Sony VAIO CW series, Με 14άρα οθόνη LED σε τέσσερα χαρούμενα χρώματα

Τα VAIO της σειράς CW διαθέτουν κομψή σχεδίαση, ταιριάζουν τέλεια με το δικό σας, ξεχωριστό lifestyle και σας επιτρέπουν να εκφραστείτε σε τέσσερις μοντέρνους χρωματισμούς: κόκκινο, ροζ, λευκό και γυαλιστερό μαύρο. Ανοίξτε το λεπτό notebook με το ποιοτικό φινίρισμα και στο εσωτερικό του θα απολαύσετε τον απαλό χρωματικό τόνο της εξωτερικής επιφάνειας, που τονίζεται από την διαβαθμισμένη χρωματικά επιφάνεια που ακουμπά η παλάμη. Η αναζήτηση αρχείων, φακέλων media και ιστοσελίδων είναι πιο εύκολη από ποτέ, με τη χρήση του νέου touchpad.

, Sony VAIO CW series, Με 14άρα οθόνη LED σε τέσσερα χαρούμενα χρώματα

Απολαύστε φωτεινή εικόνα, γεμάτη λεπτομέρεια, στις HD ταινίες σας, βίντεο κλιπ, βιντεοπαιχνίδια, φωτογραφίες και άλλα, στην ευρεία οθόνη X-black LCD των 14 ιντσών με τεχνολογία LED οπίσθιου φωτισμού. Ο λόγος εικόνας 16:9 διασφαλίζει το ότι οι ταινίες και τα βίντεο κλιπ θα γεμίζουν ολόκληρη την οθόνη, χωρίς μαύρες ζώνες στο επάνω και το κάτω μέρος της οθόνης.

Όμως μη σας ξεγελάσει η χαρούμενη, πολύχρωμη εμφάνιση των VAIO της σειράς CW. Πρόκειται για ένα δυνατό Η/Υ για εφαρμογές multimedia, με πανίσχυρη on-board κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce για την επεξεργασία HD video, για βιντεοπαιχνίδια 3D και άλλες απαιτητικές εφαρμογές. Η νέα μνήμη DDR3 είναι ταχύτατη, καταναλώνει λίγη ενέργεια και βελτιώνει την απόδοση ακόμη περισσότερο, ενώ επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Επιπλέον, με τα προεγκατεστημένα Windows 7, μπορείτε να εργάζεστε διασκεδάζοντας.

Τρία πλήκτρα, εργονομικά τοποθετημένα πάνω από το πληκτρολόγιο, παρέχουν πρόσβαση σε χρήσιμες λειτουργίες απλά με ένα πάτημα, γλιτώνοντάς σας από χάσιμο χρόνου και ταλαιπωρία – είτε δουλεύετε, είτε χρησιμοποιείται το notebook για διασκέδαση.

Πρέπει να τσεκάρετε τον αγαπημένο σας δικτυακό τόπο αλλά βιάζεστε; Αγγίξτε ένα κουμπί για την εκκίνηση και αρχίστε να σερφάρετε σε δευτερόλεπτα, χωρίς να περιμένετε το notebook να κάνει εκκίνηση.

Αγγίξτε ένα άλλο κουμπί και η LCD οθόνη απενεργοποιείται, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας ενώ εσείς ακούτε μουσική ή απολαμβάνετε τις ταινίες σας στην τηλεόραση HD στην οποία έχετε συνδεθεί.

Ένα τρίτο κουμπί, το κουμπί VAIO, ενεργοποιεί τη λειτουργία Media Gallery, η οποία σας επιτρέπει να ψάχνετε τις ψηφιακές σας φωτογραφίες, τα βίντεο και τα μουσικά σας αρχεία. Το Media Gallery οργανώνει τις προσωπικές σας συλλογές ανά ημερομηνία ή γεγονός, καθιστώντας πανεύκολο τον εντοπισμό κάποιας συγκεκριμένης φωτογραφίας ή βίντεο κλιπ από το γάμο, το πάρτυ ή κάποια ξεχωριστή περίσταση. Μαθαίνει ακόμη και τις προτιμήσεις σας, προτείνει άλλα αρχεία και συνδέεται με αναλόγου περιεχομένου σελίδες στο διαδίκτυο, βασιζόμενο στις προτιμήσεις σας και την ιστορία των αναζητήσεών σας.

Η πολύχρωμη σειρά των notebook VAIO της σειράς CW θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τις 22 Οκτωβρίου 2009.

Sony VAIO CW1S1E
Επεξεργαστής: Επεξεργαστής Intel Core2 Duo 2.13 GHz
Μνήμη: 4 GB (2x2GB)
Οθόνη: 14” X-black LCD WXGA 16:9 (1366×768)
HDD: 320 GB
Λειτουργικό Σύστημα: Windows 7 Home Premium (64bit)
Γραφικά: NVIDIA GeForce GT 230M GPU με 512 ΜΒ αποκλειστική μνήμη
Άλλα: WLAN 802.11b/g/n, Bluetooth, ψηφιακή κάμερα Motion Eye
Οδηγός οπτικών μέσων: DVD+-RW/+-R DL/RAM
Βάρος: 2,4 κιλά

, Sony VAIO CW series, Με 14άρα οθόνη LED σε τέσσερα χαρούμενα χρώματα

, Sony VAIO CW series, Με 14άρα οθόνη LED σε τέσσερα χαρούμενα χρώματα

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Axl.D

Τιμη δεν μας ειπατε ομως… 🙂

Κώστας Βλαχάκης

Δεν ξέρω τιμή. Σε όποια προϊόντα γνωρίζω, την αναφέρω.

Manos20082

Η τιμή του θα είναι από 875,00 Ευρώ με Φ.Π.Α.

Πηγή: Sony.gr
Προιόν: https://www.sony.gr/product/vn-cw-series

chris

sony cw series h hp pavilion dv3 me ton P8600+105MGeForce?help me…!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.