Razer Blade 14, Το νέο φορητό της Razer τώρα με υψηλότερη ανάλυση!

Χαρμόσυνα νέα είχε για τους απανταχού εν κινήσει gamers σήμερα η Razer. Η γνωστή κατασκευάστρια αξεσουάρ για pc αλλά και φορητών υπολογιστών παρουσίασε σήμερα την δεύτερη κατά σειρά έκδοση του μικρού της laptop, Razer Blade 14.

Το νέο gaming laptop έρχεται με οθόνη αφής QHD+ IGZO IPS! Αυτό σημαίνει ευρεία γωνία θέασης με μικρότερους χρόνους απόκρισης σε ανάλυση 3200×1800 pixels. Η πυκνότητα των pixel ανέρχεται στα 262ppi(pixel ανά ίντσα), μεγάλη αναβάθμιση από το προηγούμενο μοντέλο που είχε 131ppi σε ανάλυση 1600×900. Σύμφωνα με την Razer το νέο πάνελ οθόνης προσφέρει 250% αύξηση στον λόγο αντίθεσης σε σχέση με το πρώτης γενιάς Blade 14.

To Blade 14 έχει πάχος 17,9 χιλιοστά και βάρος 2 κιλά. Έρχεται με 8GB DDR3L μνήμης RAM στα 1600MHz και φοράει τον τέταρτης γενιάς Intel core i7 επεξεργαστή 4702HQ. Τα γραφικά θα κινεί μια Geforce GTX 870Μ GPU της NVIDIA με αρχιτεκτονική Kepler και 3GB GDDR5 VRAM μνήμη. Το εγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα είναι Windows 8.1 64-bit και ο χώρος αποθήκευσης έρχεται σε μορφή SSD με τις επιλογές να φτάνουν τις τρεις, στα 128,256 ή 512GB.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τρεις θύρες USB 3.0, μια ενσωματωμένη 2.0MP full-HD κάμερα, Kensington lock interface, και 150-watt τροφοδοτικό. Οι διαστάσεις του είναι 345x235x17,9 χιλιοστά και σύμφωνα με την Razer η διάρκεια της μπαταρίας ανέρχεται στις 6 ώρες.

Η τιμή του νέου Razer Blade ξεκινάει στα 2.199 δολάρια Αμερικής και αναμένεται να είναι διαθέσιμο κατά τα τέλη του Απριλίου.

Razer Blade 14, Razer Blade 14, Το νέο φορητό της Razer τώρα με υψηλότερη ανάλυση!

Razer Blade 14, Razer Blade 14, Το νέο φορητό της Razer τώρα με υψηλότερη ανάλυση!

Razer Blade 14, Razer Blade 14, Το νέο φορητό της Razer τώρα με υψηλότερη ανάλυση!

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manos

Πιο τουμπανο πεθαινει! Πορωση!!

Τάσος

Υπερβολικά ακριβό!!! Σε λίγους μήνες θα είναι ξεπερασμένο με τους ρυθμούς που εξελίσσεται η τεχνολογία.

Tom

Τελειο ειναι αλλα γενικα τα gaming laptop κατηγορια-κοροιδια. Δινεις 1000 για εναν πυργο και 1000 για ενα laptop και εχεις δυο υπολογιστες ο καθενας καλος για την δουλεια του.

Βεβαια τουτο εδω ειναι αρκετα λεπτο και ελαφρυ για gaming και αν με αρκετα τυπικο και απλο σχεδιασμο σε σχεση με τα alienware. Οποτε ισως θα μπορουσες να το χρησιμοποιησεις σαν κανονικο λαπτοπ χωρις να ειναι βοδι και κακασχημο οπως τα alienware. Οποτε απο αυτην την αποψη το θεωρω καλυτερη αγορα.

Ομως και παλι θα μπορεις να παιζεις παιχνιδια PC ικανοποιητικα για πολυ λιγο καιρο και μετα δεν θα μπορεις να κανεις τιποτα οταν θα αρχισει και σερνεται. Δηλαδη αν παρεις κονσολα θα σου κρατησει μια χαρα για πολλα χρονια. Ενας πυργος με μια αναβαθμιση θα σου κρατησει μια γενια. Τουτο εδω θα κρατησει πολυ λιγο και κανει και εναν σκασμο λεφτα. Και επισης ειναι 14αρι.

