Wind ADSM και δώρο ASUS EeePC 1000

Συνδεθείτε σε ένα από τα νέα προγράμματα ασύρματου Internet WIND ADSM Clock 200 (200 ώρες δωρεάν) και WIND ADSM 10GB (10GB δωρεάν) και αποκτήσετε το δωρεάν το netbook ASUS EeePC 1000 μαζί με το USB modem Huawei E169. Τα δύο προγράμματα ασύρματου internet WIND ADSM θα διατίθενται μόνο για νέους συνδρομητές με συμβόλαιο 24-μηνης διάρκειας και θα είναι διαθέσιμα από αυτή την Παρασκευή 10 Απριλίου.

Wind ADSM Clock 200
39 ευρω/ μήνα
Wind ADSM 10GB
39 ευρω/ μήνα

Σε όλες τις αναφερόμενες τιμές, συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 19%.

Η χρέωση για το ADSM Clock 200 θα γίνεται ανά λεπτό με ελάχιστη διάρκεια χρέωσης τα 5 λεπτά.
Η χρέωση για το ADSM 10GB θα γίνεται ανά KB. Οι παραπάνω χρεώσεις ισχύουν για χρήση εντός Ελλάδος. Για χρήση στο εξωτερικό ισχύουν χρεώσεις περιαγωγής.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος

χρόνια πολλά λοιπόν παιδιά για τα δυο χρόνια…άντε και καλή τύχη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Η Nova παρουσιάζει νέες προσφορές κινητής, internet & ψυχαγωγίας

Η Nova ενοποιείται με τη Wind και λανσάρει νέα προϊόντα μέσα από ένα μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων.

Smartphones WIND Nova Black Friday 2022

Η Black Friday ξεκίνησε στη Nova-Wind με τιμές σε συσκευές και υπηρεσίες

Οι καταναλωτές θα βρουν προσφορές σε πακέτα υπηρεσιών, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, smartphones και αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας σε τιμές έως και -70%.

Business WIND

H Nova αναπτύσσει ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών 10 Gigabit μέχρι το σπίτι (FTTH)

Η Nova θα δημιουργήσει το δικό της ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών (Fiber to the home), και θα συνεχίσει να επενδύει σε δίκτυα νέας γενιάς (5G).

Business Nova WIND

Hellenic Open Fiber (HOF): Νέα εποχή για τις υποδομές οπτικών ινών από τη θυγατρική της Nova – Wind

Το σύνολο των επενδύσεων της Nova-Wind για τεχνολογίες νέες γενιάς πρόκειται να ξεπεράσει τα 1,3 δισ. ευρώ, μέχρι το 2026 και αφορά κυρίως στην επέκταση του δικτύου οπτικών ινών στο σπίτι (FTTH) και στην εθνική κάλυψη του δικτύου 5G.