Sony Vaio Duo 11 hands-on video [IFA 2012]

Στο πολυαναμενόμενο press event της Sony στη φετινή έκθεση IFA 2012 έγινε και η παρουσίαση του Sony Vaio Duo 11, της νέας Windows 8 συσκευής που αποτελεί μία ενδιαφέρουσα πρόταση στον χώρο των υβριδικών tablets με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο και οθόνη αφής με πενάκι. Δείτε τό βίντεο με την πρώτη επαφή του και ανακαλύψτε το ιδιαίτερο form factor.

, Sony Vaio Duo 11 hands-on video [IFA 2012]

, Sony Vaio Duo 11 hands-on video [IFA 2012]

, Sony Vaio Duo 11 hands-on video [IFA 2012]

, Sony Vaio Duo 11 hands-on video [IFA 2012]

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
antonis

το surface στυλ ειναι πολυ καλυτερο και λειτουργικο.. 1.5 κιλο ταμπλετ? το ταμπλετ του τζακ νορρις :p

kostaszx

Γεια σου ρε Κώστα με τα μουγκά hands-on σου 😛 Εγώ μια ερώτηση έχω, το duos του ονόματος αντιπροσωπεύει τίποτα; Α και ρε Αντώνη μη σκας, το καλοκαίρι που το χρησιμοποιείς πολύ ούτως η άλλως γυμνάζεσαι (ξέρεις ποσά θα πλήρωνε ο κόσμος για γυμναστική ενώ βλέπει βίντεο στο youtube;)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Ωραίο και πρακτικό.. Μονο η οθόνη μου φαινεται ότι δεν νιώθει και πολυ στην αφή…

Dami

Πολυ καλή φάση.Στην ουσία ενα netbook με οθόνη αφής…δν νομιζω να υπάρχει κάτι πιο χρηστικό από αυτό

οδυσσεας

λατρεύω SONY!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Techblog TechblogTV

Τα πιο δημοφιλή YouTube βίντεο του Techblog για το 2020

‘Hρθε η ώρα να παρουσιάσουμε τα αγαπημένα σας, τα 10 κορυφαία βίντεο του Techblog που είδατε περισσότερο στο κανάλι μας στο YouTube.

Tablets Vero Windows 8 Tablets

VERO Tablet W8i, Με Windows 8.1 και τιμή 139 ευρώ

Κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά το VERO Tablet W8i με οθόνη αφής 8 ιντσών LCD IPS ανάλυσης 1280×800 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Z3735E 1.33GHz (έως 1.83GHz), μνήμη RAM 1GB, λειτουργικό σύστημα Windows 8.1 και τιμή 139 ευρώ. Με μεγαλύτερη οθόνη και περισσότερη μνήμη RAM, κυκλοφορεί το VERO Tablet W10i με τιμή 239 ευρώ.

Tablets Android Android Tablets Apple

Τα Android tablets ξεπέρασαν σε πωλήσεις τα iPad το 2013, Πρώτη στους κατασκευαστές η Apple

Σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας ερευνών Gartner το λειτουργικό σύστημα Android στα tablets ξεπέρασε σε πωλήσεις αυτό των iOS tablets (iPad). Η Gartner είχε προβλέψει ότι αυτό θα συμβεί το 2015 όμως συνέβει δύο χρόνια νωρίτερα λόγο των πολύ χαμηλών τιμών κάποιων Android tablets με μικρή οθόνη (7″ και 8″). Συγκεκριμένα το 2014 “έκλεισε” με […]

Tablets ASUS ASUS Windows 8 Tablets Windows 8 Tablets

ASUS VivoTab Note 8, Με Windows 8.1, 8 ιντσών οθόνη και stylus

Χάρη σε μία διαρροή, γνωρίζουμε ότι η ASUS θα ανακοινώσει ένα νέο, και σχετικά οικονομικό Windows 8.1 tablet με οθόνη 8 ιντσών (1280 x 800 pixels, τεχνολογίας IPS LCD) το οποίο θα συνοδεύεται από stylus. Στην ελληνική αγορά κυκλοφορεί το ASUS Transformer Book T100, με Windows 8.1, 10 ιντσών οθόνη και αποσπώμενο πληκτρολόγιο με τιμή […]