pixel, όπου αν διαπιστώσετε καμένο pixel στην οθόνη του φορητού σας υπολογιστή, σε διάρκεια 30 ημερών από την αγορά του προϊόντος, η εταιρεία θα αντικαταστήσει την οθόνη.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KOSTAS

ENA KALYTERO SERVICE APO TON MANOLOPOYLO XREIAZOMASTE STHN ATHINA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.