Τουμπανο το λαπτοπ, πιο ωραιο απο τα alienware αλλα εγω δεν την πιανω την κατηγορια γενικοτερα.

tv

Εξωτερικα ιδιο με το MacBook. Μεχρι και τα ηχεια ειναι στο ιδιο σημειο και με το ιδιο σχεδιο..
Καλη απομιμιση!

Manos

@tv Ελεος! Σταματα να εισαι Apple fanboy για λιγο και δες καμια ειδηση με αντικειμενικοτητα και χωρις να νομιζεις οτι ολοι αντιγραφουν την μαμα Apple σου! Αμαν πια!

tv

@Manos
Πρωτον δεν ζητησα τη γνωμη σου απλα ειπα την αποψη μου και προσεχε πως μιλας γιατι δεν με ξερεις και απο χθες. Λεω οτι εβγαλαν ενα καινουργιο laptop και αντι να κανουν κατι διαφορετικο σε design εκαναν απλα copy-paste σε ενα πολυ εμπορικο laptop( Macbook). Δεν υποστηριξα το macbook αλλα ειπα οτι απο οποια μερια και να κοιταξω το razer μου φαινεται ιδιο

Κώστας Βλαχάκης

Δεν έχει και άδικο το tv. Στην εμφάνιση είναι φτυστό το MacBook Pro μου (μοντέλο 2009). Αλλά τι σημασία έχει αυτό.

tv

Δεν εχει καποια σημασια απλα απο την στιγμη που δινεις 2000 ευρω πιστευω οτι αξιζει να εχεις κατι διαφορετικο σε ολα τα χαρακτηριστικα. Και ενα απο αυτα ειναι και η σχεδιαση

manolinio7

Γιατι τα mac ποσο κοστιζουν? Ειναι στο ιδιο ευρος τιμων με πολυ κατωτερα χαρακτηριστικα και εκτος αυτου στη τελικη λαπτοπ ειναι τι διαφορετικο να κανουν? Να κουνησουν τα ηχεια σε αλλο σημειο για να δειχνει διαφορετικο? Ιδιο καλουπι εχουν ολα και το μονο που αλλαζει με τα χρονια ειναι να τα λεπταινουν ολο και ποιο πολυ με καλυτερο hardware.. βεβαια εννοειτε οτι ειναι πεταμενα λεφτα γιατι δεν παυει να ειναι λαπτοπ και η καριερα του για gaming ειναι πολυ μικρη και δεν αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα … πολυ ομορφο και δυνατο παντως..

Λευτεράκης ο Σφίχτης

Έλα ρε Παναγία μου επιτέλους καινούριο Razor!

Και έλεγα που θα τα χαλάσω 2000 ευρουλάκια που μου περισσεύανε!

Gmis

I <3 RAZER !!!! Κριμα που δεν θα ερθει στα καταστηματα και επισης κριμα που κοστιζει 2000 ευρω.. Παρολα αυτα η Razer παραμενει αγαπημενη !

Tom

Η δηλωση τα macbook ειναι overpriced ειναι πολυ λανθασμενη παιδια. Αν κοιταξετε τα ultrabook ενα macbook pro ειναι με καλυτερα χαρακτηρηστικα στην ιδια και καλυτερη τιμη. Ενα ultrabook με i7 low voltage 8gb RAM και 256αρι SSD κανει κανα 1600αρι. Το macbook pro εχει κανονικο επεξεργαστη οχι low και τα ιδια χαρακτηριστικα και την ιδια διαρκεια μπαταριας σε τιμη κατω απο 1500. Και σου δινει και καλυτερη καρτα γραφικων την iris που ειναι καλυτερη απο την intel HD4400. Επισης σου δινει πολυ δωρεαν λογισμικο δωρεαν οπως οι αναβαθμισεις λογισμικων και το iworks. Αντιστοιχα παιρνεις ενα macbook air με κατω απο 1000 ευρω οταν το πιο φτηνο ultrabook ειναι πανω απο 1000. Επομενως γιατι ενα macbook ειναι overpriced? Αν εννοουμε σε συγκριση με πλαστικα μηχανηματα με 3-4 ωρες μπαταρια ναι ειναι. Αλλα τα macbook παιζουν στην κατηγορια με πολυ διαρκεια μπαταριας και φοβερη κατασκευη με αντοχη. Ειναι σαν να λεω οτι μια ΒMW ειναι overpriced. Σε συγκριση με ενα μικρο γρηγορο hot hatch ναι ειναι ακριβοτερο αλλα ειναι αλλο προιον το ενα και αλλο το ελα. Οντας χρηστης laptop χρονια (και το χρησιμοποιω σαν laptop και οχι σαν dekstop) ξερω οτι τα speccs ειναι το μισο προιον. Σορρυ για το οφφτοπικ,… Συνέχεια »

