Samsung Series 9 Ultrabook, Ανανεώθηκαν και είναι πιο λεπτά και ελαφριά

Τα νέα Ultrabook Samsung Series 9 με το αλουμινένιο σασί ανανεώθηκαν και έγιναν ακόμα πιο λεπτά με ισχυρότερα τεχνικά χαρακτηριστικά. Η 15άρα οθόνη έχει πλέον ανάλυση 1600×900 pixels και είναι τεχνολογίας SuperBright Plus (400 nits φωτεινότητα). Τα 15άρι Series 9 έχει πάχος 14.09 χλστ. και ζυγίζει 1.59 κιλά. Βελτίωση έχει δεχθεί και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του.

Θα διατεθεί με επεξεργαστές Intel Core i5 και Intel Core i7 με 4GB και 8GB και αποθηκευτικό χώρο 128GB/ 256GB SSD. Μεταξύ άλλων θα έχει υποδοχή για κάρτες μνήμης και υποδοχή USB 3.0. Στη χώρα μας θα πρέπει να περιμένουμε μόνο το μοντέλο με την οθόνη 15 ιντσών (1499 δολάρια Αμερικής), θα κυκλοφορήσει όμως και ένα μοντέλο με 13.3 ίντσες οθόνη (1399 δολάρια Αμερικής), πάχος 12.9 χλστ. και βάρος 1.16 κιλά.

, Samsung Series 9 Ultrabook, Ανανεώθηκαν και είναι πιο λεπτά και ελαφριά

, Samsung Series 9 Ultrabook, Ανανεώθηκαν και είναι πιο λεπτά και ελαφριά

, Samsung Series 9 Ultrabook, Ανανεώθηκαν και είναι πιο λεπτά και ελαφριά

, Samsung Series 9 Ultrabook, Ανανεώθηκαν και είναι πιο λεπτά και ελαφριά

, Samsung Series 9 Ultrabook, Ανανεώθηκαν και είναι πιο λεπτά και ελαφριά

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
cghera

Με ποιό μοιάζει, με ποιό μοιάζει…

Nik0s

Σαν ενα λαπτοπ μοιαζει?

Nik0s

Μηπως η φορντ να μηνυσει την φιατ γτ εχει φωτα μπρος πισω στα ακρα?ειπαμε εκανε μια αντιγραφη 1-2 φορες αλλα ενταξει

GiannisWST

Με το προηγουμενο μοντελο ισως? οχι αλλα αν μου πει καποιος οτι μοιαζει με το mac air τοτε δε θα μπορει και να ξεχωρισει το vw golf πχ απο το opel astra. Σοβαρα ομως…

alexis

πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω αυτα ειναι!!!!!αν μεχρι το καλοκαιρι ερθει ελλαδα κ ειναι σε λογικη τιμη το χτυπησα χωρις δευτερη σκεψη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Παιδια εχει οθονη και πληκτρολογιο.

Αλλη μια φτηνη αντιγραφη του ΜΑCBOOK !!! Μα καλα δεν το βλεπετε ???

Ελεος πια εχω βαρεθει να ακουω οτι τα παντα ειναι αντιγραφη απο την apple..

Nikos

Έλεος πια με την Apple…κάθετι που της “μοιάζει” πρέπει να σχολιάζεται και χλευάζεται; Για να μη πω την άθλια τακτική της να μηνύει όποιον “μοιάζει” σε αυτήν. Δεν κατάλαβα δηλαδή, μήπως μήνυσε κανείς την Apple, επειδή το πληκτρολόγιό της “μοιάζει” στο Spectrum ΖΧ80 (ναι εκείνο με τα κουμπιά γομολάστιχες του 1980 που κανείς νεότερος δεν θυμάται). Και ναι, τότε, είχε εφευρεθεί το “αραιό” πληκτρολόγιο. Δεν ήταν παρθενογέννεση της Apple. Μη τρελλαθούμε και τελείως, επειδή κατασκεύασε ένα λεπτό laptop δεν πρέπει να φτιαχτούν άλλα; Μήπως να αρχίσουν οι κατασκευαστές τηλεοράσεων να μηνύουν ο ένας τον άλλο; Η LG τη Samsung ή το ανάποδο επειδή φτιάχνουν τηλεοράσεις επίπεδες με όσο πιο λεπτό περίγραμμα; Κανείς (και πρώτος εγώ) δεν θέλει να στερεί από κανέναν τις δάφνες αλλά μην περνάμε και στα όρια της τρέλλας.

Solon

Πανέμορφο!!!

Haduuken!

Φωτοτυπία του Apple

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.