Toshiba Portege Z830, Είδαμε από κοντά το νέο ultrabook

Το Techblog βρέθηκε σε σημερινή εκδήλωση της Toshiba για τους δημοσιογράφους, στην οποία παρουσιάστηκε το νέο ultrabook της σειράς Portege και έχουμε να πούμε ότι είναι ultra sexy! Το βάλαμε πλάι στο iPad και είδαμε ότι φαίνεται και δίνει την αίσθηση ότι είναι λεπτότερο, όσο δε για το βάρος του 1 κιλού και κάτι, τι να πούμε, είναι φτερό στον άνεμο.

Το νέο ultrabook έχει Ματ A4 πληκτρολόγιο με φωτισμό και μεγάλο multi-touch touch pad, ενώ στο πλαίσιο του υπάρχουν όλες οι θύρες συνδεσιμότητας στις κανονικές τους διαστάσεις, χωρίς να έχετε καμία ανάγκη από αντάπτορες και άλλα αξεσουάρ. Μπορεί να είναι λεπτό, αλλά η μπαταρία του, σύμφωνα με την Toshiba κρατάει 8 ώρες και διατηρεί την καλή λειτουργία της για 5 έτη, άρα πρόκειται για εργαλείο.

Η εταιρεία το έχει δοκιμάσει σε extreme συνθήκες και μας λέει ότι δε σπάει, δεν χαλάει, ακόμα και αν πιεστεί από 100 κιλά! Στο εσωτερικό έχει 128 GB solid State δίσκο και καλή απόδοση ήχου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι εξοπλίζεται με επεξεργαστές Intel i5 και i7. Η τιμή του στην Ελλάδα είναι στην κατηγορία των 1.300 και 1.400 ευρώ, ενώ η εταιρεία προσφέρει εγγύηση ό,τι και αν συμβεί για ένα έτος.

, Toshiba Portege Z830, Είδαμε από κοντά το νέο ultrabook

, Toshiba Portege Z830, Είδαμε από κοντά το νέο ultrabook

, Toshiba Portege Z830, Είδαμε από κοντά το νέο ultrabook

, Toshiba Portege Z830, Είδαμε από κοντά το νέο ultrabook

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panosalp

Κώστα θυμάμαι είχε πέσει στα χέρια σου και το Asus Zenbook UX31. Έχεις άποψη σχετικά με το αν είναι καλύτερο το Toshiba; Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Χρήστος Κ.

Κώστα νομίζω ότι το ultrabook το σύγκρινες με ipad 1 και όχι 2, μου φαίνεται πάρα πολυ χοντρό για το 2…Κατά τα άλλα είναι πολύ ωραίο, αλλά με τέτοια τιμή…απαγορευτικό

Solon

Όμορφο αλλά με πολύ κλασική γραμμή. Θα ήθελα μια ποιο High class πινελιά σε ένα΄τέτοιο μοντέλο, όπως το βουρτσισμένο αλουμίνιο της Asus που κάνει τη διαφορά.

giannis

Τί θα γίνει αρχίσαμε τα καλα της μηλοεταιρείας?
Τί θα πεί εγγύηση 1 χρόνο?
Δεν είναι νόμος της Ε.Ε να έχουν οι ηλεκτρονικές συσκευές 2 χρόνια εγγύηση?

Κυριάκος

Πολύ καλό φαίνεται, περισσότερες λεπτομέρειες πότε θα γίνουν γνωστές είπανε?

υ.γ.
Παιδιά το άρθρο δεν είναι του Κώστα, το αναφέρει κάτω δεξιά.

Lianakis Nikolaos

το δουλεψα για λίγο και είναι καταπληκτικό. Ισως το πιο όμορφο ultrabook που έχω πιασει στα χέρια μου.
Στην επιδειξη βεβαια που μας έκαναν δεν πήγαν όλα καλά….
Το αγόραζα πάντως με κλειστά ματια…

Ddr2

@giannis
3 χρονια εγγυηση εχουν ολα τα Toshiba. Η εγγυηση ” οτι κι αν συμβει” ειναι μια ειδικη εγγυηση , σαν προσφορα, που σου αντικαθιστα το μηχανημα, ακομη κι αν αυτο βρεθει, λογω χρησης, εκτος εγγυησης (υγρα, σπασιματα κλπ) , ακομα κι αν στο κλεψουν.
Αυτη η προσφορα ειναι μονο για ενα ετος, αλλα η κνονικη εγγυηση ειναι 3ετης.

enzo

toshiba, εγγυηση! προς το παρον ευτυχης με το tecra μου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Toshiba

Η Toshiba αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισ. δολαρίων

Η Toshiba Corp. αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων από έναν όμιλο με επικεφαλής την εγχώρια εταιρεία ιδιωτικών μετοχών Japan Industrial Partners.

Business Toshiba

Ο ιαπωνικός γίγαντας της Toshiba σπάει σε τρία κομμάτια

Η Toshiba ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση των τμημάτων της σπάζοντας ουσιαστικά σε τρία διαφορετικά μέρη.

Business IBM Toshiba

Η ιστορία των μέσων αποθήκευσης δεδομένων

Η ανάγκη για αποθήκευση δεδομένων τα οποία θα τροφοδοτούσαν τις μηχανές μας υπήρξε αρκετά πριν την τον πρώτο υπολογιστή. Ας δούμε μαζί την ιστορία τους.

Business Sharp Toshiba

H Toshiba αποχωρεί από την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μετά από χρόνια ιστορίας ως ένας από τους κυριότερους παίκτες στην αγορά των υπολογιστών, η Toshiba αποχωρεί από την αγορά.