Toshiba Portege Z830 ultrabook, Πολύ λεπτό και ελαφρύ

Η Toshiba παρουσίασε το πολύ λεπτό και ελαφρύ laptop Toshiba Portege Z830 ή ultrabook όπως ονομάζει τη σειρά λόγω του εξαιρετικά λεπτού σχεδιασμού. Με οθόνη 13,3 ιντσών το πάχος του είναι μόνο 15,9 χιλιοστά και το βάρος μόλις 1,12 κιλά με αποτέλεσμα να ανταγωνίζεται επάξια τους αντιπάλους του σε αυτήν την κατηγορία των laptops.

, Toshiba Portege Z830 ultrabook, Πολύ λεπτό και ελαφρύ

Πραγματικά όταν το κρατάς στα χέρια σου δεν πιστεύεις ότι είναι τόσο ελαφρύ, κατηγορία φτερού. Πρόκειται για πολύ όμορφη και συνάμα εργονομική κατασκευή από κράμμα μαγνησίου. Το εξαιρετικό ματ φινίρισμα που έχει στις επιφάνειές του, του προσδίδει μια άλλη αίσθηση, ένας κύρος θα μπορούσαμε να πούμε. Επίσης αξιοσημείωτο είναι πως μπορούμε να το ανοίξουμε με το ένα μόνο χέρι, σε αντίθεση με πολλά άλλα laptops που χρειάζεται κανείς και τα δύο χέρια για να ανασηκώσει την οθόνη. Σίγουρο είναι πως το Toshiba Portege Z830 και φαίνεται και είναι ποιοτικό.

Φυσικά ένα τέτοιο στολίδι, θα έπρεπε να είναι εφοδιασμένο και πολύ αξιόλογα τεχνικά χαρακτηριστικά. Η οθόνη των 13,3 ιντσών είναι HD LED-backlight, ενώ θα εφοδιαστεί με τους νέους επεξεργαστές 2ης γενιάς της Intel. Βέβαια δεν έγινε γνωστό αν θα είναι i3, i5 ή ακόμη καλύτερα i7. H μνήμη του θα φτάνει μέχρι και τα 6GB RAM, ενώ από θέμα κάρτας γραφικών θα φέρει την Intel HD 3000. Επίσης το πληκτρολόγιο του αναφέρεται ως “αδιάβροχο” ενώ διαθέτει και φωτιζόμενα πλήκτρα.

Το Toshiba ultrabook Portege Z830 αναμένεται να κυκλοφορήσει στα καταστήματα κοντά στον Νοέμβριο. Οι ανθρωποι της Toshiba μας ανέφεραν μια εκτιμώμενη τιμή κάτω από τα 1000 ευρώ.

Toshiba Ultrabook Portege Z830
Επεξεργαστής: Intel Core 2ης γενιάς
Μνήμη RAM: έως 6 GB DDR3
Σκληρός δίσκος: SSD
Οθόνη: 13,3 ιντσών, HD LED backlight, 1366×768 pixels
Κάρτα γραφικών: Intel HD 3000
Λειτουργικό σύστημα: Genuine Windows 7 Professional
2x USB 2.0 και 1x USB 3.0, θύρες HDMI,VGA
Wi-Fi n, Bluetooth 3.0, υποδοχή ethernet (LAN)
Φωτιζόμενο και αδιάβροχο πληκτρολόγιο
Web κάμερα 1.3 megapixels
Διαστάσεις: πάχος 15,9 χιλιοστά
Βάρος: 1,12 κιλά

, Toshiba Portege Z830 ultrabook, Πολύ λεπτό και ελαφρύ

Marios1508

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ChristosCyp

πολυ ομορφο φαινεται φετος ι toshiba εχει βγαλει αρκετα καλα πραγματα!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Toshiba

Η Toshiba αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισ. δολαρίων

Η Toshiba Corp. αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων από έναν όμιλο με επικεφαλής την εγχώρια εταιρεία ιδιωτικών μετοχών Japan Industrial Partners.

Business Toshiba

Ο ιαπωνικός γίγαντας της Toshiba σπάει σε τρία κομμάτια

Η Toshiba ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση των τμημάτων της σπάζοντας ουσιαστικά σε τρία διαφορετικά μέρη.

Business IBM Toshiba

Η ιστορία των μέσων αποθήκευσης δεδομένων

Η ανάγκη για αποθήκευση δεδομένων τα οποία θα τροφοδοτούσαν τις μηχανές μας υπήρξε αρκετά πριν την τον πρώτο υπολογιστή. Ας δούμε μαζί την ιστορία τους.

Business Sharp Toshiba

H Toshiba αποχωρεί από την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μετά από χρόνια ιστορίας ως ένας από τους κυριότερους παίκτες στην αγορά των υπολογιστών, η Toshiba αποχωρεί από την αγορά.