Toshiba AC100, Netbook με Android 2.1

Η Toshiba Europe παρουσίασε το netbook Toshiba AC100 με λειτουργικό σύστημα Android. Η λεπτή κατασκευή του και το μικρό βάρος σε συνδιασμό με τη λειτουργία επαναφοράς από standby σε on σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο, το καθιστούν την ιδανική συσκευή για βίντεο και μουσική, πλοήγηση στο internet και ανάγνωση και επεξεργασία αρχείων, emails και άλλων μηνυμάτων ενώ βρίσκεστε εκτός σπιτιού.

, Toshiba AC100, Netbook με Android 2.1

Toshiba AC100
NVIDIA Tegra 250 Mobile Processor (1GH, ARM)
Android 2.1
RAM: 512 MB DDR2 (333 MHz)
έως 32GB SSD
Οθόνη LED 10.1 ιντσών, 1024×600 pixels
Bluetooth 2.1, WLAN (802.11 b/g/n), 3G (προαιρετικά)
USB 2.0, Mini USB, Card Reader (SD, MMC), Audio out/ Mic, HDMI
1.3 Webcam με ενσωματωμένο μικρόφωνο
Διαστάσεις: 262.1×189.8×14/ 21 χλστ.
Βάρος: 870 γρ.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alan

Πειράζει που αυτά τα netbooks ή όπως λέγονται μου μοιάζουν σαν μία εταιρία να μην είχε λεφτά για ένα κανονικό netbook και φτιάχνει κάτι τέτοιο;;; Smartbooks δεν τα λένε;;;

Nikos Galatis

Πόσο θα κοστίζει?

Κώστας Βλαχάκης

420-450 ευρώ και έρχεται τέλος Αυγούστου.

Γιωργος

καλησπερα.ενδιαφερομαι να αγορασω το εν λογο netbook αλλα εχω δυο αποριες που με κανουν να μην το αποφασιζω.θελω να ξερω αν μπορω να συνδεσω optical η laser mouse και αν εχει βγει η εκδοση 2.2 για να εχει ελληνικο μενου και πληκτρολογιο.ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.οσο πιο γρηγορα εχω απαντηση τοσο πιο γρηγορα θα το εχω.

Κώστας Βλαχάκης

Γιώργος, δεν γνωρίζω καμία από τις απαντήσεις στις πολύ εύστοχες ερωτήσεις σου. Σου προτείνω να απευθυνθείς στην αντιπροσωπεία της Toshiba http://www.ideal.gr

Paris

μπορείς να συνδέσεις ποντίκια laser,optical.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Toshiba

Η Toshiba αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισ. δολαρίων

Η Toshiba Corp. αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων από έναν όμιλο με επικεφαλής την εγχώρια εταιρεία ιδιωτικών μετοχών Japan Industrial Partners.

Business Toshiba

Ο ιαπωνικός γίγαντας της Toshiba σπάει σε τρία κομμάτια

Η Toshiba ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση των τμημάτων της σπάζοντας ουσιαστικά σε τρία διαφορετικά μέρη.

Business IBM Toshiba

Η ιστορία των μέσων αποθήκευσης δεδομένων

Η ανάγκη για αποθήκευση δεδομένων τα οποία θα τροφοδοτούσαν τις μηχανές μας υπήρξε αρκετά πριν την τον πρώτο υπολογιστή. Ας δούμε μαζί την ιστορία τους.

Business Sharp Toshiba

H Toshiba αποχωρεί από την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μετά από χρόνια ιστορίας ως ένας από τους κυριότερους παίκτες στην αγορά των υπολογιστών, η Toshiba αποχωρεί από την αγορά.