Packard Bell Easynote SB89 | Για τους λάτρεις της τεχνολογίας και του design

, Packard Bell Easynote SB89 | Για τους λάτρεις της τεχνολογίας και του designΗ Packard Bell, μια από τις κορυφαίες εταιρείες οικιακών υπολογιστών στην Ευρώπη, ανακοινώνει τη διάθεση στην ελληνική αγορά τριών νέων πρωτοποριακών φορητών υπολογιστών, των EasyNote BG, MB και SB. Η νέα εμφάνιση των συγκεκριμένων notebook αναπτύχθηκε στο Packard Bell Design Studio προκειμένου να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτικού κοινού που επιθυμεί ο φορητός του υπολογιστής να συνδυάζει μοντέρνες σχεδιαστικά γραμμές και κορυφαία τεχνολογία.

Με έδρα στην πρωτεύουσα της μόδας, το Παρίσι και υπό την εποπτεία του διευθυντή δημιουργικού κ. Andrien Camp, το Packard Bell Design Studio εμπνεύστηκε τη νέα εμφάνιση από τα βιβλία “Peclers Trend” που εκδίδονται από τον περίφημο Οίκο Design “Peclers Paris” και αποτελούν “πηγές έμπνευσης” για την ευρύτερη βιομηχανία της μόδας και του design.

Τα νέα notebooks αντικατοπτρίζουν την πεποίθηση της Packard Bell πως κατά τη διαδικασία επιλογής ενός φορητού υπολογιστή, το στυλ και το design αποτελούν παράγοντες εξίσου σημαντικούς με τις υψηλές επιδόσεις και τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά. “Το design είναι κορυφαίο μόνο όταν μπορεί να το απολαμβάνει στην καθημερινότητα του ο καθένας από εμάς” δήλωσε ο Emmanuel Fromont, Διευθυντής του Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Packard Bell και συνέχισε λέγοντας “Σήμερα, οι καταναλωτές προϊόντων τεχνολογίας που λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους το design, αποτελούν τον προπομπό για την αύξηση της ζήτησης στον τομέα των προϊόντων που συνδυάζουν υψηλή τεχνολογία και design.”

Στα Limited Editions notebooks της Packard Bell κάθε μια χρωματική λεπτομέρεια – επιπλέον του λευκού χρώματος που κατακλύζει το περίβλημα του υπολογιστή – αντιστοιχεί σε μια κατηγορία με βάση τη διαγώνιο της οθόνης. Έτσι στο Easynote BG με οθόνη 12 ιντσών επικρατεί το πράσινο lime, στο Easynote MB με οθόνη 15,4 ιντσών επικρατεί το φωτεινό πορτοκαλί και στο Easynote SB με οθόνη 17 ιντσών επικρατεί το σκούρο σοκολατί.

Κάθε ένα από τα παραπάνω αντλεί την επεξεργαστική του ισχύ από επεξεργαστή διπλού πυρήνα Intel® Core™ 2 Duo ενώ μεταξύ άλλων ενσωματώνει χαρακτηριστικά ασύρματης δικτύωσης WiFi 802.11b/g, bluetooth, ενσωματωμένη κάμερα 1,3MP και μικρόφωνο για την πραγματοποίηση κλήσεων βίντεο μέσω του προεγκατεστημένου Skype. Επιπλέον, τα notebooks EasyNote MB και SB (ανάλογα το μοντέλο) έχουν τη δυνατότητα αναπαραγωγής οπτικών δίσκων Blu-Ray, θύρες DVI, HDMI και eSATA ενώ την πιστή απεικόνιση των γραφικών αναλαμβάνουν να αναδείξουν τόσο το chipset GeForce 8600 της Nvidia με 512MB αυτόνομης μνήμης όσο και η οθόνη ευρείας θέασης τεχνολογίας Packard Bell Diamond View που μειώνει την ακτινοβολία από το γύρω περιβάλλον χωρίς να διαθλά τα χρώματα και την φωτεινότητα της οθόνης.

Διαθεσιμότητα και τιμή

Τα Limited Edition notebooks της Packard Bell διατίθενται στην ελληνική αγορά στα καταστήματα Media Markt, Expert, E-shop, Microland, Fnac, Κωτσόβολος και Electroworld καθώς και στο σύνολο του πανελλαδικού δικτύου συνεργατών της DIONIC με τιμή που ξεκινά από 1.199 Ευρώ για το Easynote BG46, από 1.199 Ευρώ για το Easynote MB89 και από update – 1.449 Ευρώ για το Easynote SB89 (συμπ. ΦΠΑ 19%). Υπενθυμίζεται πως το σύνολο των προϊόντων της Packard Bell καλύπτονται από 2ετή εγγύηση δωρεάν παραλαβής και επιστροφής στον πελάτη – Pick up repair and return (PURR).

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Notebooks PackardBell

Packard Bell dot, Netbook με 3G και Intel Atom

Η Packard Bell παρουσιάζει το dot, το πρώτο της netbook 8,9 ιντσών ειδικά σχεδιασμένο για το ευρύτερο καταναλωτικό κοινό. Το dot αποτελεί το πιο πρόσφατο παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η Packard Bell διαπρέπει χρησιμοποιώντας τη σχεδίαση για να καταστήσει φιλική προς το χρήστη την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με εμφάνιση και αίσθηση που […]

Notebooks PackardBell

Packard Bell EayNote ML65 και SL65, Τραβάνε τα βλέμματα

Η Packard Bell ανακοινώνει την κυκλοφορία των νέων της φορητών υπολογιστών EasyNote ML65 και EasyNote SL65, οι οποίοι χαρακτηρίζονται από αστραφτερή, έξυπνη και μινιμαλιστική σχεδίαση. Ιδανικά παραδείγματα της φιλοσοφίας της Packard Bell για σχεδίαση αιχμής, τα laptop EasyNote ML65 και EasyNote SL65 είναι κατασκευασμένα να προσελκύουν τους χρήστες των notebook που επιθυμούν λεπτή σχεδίαση με […]

Notebooks PackardBell

Packard Bell Easynote TN65, Με προορισμό την υψηλή ευκρίνεια

Η Packard Bell ανακοίνωσε τη διάθεση του νέου φορητού υπολογιστή EasyNote TN65, με μοναδικό σχεδιασμό και οθόνη ευρείας θέασης. Χάρη στην νέα οθόνη 15.6 ιντσών, το EasyNote TN65 προσφέρει πραγματική εμπειρία ευρείας θέασης ενώ η τεχνολογία Diamond View που τη χαρακτηρίζει διαθέτει τις τελειότερες προδιαγραφές για θέαση ταινιών, προσφέροντας πραγματική αναλογία 16:9 χωρίς αλλοιώσεις, από […]

Notebooks PackardBell

Packard Bell, iPower GX και dot

Η Packard Bell ανακοίνωσε τη διάθεση μιας νέας σειράς προϊόντων, που περιλαμβάνει το νέο notebook iPower GX ειδικά σχεδιασμένο για τους λάτρεις του gaming, τη νέα σειρά notebook Limited Edition 2008, το πρώτο netbook για καταναλωτές, οθόνες ευρείας θέασης και δύο φορητούς σκληρούς δίσκους. Παρά τα διαφορετικά και πλούσια χαρακτηριστικά τους, όλα τα προϊόντα αντικατοπτρίζουν […]