MacBook: Προσφορές για μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικούς

, MacBook: Προσφορές για μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικούςΗ Rainbow, επίσημος διανομέας της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, σε συνεργασία με τη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων, Media Markt, δίνουν τη δυνατότητα σε μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικούς να αποκτήσουν τους φορητούς υπολογιστές της Apple, MacBook, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Το πακέτο της προσφοράς περιλαμβάνει επίσης 2 μήνες δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο Internet από τη Wind στο πρόγραμμα Student Data. Η σειρά φορητών υπολογιστών της Apple αποτελείται από τα μοντέλα MacBook 13″, MacBook Pro 15″ και MacBook Pro 17″.

Το MacBook έχει την τέλεια σχεδίαση για το φορητό lifestyle με επεξεργαστές Intel Core 2 Duo, 1 GB μνήμη και με σκληρούς δίσκους μεγάλης χωρητικότητας σε όλα τα μοντέλα. Επίσης διαθέτει μία πληθώρα από καινοτόμα χαρακτηριστικά όπως την ενσωματωμένη βιντεοκάμερα iSight για video chat εν κινήσει, το iLife για την οργάνωση ψηφιακών φωτογραφιών, video, μουσική, το Front Row για να απολαμβάνει κανείς τις μοναδικές λειτουργίες του MacBook από τον καναπέ του σπιτιού του, μία γυαλιστερή, ευρυγώνια οθόνη 13 ιντσών ακόμα και υποστήριξη dual-display.

Το MacBook Pro αποτελεί την επαγγελματική σειρά φορητών υπολογιστών της Apple με επεξεργαστή Intel Core 2 Duo, επόμενης γενιάς πρωτόκολο ασύρματης σύνδεσης 802.11n και απίστευτα γρήγορα γραφικά με κάρτα γραφικών NVIDIA για τη δημιουργία 3D κίνησης, την επεξεργασία φωτογραφιών ή για να παίζει κανείς τα αγαπημένα του παιχνίδια. Οι εντυπωσιακές ευρυγώνιες οθόνες 15 και 17 ιντσών είναι κατασκευασμένες χωρίς να περιέχουν υδράγυρο και είναι φωτιζόμενες με LED για μεγαλύτερη απόδοση. Το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο με αισθητήρες φωτός για την αυτόματη ρύθμιση του φωτισμού του πληκτρολογίου και της φωτεινότητας της οθόνης απλά εντυπωσιάζει.

Οι μαθητές, οι φοιτητές και οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται για τη συγκεκριμένη προσφορά δεν έχουν παρά να απευθυνθούν σε οποιοδήποτε από τα 5 καταστήματα της Media Markt (Μαρούσι, Φάληρο, Περιστέρι, Αγ. Ιωάννης Ρέντη, Πυλαία Θεσσαλονίκης), προκειμένου να δουν από κοντά και να δοκιμάσουν τους μοναδικής σχεδίασης και δυνατοτήτων φορητούς υπολογιστές MacBook, έχοντας μαζί τους κάποιο αποδεικτικό της μαθητικής, της φοιτητικής ή της εκπαιδευτικής τους ιδιότητας αντίστοιχα, όπως βεβαίωση σπουδών, πάσο κτλ.

H προσφορά ισχύει έως τις 15 Οκτωβρίου 2007.

Διαβάστε περισσότερα για τα MacBook αλλά και τα MacBook Pro.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.