Παρασκευή
09/09/2011

Τα μελλοντικά Ultrabooks θα μοιάζουν με τα Tablets

Σύμφωνα με προβλέψεις και ακολουθώντας πάντα τις τεχνολογικές εξελίξεις αλλά και τις επιταγές της αγοράς, στο σχετικά κοντινό μέλλον, τα ultrabooks θα μοιάζουν ολοένα και περισσότερο με τα tablets. Το ίδιο υποστήριξε και ο CFO της Intel, Stacy Smith στην ομιλία του στις 7 Σεπτεμβρίου, στο Citi Technology Conference που πραγματοποιήθηκε στην Νέα Υόρκη.

Τα μελλοντικά Ultrabooks θα μοιάζουν με τα Tablets

Όπως θα διαπιστώσετε και από το πλανόγραμμα, τα μελλοντικά ultrabooks θα είναι όλο και πιο λεπτά και ελαφριά, στο μέτρο του δυνατού πάντα. Πιθανόν να φέρουν περιστρεφόμενη οθόνη αφής, για χρήση είτε ως laptop είτε ως tablet. Σίγουρα θα έχουν σαν χαρακτηριστικό το instant on, ενώ θα έχουν και εξαιρετική αυτονομία στην μπαταρία, αλλά και πολύ αξιόλογα γραφικά.

Επίσης έγινε ιδιαίτερη μνεία στην επικείμενη κυκλοφορία των Windows 8, που θα τρέχουν τόσο με επεξεργαστές Intel, όσο και με ARM επεξεργαστές από εταιρείες όπως η Qualcomm, η Texas Instruments και η Nvidia. Σκεφτείτε πως τα Windows 8 θα τρέχουν και σε tablets και σε υπολογιστές. Οπότε μια σύγκλιση από θέμα χαρακτηριστικών και λογισμικού ανάμεσα σε ultrabooks και tablets να μην είναι πολύ μακρινή.

Πηγή

Marios1508

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .


2 Σχόλια

  1. Ο/Η Βύρωνας λέει:

    Το θέμα είναι τα tablets να πάνε σε χαρακτηριστικά των notebooks και όχι το αντίθετο.

  2. Ο/Η vasilis. λέει:

    Hδη το asus transformer που εχω με το πληκτρολογιο,τα κανει ολα αυτα.
    το μελλον ειναι εδω και λεγεται asus.
    εμπειρια χρησης ταμπλετας με πληκτρολογιο ειναι ονειρο….

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.