Sony VAIO Blu-ray: Backup σε δισκάκια 50GB

, Sony VAIO Blu-ray: Backup σε δισκάκια 50GBΛίγο περισσότερο από ένα χρόνο πριν, η Sony ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πρώτου υπολογιστή VAIO notebook στον κόσμο με ενσωματωμένο οδηγό ανάγνωσης/ έγγραφής Blu-ray Disc. Σήμερα, η οικογένεια προϊόντων VAIO αλλάζει και είναι περισσότερο από ποτέ έτοιμη για την μετάβαση στο μέλλον του High Definition.

Επεκτείνετε το όραμά σας με τη σειρά VAIO AR50
Η σειρά VAIO AR50 βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά στο μέλλον. Τα μοντέλα της αποτελούν την τελευταία έκδοση του πρώτου υπολογιστή notebook στον κόσμο με ενσωματωμένο οδηγό Blu-ray Disc™. Το κορυφαίο μοντέλο της σειράς VGN-AR51SU έχει σχεδιαστεί για να αποτελέσει τον απόλυτο υπολογιστή ψυχαγωγίας με δυνατότητα προβολής Full HD και προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα της αναπαραγωγής Blu-ray Disc™ στην εντυπωσιακά μεγάλη οθόνη του, καθώς και τη δυνατότητα να επεξεργάζεστε τα προσωπικά σας HD video και να πραγματοποιείτε εγγραφή σε δίσκους Blu-ray Disc™ Double Layer, χωρητικότητας 50GB. Στα γνωρίσματα που κάνουν τα μοντέλα της σειράς να ξεχωρίζουν περιλαμβάνεται η τεράστια οθόνη widescreen X-black LCD 17 ιντσών με δυνατότητα προβολής σε ανάλυση 1080p Full HD, ο φωτισμός διπλής λυχνίας που εξασφαλίζει εκπληκτική φωτεινότητα και ο ενσωματωμένος υβριδικός ψηφιακός / αναλογικός τηλεοπτικός δέκτης που συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο. Η σειρά AR50 διαθέτει την ισχύ που απαιτείται για την επεξεργασία περιεχομένου σε ανάλυση Full HD, και ακόμα περισσότερη, χάρη στην τελευταία τεχνολογία επεξεργαστών Intel® Centrino® Duo και το υποσύστημα γραφικών NVIDIA® GeForce® με αποκωδικοποίηση HD ενσωματωμένη στο hardware.

Ψυχαγωγία με στυλ με τη σειρά VAIO FZ20
Αν και τα μοντέλα της σειράς FZ20 είναι αξιοσημείωτα μικρά σε μέγεθος και εξαιρετικά φορητά, διαθέτουν ωστόσο οθόνη 15,4 ιντσών και προσφέρουν αναπαραγωγή HD εξαιρετικής ποιότητας, ιδανική για όσους επιθυμούν τεχνολογία HD σε μια βολική φορητή συσκευή και σε προσιτή τιμή. Φυσικά, τα μοντέλα είναι αρκετά ισχυρά ώστε να υποστηρίζουν επεξεργασία περιεχομένου Full HD και διαθέτουν την τελευταία τεχνολογία επεξεργαστών Intel Centrino Duo και το υποσύστημα γραφικών NVIDIA GeForce με αποκωδικοποίηση HD ενσωματωμένη στο hardware, κάτι το οποίο εξασφαλίζει εκπληκτικές επιδόσεις.

Ο οδηγός ‘Combo’ Double Layer Blu-ray Disc σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ταινίες σε Blu-ray Disc και προσφέρει χωρητικότητα ως και 50GB για την αποθήκευση των προσωπικών σας video. Η έξοδος HDMI επιτρέπει την σύνδεση με τηλεοράσεις HD-Ready – αν το επιθυμείτε – με ένα μόνο καλώδιο, ενώ η οθόνη συνδυάζει την τελευταία έκδοση της τεχνολογίας X-black LCD με σύστημα οπίσθιου φωτισμού ευρέως χρωματικού φάσματος, το οποίο έχει σχεδιαστεί με τη χρήση τεχνολογιών που προέρχονται από τις τηλεοράσεις ‘BRAVIA’. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στην οθόνη να αναπαραγάγει ζωντανές αποχρώσεις με εκπληκτική ακρίβεια – 90% πραγματικό χρώμα – προσφέροντας ζωντανότερες φωτογραφίες, προσωπικά video και ταινίες που καθιστούν τη σειρά FZ20 την ιδανική επιλογή για τέλεια προβολή HD.

Δείτε επίσης:
Sony VAIO CR series
Sony VAIO SZ & TZ series

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasosvel

πολύ καλή σκέψη από την sony αν και φαντάζομαι οτι θα είναι αρκετα ακριβά τα μοντέλα με το ενσωματωμένο blue ray !!

Κώστας Βλαχάκης

Ναι είναι ακριβά απευθύνονται σε ένα άλλο κοινό, ποιο advanced και με τα απαιτούμενα χρήματα στην τσέπη. Να φανταστείς ότι το προηγούμενο μοντέλο της Sony με Blu-ray κόστιζε(κοστίζει) σχεδόν 3.500 ευρώ!!!

tasosvel

Προτιμώ να παρω δυο λαπτοπ και να έχω το ένα λαπτοπ για backup !!:) Ακόμα είναι αρκετα ακριβες οι blue ray συσκευές.

NiK

Οι τιμές των υπολογιστών της σειράς FZ δεν είναι τόσο υψηλές (1300 Euros).
Για την ακρίβεια ψήνομαι χοντρά να πάρω ένα!

Κώστας Βλαχάκης

1300 euro με blu-ray και έξοδο HDMI ψήνομαι και εγώ…. 🙂

tasosvel

Έκανα μια έρευνα στο skroutz για το πόσο κοστίζει ένα Blue ray disk !! Ομολογουμένος είναι αρκετά ακριβά !! 45 ευρώ τα 50 gb !! Πάντως όντως η σειρά fz της sony έχει και φθηνά laptop !!:)

Κώστας Βλαχάκης

Ναι τα δισκάκια είναι αρκετά ακριβά ακόμα, άσε που όπως λέει και μια παροιμία “μην τα βάζει όλα σε ένα καλάθι”…
50GB δεδομένα backup και να παρουσιάσει πρόβλημα το δισκάκι είναι μεγάλο πρόβλημα.

tasosvel

Χαχα !! Οντως έχεις δίκιο !! Και με τέτοια τιμή δεν είναι να τα αγοράζεις με το κιλό οπως τα κανονικά 🙂

Kostas Lazos

Είδη έχω κάνει πρώτη εγγραφή σε https://www.letsbuy.gr/product_info.php?cPath=66_48&products_id=839

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.