Samsung ATIV Q, Βγάζει τρελό αποτέλεσμα στα benckmarks

Το πιο ιδιαίτερο και εντυπωσιακό “μηχάνημα” που παρουσιάστηκε εχθές στο Λονδίνο από τη Samsung είναι το ATIV Q ένα υβριδικό laptop-tablet με δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ Windows 8 Pro και Android 4.2.2 Jelly Bean με το πάτημα ενός κουμπιού. Πως τα πάει στο AnTuTu σε περιβάλλον Android. Μάθετε το αποτέλεσμα.

AnTuTu: 54917

Το Samsung ATIV Q έχει οθόνη αφής 13.3 ίντσες ανάλυσης 3200×1800 pixels, επεξεργαστή Intel Core i5 4ης γενιάς και μνήμη RAM 4GB.

Samsung ATIV Q, Samsung ATIV Q, Βγάζει τρελό αποτέλεσμα στα benckmarks

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας D.

gpu 1571 μόνο? Οου… 🙂

P@NOS

Είναι φοβερό αλλά απο οτι διάβασα σε κάποιο site θα κοστίζει 1500€!!

DEMETRIUS

ποσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο;;;; καλα ειμαστε με τα καλά μας;;γιαυτην την κορεατικη μαλαλία;;

Teo

Ήρθε ο καιρός να σκεφτώ την αντικατάσταση του παλιού μου πλέον laptop και tablet.
Η τιμή θεωρώ ότι είναι καλή(τα 1500€) για αρχή μιας και μετά από κάνα 2 μήνες λογικά η τιμούλα του θα αρχίσει να πέφτει.
Ωραίο μηχάνημα πάντως..μου έκανε εντύπωση

ANTONIS

Επιτελους μια ολοκληρομενη επιλογη…
Με ενα χιλιαρικο οταν και αν πεσει το χτυπαω…
περιμενουμε και την απαντηση απο acer με πιο καλη τιμη 😉

Darth

ωραία καλά όλα αλλά με αυτά τα λεφτά και πανπλουτος να ήμουνα δεν θα τα έδινα (ούτε καν θα σκεφτόμουνα δλδ ) με αυτο το hardware αντε αντε 900 max max (στην Ελλάδα αλλού 100 150 ποιο κάτω αυτή θα ήταν φυσιολογική τιμή)

Marios

Ρε παιδιά ξέρετε ποτε θα ερθει στην Ελλάδα η σειρα VAIO Fit;

Jon

Εγώ επέλεξα Acer W700 με Sandy Bridge icore3 το πιο φτηνό στην Ελλάδα στα 700ευρώ και είμαι υπερευχαριστημένος. Έχω βάλει και android σε dual boot και έχω antutu 35000 🙂 αλλά έξω από νούμερα, η αίσθηση είναι τρελή, όλα γίνονται άμεσα! Το Note2 που έχω σέρνεται μπροστά του. Φαντάζομαι τι θα κάνει αυτό το θηρίο!! Αλλά όχι και 1500++, με αρκετά λιγότερα χρήματα κάνεις ίδια δουλειά. Αυτό που ζηλεύω στους καινούργιους Haswell είναι η τρελή αυτονομία. Android παίρνουν και άλλα w8 tablets όπως έβαλα κι εγώ, αλλα δεν έχεις ταυτόχρονα και τα δύο λειτουργικά. Αυτό είναι πραγματικά επιτυχία της sammy. Τώρα για την ανάλυση ναι είναι τρελή και το νούμερο ενθουσιάζει καταρχάς, αλλά σκέφτομαι ότι στις 13″ θα είναι βάσανο για τα μάτια. Εγώ με full hd στις 11.6″ στο desktop κάποια γράμματα πρέπει να έρθω κοντά για να τα δω. Να είμαστε ειλικρινείς είναι υπερβολή τέτοιες αναλύσεις, όταν οι ίδιες εταιρίες στις οθόνες 24″ βάζουν 1080p.

Δημήτρης Κ.

Με τετραπύρηνο x86 επεξεργαστή και μνήμη RAM διπλάσια απ όλες τις ναυαρχίδες τι περιμένατε να βγάλει? 😀

σπυρος

ενταξει i5 εχει τι περιμενατε?

Δημήτρης

Κώστα…ξέρουμε πόσα ghz είναι ο επεξεργαστής του;

βασιλης

Εναλλαγη μεταξυ WIN 8 Και ANDROID??καλο ακουγεται…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.