Manos

@tv ΟΚ μην βαλεις τα κλαματα π σε θιξαμε!

dark_master

Ωραία ή πρόταση της Razer αλλά νομίζω ότι είναι υπερβολική. Ή ανάλυση δεν νομίζω ότι βοηθά καθόλου. Ίσα ίσα που θα καταναλώνει περισσότερη μπαταρία. Κ δεν νομίζω ότι θα δει κάποιος Διαφορα στην οθόνη από τόσο κοντά.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορώ να πω ότι είναι ότι καλύτερο κυκλοφορούν αυτή τη περίοδο.
Όσον αφορά τις απόψεις που ακούστηκαν παραπάνω νομίζω ότι το να συγκρίνεις το παραπάνω φορητό με ένα Mac είναι “ιεροσυλία” καθώς και τα δύο έχουν φτιαχτεί για τελείως διαφορετικό λόγο με το μόνο κοινό στοιχείο ότι και τα 2 θα ικανοποιούσαν το 95% των καταναλωτών.
Το να συγκρίνεις επίσης τις εφαρμογές του καθενός το θεωρώ Προσωπικά λάθος γιατί και τα 2 εχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και διαφορετικό κοινό στο οποίο απευθύνονται.

Sot11

Manos πας καθόλου καλά; Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, και εγώ πιστεύω ότι μοιάζει με MacBook τι να κάνουμε τώρα…. Μήπως θα μας δειρεις κι ολας;;;..

Tom

Dark Master απλα εγινε η παρατηρηση οτι μοιαζει λιγο στο macbook το 15αρι αν το φανταστεις σε ασημι και με μηλο απο πισω αντι για το σημα της razer. Προφανως δεν συγκρινει κανενας.

Οσο για την αναλυση ειναι τεραστια ναι αλλα την διαφορα θα την παρατηρεις πιστευω! Σχετικα με την ενεργεια ειναι ενα gaming laptop οποτε ειναι δευτερευουσας σημασιας. Ωστοσο μια χαρα το βλεπω να κραταει. Λεει οτι κρατα μεχρι 6 ωρες οποτε 3-4 ωρες μπορεις να το εχεις εκτος πριζας, που για gaming laptop ειναι πολυ καλα.

nick2010

@Manos, είσαι πολύ λάθος.

Είπε ο άλλος τη γνώμη του και συ να του χυμήξεις.

Και συνεχίζεις κι από πάνω προσβάλλοντάς τον, με καινούργιο σχόλιο.

Πολύ λάθος.

Tony Cool

Το gaming laptop σαν ιδέα είναι το όνειρο του κάθε gamer. Ποίος δεν θα ήθελε να απολαμβάνει τα pc παιχνίδια του στο γραφείο, στην τηλεόραση του σαλονιού, στη βεράντα, σε σπίτια φίλων, στις διακοπές κλπ κλπ.
Το κακό είναι οτι σαν υλοποίηση πάσχει πολύ, καθώς πχ με 700€ μπορείς να φτιάξεις ένα εξαιρετικό gaming desktop ενώ για laptop και τα διπλάσια να δώσεις πάλι πιθανότατα θα υστερεί.
Συμπέρασμα:εαν σε κάποιον περισσεύουν τα λεφτά είναι εξαιρετική επιλογή. Αν όχι δε θα το λεγα.

manos zax

se euro

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Gear CES 2023 featured RAZER

CES 2023 – Leviathan V2 Pro: Η ηχόμπαρα της Razer προσαρμόζει τον ήχο 3D με βάση τη θέση του κεφαλιού σας

Η Razer αποκάλυψε την ηχόμπαρα για PC Razer Leviathan V2 Pro με beamforming τεχνολογία, η οποία διαθέτει κάμερα υπερύθρων που μπορεί να ανιχνεύσει πού βρίσκεται ο χρήστης σε πραγματικό χρόνο και προσαρμόζει τα 3D beams ήχου για να βελτιστοποιήσει τον ήχο που φτάνει στα αυτιά του.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.