Packard Bell, iPower GX και dot

Η Packard Bell ανακοίνωσε τη διάθεση μιας νέας σειράς προϊόντων, που περιλαμβάνει το νέο notebook iPower GX ειδικά σχεδιασμένο για τους λάτρεις του gaming, τη νέα σειρά notebook Limited Edition 2008, το πρώτο netbook για καταναλωτές, οθόνες ευρείας θέασης και δύο φορητούς σκληρούς δίσκους. Παρά τα διαφορετικά και πλούσια χαρακτηριστικά τους, όλα τα προϊόντα αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση της Packard Bell για εκλεπτυσμένο σχεδιασμό.

, Packard Bell, iPower GX και dotGaming
Φέτος, η Packard Bell έχει ανανεώσει την δέσμευσή της στην αγορά ηλεκτρονικών παιχνιδιών με το λανσάρισμα του iPower GX, του πρώτου notebook για τους λάτρεις του gaming, καθώς επίσης και της νέας γενιάς του επιτραπέζιου iPower X 2.0, το οποίο παρουσιάστηκε στο κοινό στο Paris Gaming Show, τον Ιούλιο. Το iPower GX θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

, Packard Bell, iPower GX και dotΕνισχυμένη φορητότητα
Η ευρεία χρήση notebook για καθημερινές εργασίες δημιουργεί μια νέα αγορά για notebook με ενισχυμένες δυνατότητες φορητότητας, που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σημεία και καταστάσεις που άλλα notebook δεν μπορούν. Και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο η Packard Bell έχει σχεδιάσει το πρώτο “netbook” αποκλειστικά για καταναλωτές. Το Packard Bell dot αποτελεί τον ιδανικό συμπληρωματικό υπολογιστή για όλη την οικογένεια. Αρκετά λεπτό και ελαφρύ για να χωράει ακόμα και σε μία τσάντα ώμου, είναι ιδανικό για μια πληθώρα κοινών ψηφιακών δραστηριοτήτων, όπως η επίσκεψη στο e-mail σας ενώ βρίσκεστε σε μια καφετέρια, η πληκτρολόγηση σημειώσεων σε ένα συνέδριο ή ακόμα και για να τσεκάρετε τα δρομολόγια του τρένου ενώ βρίσκεστε στην αποβάθρα αναχωρήσεων.

TechblogTV, Packard Bell event
Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
geo

Ποιά είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του;

G.

Θα μπορούσαμε να είχαμε τίποτα χαρακτηριστικά, πότε θα είναι διαθέσιμα, εκτιμώμενες τιμές…

NIKOS SMARNAKIS

https://www.youtube.com/watch?v=YIWFUZVl000&NR=1
αν καταλαβα καλα ειπε κατι για 999,…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Notebooks PackardBell

Packard Bell dot, Netbook με 3G και Intel Atom

Η Packard Bell παρουσιάζει το dot, το πρώτο της netbook 8,9 ιντσών ειδικά σχεδιασμένο για το ευρύτερο καταναλωτικό κοινό. Το dot αποτελεί το πιο πρόσφατο παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η Packard Bell διαπρέπει χρησιμοποιώντας τη σχεδίαση για να καταστήσει φιλική προς το χρήστη την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με εμφάνιση και αίσθηση που […]

Notebooks PackardBell

Packard Bell EayNote ML65 και SL65, Τραβάνε τα βλέμματα

Η Packard Bell ανακοινώνει την κυκλοφορία των νέων της φορητών υπολογιστών EasyNote ML65 και EasyNote SL65, οι οποίοι χαρακτηρίζονται από αστραφτερή, έξυπνη και μινιμαλιστική σχεδίαση. Ιδανικά παραδείγματα της φιλοσοφίας της Packard Bell για σχεδίαση αιχμής, τα laptop EasyNote ML65 και EasyNote SL65 είναι κατασκευασμένα να προσελκύουν τους χρήστες των notebook που επιθυμούν λεπτή σχεδίαση με […]

Notebooks PackardBell

Packard Bell Easynote TN65, Με προορισμό την υψηλή ευκρίνεια

Η Packard Bell ανακοίνωσε τη διάθεση του νέου φορητού υπολογιστή EasyNote TN65, με μοναδικό σχεδιασμό και οθόνη ευρείας θέασης. Χάρη στην νέα οθόνη 15.6 ιντσών, το EasyNote TN65 προσφέρει πραγματική εμπειρία ευρείας θέασης ενώ η τεχνολογία Diamond View που τη χαρακτηρίζει διαθέτει τις τελειότερες προδιαγραφές για θέαση ταινιών, προσφέροντας πραγματική αναλογία 16:9 χωρίς αλλοιώσεις, από […]

Notebooks PackardBell

Packard Bell XS | Η απάντηση στα eee PC και HP 2133

Η Packard Bell ανακοίνωσε τη διάθεση στην Ελλάδα του νέου Packard Bell Easynote XS, ενός φορητού υπολογιστή 7 ιντσών με Windows XP. Ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την μέγιστη φορητότητα αλλά θεωρούν τους φορητούς υπολογιστές άβολους λόγω μεγέθους και τα PDA άβολα λόγω περιορισμένων δυνατοτήτων.