Packard Bell EayNote ML65 και SL65, Τραβάνε τα βλέμματα

Η Packard Bell ανακοινώνει την κυκλοφορία των νέων της φορητών υπολογιστών EasyNote ML65 και EasyNote SL65, οι οποίοι χαρακτηρίζονται από αστραφτερή, έξυπνη και μινιμαλιστική σχεδίαση. Ιδανικά παραδείγματα της φιλοσοφίας της Packard Bell για σχεδίαση αιχμής, τα laptop EasyNote ML65 και EasyNote SL65 είναι κατασκευασμένα να προσελκύουν τους χρήστες των notebook που επιθυμούν λεπτή σχεδίαση με απλές, επίπεδες άκρες.

, Packard Bell EayNote ML65 και SL65, Τραβάνε τα βλέμματαΟι σχεδιαστές της Packard Bell ανακάλυψαν την έμπνευσή τους για τα δυο νέα notebook στις λεπτές και καθαρές άκρες ενός διπλωμένου φύλλου χαρτιού. Αλλά αντίθετα από το χαρτί, το περίβλημα των notebook παραμένει καθαρό χάρη στην ανθεκτική στους λεκέδες επικάλυψη.

Από κάθε άποψη ο εξωτερικός σχεδιασμός τους είναι αξιοσημείωτος, από την απαλή στρογγυλότητα του touchpad που μπορεί να απενεργοποιηθεί με ένα πάτημα, μέχρι τα ηχεία με τον υπέροχο ήχο και από το εύκολο άνοιγμα μέχρι τη διάταξη αφής για την αναγνώριση της ταυτότητας του χρήστη στο πληκτρολόγιο. Κάτω από το σκούρο μαύρο περίβλημα με τη χρωμιωμένη διακόσμηση, τα notebook EasyNote ML65 και EasyNote SL65 διαθέτουν μια εξαιρετικά πλούσια συλλογή δυνατοτήτων.
Αυτά τα notebook 15,4 ιντσών (ML) και 17 ιντσών (SL) εισάγουν την τεχνολογία του επεξεργαστή επόμενης γενιάς Intel Centrino 2.

, Packard Bell EayNote ML65 και SL65, Τραβάνε τα βλέμματαΤο EasyNote ML65 διαθέτει οθόνη Diamond View 15,4 ιντσών, ενώ το EasyNote SL65 οθόνη 17 ιντσών. Και τα δυο notebook διαθέτουν κάρτα γραφικών ATI Mobility Radeon HD3430 με αποκλειστική μνήμη 256MB, η οποία υποστηρίζει την τεχνολογία επόμενης γενιάς DirectX 10.1 για παιχνίδια και περιλαμβάνουν την τεχνολογία ATI Avivo™ για την αναπαραγωγή περιεχομένου HD. Και τα δυο μοντέλα ενσωματώνουν διπλούς σκληρούς δίσκους για μέγιστη δυνατότητα αποθήκευσης έως 640MB (2x320MB).

Οι προηγμένες τεχνολογίες των notebook EasyNote ML65 και EasyNote SL65 μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν θύρα IEEE1394, εξόδους DVI και HDMI για την αναπαραγωγή περιεχομένου HD, υποδοχή Express Card, VGA webcam, ενσωματωμένο Wi-Fi (προαιρετικά 802.11n) και δυνατότητα δικτύωσης LAN 10/100. Διατίθενται επίσης με Bluetooth και οδηγό Blu-Ray. Για αυξημένη αυτονομία, το EasyNote SL65 διατίθεται προαιρετικά με μπαταρία 9 στοιχείων.

Το λογισμικό είναι αυτό που καθιστά ένα notebook διασκεδαστικό και ενδιαφέρον, από την αποδοτικότητα και την εκπαίδευση, τα παιχνίδια στο Internet, έως τις ψηφιακές φωτογραφίες και τη ψυχαγωγία. Τα notebook Packard Bell EasyNote ML και EasyNote SL Series είναι συσκευές ψυχαγωγίας από τη φύση τους, με μια μεγάλη γκάμα από τους πιο γνωστούς τίτλους των κορυφαίων εταιριών λογισμικού.

