Toshiba laptops, Εγγυημένη απόλαυση ότι και αν συμβεί

Αγοράστε φορητό υπολογιστή Toshiba έως τις 31 Αυγούστου 2009 και αν δεν μείνετε 100% ευχαριστημένοι η εταιρεία θα τον αντικαταστήσει ή θα σας επιστρέψει τα χρήματά σας στο ακέραιο. Εάν υποστεί βλάβη ή κλαπεί, θα τον αντικαταστήσει επίσης. Έτσι μπορείτε να αισθάνεστε πάντα ασφαλείς όταν αγοράζετε έναν φορητό υπολογιστή Toshiba. Στο πακέτο “Εγγύηση ότι κι αν συμβεί” περιλαμβάνονται: Εγγύηση ικανοποίησης, Κάλυψη ζημιών λόγω ατυχήματος, Κάλυψη κλοπής. Αυτού του είδους η εγγύηση μπορεί να προσφερθεί μόνο από ένα κατασκευαστή που πιστεύει πραγματικά στην αξιοπιστία και την ποιότητα των προϊόντων του.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να μάθετε τους όρους χρήσης επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.nomatterwhatguarantee.com.

, Toshiba laptops, Εγγυημένη απόλαυση ότι και αν συμβεί

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
eggy

Καλα..διαβαστε πρωτα τους ορους εδω https://www.nomatterwhatguarantee.com/download/TC_Trust_Toshiba_GR_ENG.pdf και μετα ελατε πειτε μου σε ποια ακριβως ατυχη περιπτωση θα μου το αντικαταστησουν…

Chris Papandropoulos

Τέτοιες παροχες σε περίπτωση ατυχήματος μόνο η DELL προσφέρει..Δέχομαι ότι τα Toshiba είναι καλά μηχανήματα αλλά αποκλείεται να πιστέψω ότι προσφέρει τέτοια εγγύηση.

laste

Επειδη έπεσα προσφατα θυμα αυτης της δήθεν “εγγυησης” σας λέω οτι η toshiba και συγκεκριμένα ο ομιλος ideal που την αντιπροσωπευη στην ελλάδα εχει βάλει τέτοιους ορους για την ενεργοποιηση αυτής της “δωρεάν” υπηρεσίας ούτως ώστε τελικα να είναι σχεδόν απιθανο οτι θα σε καλύψει. Εχω κάνει καταγγελια στην γενική γραμματεία προστασίας του καταναλωτή υπάρχουν και άλλες τέτοιες περιπτώσεις καταγγελιών προς τον όμιλο ideal…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Toshiba

Η Toshiba αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισ. δολαρίων

Η Toshiba Corp. αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων από έναν όμιλο με επικεφαλής την εγχώρια εταιρεία ιδιωτικών μετοχών Japan Industrial Partners.

Business Toshiba

Ο ιαπωνικός γίγαντας της Toshiba σπάει σε τρία κομμάτια

Η Toshiba ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση των τμημάτων της σπάζοντας ουσιαστικά σε τρία διαφορετικά μέρη.

Business IBM Toshiba

Η ιστορία των μέσων αποθήκευσης δεδομένων

Η ανάγκη για αποθήκευση δεδομένων τα οποία θα τροφοδοτούσαν τις μηχανές μας υπήρξε αρκετά πριν την τον πρώτο υπολογιστή. Ας δούμε μαζί την ιστορία τους.

Business Sharp Toshiba

H Toshiba αποχωρεί από την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μετά από χρόνια ιστορίας ως ένας από τους κυριότερους παίκτες στην αγορά των υπολογιστών, η Toshiba αποχωρεί από την αγορά.