ThinkPad X1 Carbon, Το υπερόπλο της Lenovo αναβαθμίστηκε

Το ThinkPad X1 Carbon είναι το ελαφρύτερο Ultrabook -μόλις που ξεπερνάει το 1 κιλό- με οθόνη 14 ιντσών στον κόσμο, ανακοίνωσε η Lenovo στην έκθεση CES 2014. Το ανανεωμένο ThinkPad X1 Carbon διαθέτει οθόνη αφής 14 ιντσών ColorBurst ανάλυσης 2560 x 1440 pixels και βασίζεται σε Intel Core vPro επεξεργαστές 4ης γενιάς (έως και Core i7).

Έχει 8GB μνήμης και μπορεί να εξοπλιστεί με solid state drive (SSD) χωρητικότητας έως 512GB ενώ προσφέρει ενσωματωμένες δυνατότητες 4G, TPM (Trusted Platform Module) και αναγνώστη δαχτυλικού αποτυπώματος. Στην βάση της οθόνης και στο πάνω μέρος του keyboard υπάρχει ένα “adaptive” keyboard/ panel με φωτεινές ενδείξεις για διάφορες λειτουργίες.

Διαθέτει θύρες USB, Bluetooth 4.0, NFC και έξοδο HDMI ενώ μέσω του OneLink connector o χρήστης έχει στην διάθεση του Gigabit Ethernet και υποστήριξη dual display. Η εταιρεία προσφέρει ποικιλία docking stations τύπου ThinkPad OneLink.

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του είναι η τεχνολογία Rapid Charge. Η αυτονομία της μπαταρίας φτάνει τις 9 ώρες, ωστόσο χάρη στην τεχνολογία που αναφέραμε η επαναφόρτιση της μπαταρίας στο 80% δεν διαρκεί περισσότερο από μία ώρα. Η τιμή του, στην βασική σύνθεση είναι $1299.

Features

Adaptive Keyboard

Rapid Charge

Presentation

Lenovo ThinkPad X1 Carbon, ThinkPad X1 Carbon, Το υπερόπλο της Lenovo αναβαθμίστηκεLenovo ThinkPad X1 Carbon, ThinkPad X1 Carbon, Το υπερόπλο της Lenovo αναβαθμίστηκεLenovo ThinkPad X1 Carbon, ThinkPad X1 Carbon, Το υπερόπλο της Lenovo αναβαθμίστηκεLenovo ThinkPad X1 Carbon, ThinkPad X1 Carbon, Το υπερόπλο της Lenovo αναβαθμίστηκεLenovo ThinkPad X1 Carbon, ThinkPad X1 Carbon, Το υπερόπλο της Lenovo αναβαθμίστηκε

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Angelo

Τρομερο μηχανημα!!

roecb

Απιστευτο…λεφτα να ‘χαμε…

Chris

oreo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.