Νέο MacBook Air, Τα μάθατε; Ανακοινώθηκε!

Είναι μικρό, λεπτό και ελαφρύ. Είναι αλουμινένιο, τρέχει Mac OS και έχει σήμα ένα λευκό δαγκωμένο μήλο. Είναι το νέο MacBook Air της Apple και έρχεται σε δύο εκδόσεις με 11 και 13 ίντσες οθόνη. Διαθέτει αποθηκευτικό μέσο τεχνολογίας SSD αντί για σκληρό δίσκο ώστε να επιτυγχάνεται μεταξύ άλλων η μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, γυάλινο trackpad με δυνατότητες multi-touch και κάμερα για βίντεοκλήσεις μέσω FaceTime σε άλλα iPhone ή iPod Touch.

, Νέο MacBook Air, Τα μάθατε; Ανακοινώθηκε!

Το νέο MacBook Air έχει ανακοινωθεί εδώ και μερικές ημέρες, το ξέρω, έτρεχα όμως να εξασφαλίσω για όλους εσάς πρώτος το LG Optimus 7 με Windows Phone 7, να κάνω το πρώτο live hands-on με τα σχόλιά σας σε πραγματικό χρόνο και να διοργανώσω το Workshop που είδαμε πρώτοι τα νέα smartphones της HTC. Αποτέλεσμα όλων αυτών, να αφήσω τις “επιτυχημένες” μεταφράσεις και τα αναμασημένα Δελτία Τύπου διανθισμένα με “έξυπνα” λογάκια στους γνωστούς reviewers του καναπέ που δεν έχουν μάθει τι πάει να πει πεζοδρόμιο και ρεπορτάζ. Έχουν κρίση όμως για τα πάντα, τη Megan Fox, συνταγές μαγειρικής με μακαρόνια Μίσκο και ολίγον Nokia N8. Και δόξα το Θεό, το ελληνικό ίντερνετ έχει πολλούς (δυστυχώς) καναπεδάτους!

Λίγο από όλα αλλού, αποκλειστικότητες και ρεπορτάζ τεχνολογίας μόνο στο Techblog.gr.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fadasma

Τα μάθατε; Δεν μας ενδιαφέρει!
Γι’ αυτό καλά κάνεις φίλε μου και ασχολείσαι με το LG και τα νέα smartphones της HTC 😉

atma

Κι εμένα που με ενδιαφέρει το macbook δεν μπορώ να καταλάβω προς τι η χολή… Σου έβαλε κανείς το πιστόλι στον κρόταφο να τα κάνεις όλα πρώτος; 🙂

Chill out mate

Steve Jobs

Τρέχα εσύ Κώστα και εμείς εδώ είμαστε. Δεν σε παρεξηγούμε. Μπορεί να μην πρόλαβες την είδηση αλλά εσύ να είσαι αυτός που θα κάνει το πρώτο review αυτού του εκπληκτικού μηχανήματος.

Σε όποιον δεν αρέσει ας μείνει με τα windows. Εμείς που ξέρουμε όμως έχουμε κάνει την αλλαγή εδώ και καιρό και δεν ξανά αλλάζουμε ούτε με σφαίρες. Πραγματικά δεν έχω γνωρίσει άτομο που να πήρε mac και να το μετάνιωσε.

eytyxhs

σαν το λαπτοπ μου δεν ειναι. αμα πεσει κατω θα λυγισει. ενω το δικομου μου εχει πεσει 350,000,000 φορες κατω και δουλεβει. εχει πεντιουμ 3 με εξ-πι και καρτα ιντελ 64mb. τον ανοιγω το βραδυ και το προι ειναι ετιμος για λειτουργια. ανοιγει με 2-3 μπουνιες στο πρηκτρολογιο κανει ομος την δουλιά του. σκευτομαι να του παρω μια μνημη ακομα με τα 126mb δεν την βγαζω.
καταταλα μια χαρα.
(σορι φια τα ορθογραφικα αλλα βαριεμαι να βαζω τονους και να παταω πολλα κουμπια μερικα κουμια λιπουν απο το λαπτοπ καπου υθα χαθικαν οταν επεσε απο τις σκαλες.)

giannis

καλά “συνταγές μαγειρικής με μακαρόνια Μίσκο” ξέρω που θα βρώ άμα θέλω-Έχουν κρίση όμως για τα πάντα, τη Megan Fox?που θα βρώ κατι τέτοιο?

Νικος.Σ

Δεν πειράζει ο Κώστα, έτσι και αλλιώς το καλό ρεπορτάζ χρειάζεται “ιδρώτα” και όχι μόνο οθόνη και ίντερνετ…Συνέχισε έτσι και άντε με το καλό και το πρώτο ελληνικό review με mac..!

Είδα όλο το event, στο κανάλι της apple στο youtube μπορείτε να πάτε να το δείτε (όσοι θέλουν).
Πραγματικά φοβερό…Δεν υπάρχει.. Νέες καινοτομίες και γενικά ένα άπιαστο όνειρο για τα windows.
Θα μ’άρεσε να είχα ένα αλλά με τέτοιες τιμές..μάλλον αδύνατον που φαίνεται.

@Steve Jobs, πραγματικά απολύτως κανένα, άρα συμπέρασμα: αυτοί που “θάβουν” την apple (η τουλάχιστον οι περισσότεροι) δεν ξέρουν τι θα πει mac..!

Παντελής

Γνωρίζουμε πότε έρχεται Ελλάδα ?

Vittorio

τι μου λες τωρα? μολις θα βγει εχουν να πανε τα καρδιακα και τα εγκεφαλικα συνεφο.καλινιχτα παο να δο ραδιο αρβυλα (ακυρο)

nmpardakis

εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα με το πεζοδρόμιο 😛

angelos

Πότε θα το έχετε στα χέρια σας ?

pete

Παιδιά το έχει πάρει κανείς?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.