Η Packard Bell παρουσιάζει το EasyΝote MX45

Η Packard Bell ανακοίνωσε την διάθεση στην ελληνική αγορά του νέου notebook EasyNote ΜΧ45. Το πρώτο πράγμα που θα προσέξει κανείς στο EasyNote ΜΧ45 είναι η εκθαμβωτική οθόνη ευρείας θέασης 15.4 ιντσών που χρησιμοποιεί την τεχνολογία βελτιωμένης αναπαραγωγής και θέασης Packard Bell Diamond View.

Όσον αφορά στον επεξεργαστικό του πυρήνα, αυτός δεν είναι άλλος από τον πλέον πρόσφατο Mobile Intel Core Duo T2250 ενώ η μνήμη του (DDR2) ξεκινά από τα 512MB και μπορεί να επεκταθεί έως και τα 2GB. Παρόμοια ευελιξία στην επεκτασιμότητα έχει και ο σκληρός δίσκος καθώς τα αρχικά 80GB μπορούν να δώσουν προαιρετικά τη θέση τους σε δίσκο χωρητικότητας έως και 160GB.

Με βάρος μόλις 2.8 κιλά, το EasyNote ΜΧ45 διαθέτει Dual Layer DVD+RW, 4 θύρες USB 2.0, αναγνώστη καρτών 4σε1 και για βέλτιστη δικτύωση σε οποιοδήποτε περιβάλλον, κάρτα Wi-Fi b/g, κάρτα τοπικού δικτύου (LAN) 10/100 για ευρυζωνική ή δικτυακή πρόσβαση και ενσωματωμένη webcam για κλήσεις μέσω του προεγκατεστημένου Skype.

Η Packard Bell έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση και στην εργονομία για τον χρήστη καθώς έχει εφοδιάσει το νέο notebook με πληκτρολόγιο κανονικού μεγέθους, και ξεχωριστό αριθμητικό πληκτρολόγιο.

Τέλος, το EasyNote ΜΧ45 πέρα από τα προεγκατεστημένα Microsoft Windows Vista Home Premium, συνοδεύεται από πλούσια συλλογή λογισμικού όπως Microsoft Word, τη μοναδική σουίτα αναπαραγωγής αρχείων πολυμέσων PowerCinema, Symantec Internet Security, Skype και εργαλείων του Google όπως τα Google Desktop, Google Earth, Google Picassa και Google Toolbar για Mozilla Firefox και Microsoft Internet Explorer.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Notebooks PackardBell

Packard Bell dot, Netbook με 3G και Intel Atom

Η Packard Bell παρουσιάζει το dot, το πρώτο της netbook 8,9 ιντσών ειδικά σχεδιασμένο για το ευρύτερο καταναλωτικό κοινό. Το dot αποτελεί το πιο πρόσφατο παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η Packard Bell διαπρέπει χρησιμοποιώντας τη σχεδίαση για να καταστήσει φιλική προς το χρήστη την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με εμφάνιση και αίσθηση που […]

Notebooks PackardBell

Packard Bell EayNote ML65 και SL65, Τραβάνε τα βλέμματα

Η Packard Bell ανακοινώνει την κυκλοφορία των νέων της φορητών υπολογιστών EasyNote ML65 και EasyNote SL65, οι οποίοι χαρακτηρίζονται από αστραφτερή, έξυπνη και μινιμαλιστική σχεδίαση. Ιδανικά παραδείγματα της φιλοσοφίας της Packard Bell για σχεδίαση αιχμής, τα laptop EasyNote ML65 και EasyNote SL65 είναι κατασκευασμένα να προσελκύουν τους χρήστες των notebook που επιθυμούν λεπτή σχεδίαση με […]

Notebooks PackardBell

Packard Bell Easynote TN65, Με προορισμό την υψηλή ευκρίνεια

Η Packard Bell ανακοίνωσε τη διάθεση του νέου φορητού υπολογιστή EasyNote TN65, με μοναδικό σχεδιασμό και οθόνη ευρείας θέασης. Χάρη στην νέα οθόνη 15.6 ιντσών, το EasyNote TN65 προσφέρει πραγματική εμπειρία ευρείας θέασης ενώ η τεχνολογία Diamond View που τη χαρακτηρίζει διαθέτει τις τελειότερες προδιαγραφές για θέαση ταινιών, προσφέροντας πραγματική αναλογία 16:9 χωρίς αλλοιώσεις, από […]

Notebooks PackardBell

Packard Bell, iPower GX και dot

Η Packard Bell ανακοίνωσε τη διάθεση μιας νέας σειράς προϊόντων, που περιλαμβάνει το νέο notebook iPower GX ειδικά σχεδιασμένο για τους λάτρεις του gaming, τη νέα σειρά notebook Limited Edition 2008, το πρώτο netbook για καταναλωτές, οθόνες ευρείας θέασης και δύο φορητούς σκληρούς δίσκους. Παρά τα διαφορετικά και πλούσια χαρακτηριστικά τους, όλα τα προϊόντα αντικατοπτρίζουν […]