Η προσφορά της Packard Bell σε λογισμικό περιλαμβάνει το Norton Internet Security™, το Carbonite για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σε απευθείας σύνδεση (online), την πλήρη έκδοση του Adobe Photoshop Elements, το Nero 8 Essentials, το Microsoft Works 9 και έναν ή περισσότερους από τους τίτλους παιχνιδιών Disney-Pixar Wall.E, EA Need for Speed Prostreet. Τη συλλογή ολοκληρώνουν λογισμικό και υπηρεσίες σε απευθείας σύνδεση (online) από την Metaboli για τη λήψη των καλύτερων στην κατηγορία τους παιχνιδιών και το e-bay.

Διαθεσιμότητα & Τιμή
Τα notebook Packard Bell EasyNote ML65 και EasyNote SL65 διατίθενται στα Ευρωπαϊκά καταστήματα λιανικής πώλησης, με εκτιμώμενη τιμή που ξεκινά από 899 Ευρώ για το EasyNote ML65 με την οθόνη των 15,4 ιντσών και από 999 Ευρώ για το EasyNote SL65 με την οθόνη των 17 ιντσών.

Η διαθεσιμότητα διαφέρει ανάλογα με τη χώρα. Η προσφορά λογισμικού ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα και τη διαμόρφωση.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Notebooks PackardBell

Packard Bell dot, Netbook με 3G και Intel Atom

Η Packard Bell παρουσιάζει το dot, το πρώτο της netbook 8,9 ιντσών ειδικά σχεδιασμένο για το ευρύτερο καταναλωτικό κοινό. Το dot αποτελεί το πιο πρόσφατο παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η Packard Bell διαπρέπει χρησιμοποιώντας τη σχεδίαση για να καταστήσει φιλική προς το χρήστη την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με εμφάνιση και αίσθηση που […]

Notebooks PackardBell

Packard Bell Easynote TN65, Με προορισμό την υψηλή ευκρίνεια

Η Packard Bell ανακοίνωσε τη διάθεση του νέου φορητού υπολογιστή EasyNote TN65, με μοναδικό σχεδιασμό και οθόνη ευρείας θέασης. Χάρη στην νέα οθόνη 15.6 ιντσών, το EasyNote TN65 προσφέρει πραγματική εμπειρία ευρείας θέασης ενώ η τεχνολογία Diamond View που τη χαρακτηρίζει διαθέτει τις τελειότερες προδιαγραφές για θέαση ταινιών, προσφέροντας πραγματική αναλογία 16:9 χωρίς αλλοιώσεις, από […]

Notebooks PackardBell

Packard Bell, iPower GX και dot

Η Packard Bell ανακοίνωσε τη διάθεση μιας νέας σειράς προϊόντων, που περιλαμβάνει το νέο notebook iPower GX ειδικά σχεδιασμένο για τους λάτρεις του gaming, τη νέα σειρά notebook Limited Edition 2008, το πρώτο netbook για καταναλωτές, οθόνες ευρείας θέασης και δύο φορητούς σκληρούς δίσκους. Παρά τα διαφορετικά και πλούσια χαρακτηριστικά τους, όλα τα προϊόντα αντικατοπτρίζουν […]

Notebooks PackardBell

Packard Bell XS | Η απάντηση στα eee PC και HP 2133

Η Packard Bell ανακοίνωσε τη διάθεση στην Ελλάδα του νέου Packard Bell Easynote XS, ενός φορητού υπολογιστή 7 ιντσών με Windows XP. Ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την μέγιστη φορητότητα αλλά θεωρούν τους φορητούς υπολογιστές άβολους λόγω μεγέθους και τα PDA άβολα λόγω περιορισμένων δυνατοτήτων.