Razer Blade gaming laptop, Με οθόνη multi-touch στο πληκτρολόγιο

Το πρώτο gaming laptop της εταιρείας Razer, γνωστής για τα gaming αξεσουάρ όπως τα φημισμένα ποντίκια είναι γεγονός και θα κοστίζει 2800 δολάρια Αμερικής. Ονομάζεται Razer Blade και έρχεται με επεξεργαστή Core i7 2.8GHz, κάρτα γραφικών GeForce GT 555M 2GB GDDR5, οθόνη 17 ιντσών 1920×1080 και 8GB μνήμη RAM.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι η ενσωμάτωση μιας οθόνη multi-touch πάνω στο πληκτρολόγιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως touchpad ή για δεύτερη οθόνη πληροφοριών. Ακριβώς πάνω από την οθόνη υπάρχουν 10 πλήκτρα αφής που ο χρήστης μπορεί να κάνει assign με 10 διαφορετικές λειτουργίες του κάθε παιχνιδιού.

update: Προστέθηκε το βίντεο.

, Razer Blade gaming laptop, Με οθόνη multi-touch στο πληκτρολόγιο
, Razer Blade gaming laptop, Με οθόνη multi-touch στο πληκτρολόγιο

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
margas

League Of Legends και τα μυαλα στα καγκελα

Solon

Σημειώνω την εξαιρετική λεπτή σχεδίαση του laptop που έρχεται σε κάθετη αντίθεση με τα ογκόδη gaming laptops της ανταγωνιστικής πλέον Alienware. Για κάποιους που δεν τους αρέσει το κραυγαλέο Gaming Design θα είναι ιδανικό.

Aris

θρυλικο!

telas

πολύ ακριβό για το τίποτα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Κορυφή αλλά τραγικά ακριβό…

Γιώργος

Πολύ ακριβό.

Αν έρθει Ελλάδα, θα έχει πάνω από 3000€…

mokmo

σαβουρα, μια μετρια 555 που σερνεται στο crysis 2 τι θα μπορει να σηκωσει απο rage η skyrim και σε αναλυση 1080?Μια 6990 σε crossfire θα προσκυνα στο scyrim.με τα λεφτα αυτα παιρνεις ενα δυνατο alienware.

spyros

2800$ ??? Χμ… μάλλον θα προτιμήσω να περιμένω να πάω σπίτι μου και να παίζω στον desktop να παιχνίδια μου.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Πολυ ομορφο.. Ενδιαφερουσα η οθονιτσα στο πλαι..

Andreas

‘Epic Fail’, υπερβολικά ακριβό (όπως τα περισσότερα razer προϊόντα τα τελευταία χρόνια), μάπα κάρτα γραφικών και δίσκος (πλήρης απουσία SSD). Ωραίο design και concept αλλά δεν αρκούν.
Με τόσα λεφτά πέρνει κανείς custom-made gaming laptop με πολύ ανώτερο hardware μέσα!
Η Razer δεν βάζει μυαλό, παρόλο που πλέον (εδώ και μερικά χρόνια) υπάρχουν πολλοί ανταγωνιστές που προσφέρουν το ίδιο πράγμα (αν όχι καλύτερο, π.χ. βλέπε ποντίκια cyborg rat) σε πολύ πιο ανταγωνιστικές τιμές…κρίμα.

radiohead

Δεν μπορώ να σκεφτώ μεγαλύτερη λαλακία απο το να δώσεις 3000 ευρώ για ενα “gaming” λαπτοπ για να σε πατάει κάτω σε απόδοση και fps ενα desktop των 600 ευρώ και να κινδυνεύεις ανα πάσα στιγμή να καεί απο υπερθέρμανση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.