Τι κινητό έχετε;

Πάρτε μέρος στη δημοσκόπηση του Techblog. Επιλέξτε τη μάρκα κινητού τηλεφώνου που χρησιμοποιείτε αυτή την περίοδο. Η έκθεση MWC 2009 της Βαρκελώνης ολοκληρώθηκε και είχαμε την ευκαρία να πάρουμε γέυση από τα καλύτερα κινητά του 2009. Μέχρι όμως να φτάσουν στα ράφια των καταστημάτων και να τα αποκτήσουμε, εσείς ποιο χρησιμοποιείτε τώρα. Ας μάθουμε τι κινητό έχουν οι αναγνώστες του Techblog.

update: Πρόσθεσα την επιλογή iPhone! Τρελή παράλειψη. Συγνώμη παιδιά.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ioannis

Apple iPhone? θα δούμε αρκετά άλλη μάρκα μάλλον.

Spiros

Έχω iPhone 3G και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Stelios

Αγοράζω Sony Ericsson τα τελευταία 4 χρόνια και είμαι κατευχαριστημένος. Πάντα απορία μου ήταν γιατί πουλάει τοσο η Νοκια με τόσο χάλια μπαταρίες που βάζει σε κινητά και με τόσο ελλατωματικό λειτουργικό. Έχω αλλάξει στο παρελθόν 4-5 Νοκια, σχετικά ακριβά μοντέλα και σε όλα μετα βίας η μπαταρία έφτανε τη μια μέρα και με ελάχιστες κλήσεις. Όσο για τα firmware updates, παλιότερα τα πηγαινόφερνα στην αντιπροσωπεία συχνά. Ωσπου κατέληξα πως μας δούλευαν. ΠΟΤΕ ξανά Νοκια για μένα…

Antreas

Φίλε μου για την μπαταρία όντως η SE είναι πάντα ένα σκαλί πιο πάνω από όλες τις άλλες εταιρίες. Αλλά το ότι κρατάνε τα Νόκια μια μέρα είναι μεγάλο λάθος. Εμένα μου κρατάει 2,5 μέρες με μηνύματα, 3-4 τραγούδια και κάνα 30λεπτο κλήσεις.Τώρα όσο αφορά το λειτουργικό το θεωρώ πολύ καλό το Symbian, μιας και είναι ανοιχτό και έχεις πολλά προγράμματα να βάλεις παρά τα SE που τα περισσότερα έχουν κλειστό λειτουργικό και είναι αρκετά αργά (βλ. W910). Το ανοιχτό λειτουργικό είναι πάντα καλύτερο και δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς σε αυτό.

John Karakatsanis - xblog.gr

Εγώ αυτή την περίοδο χρησιμοποιώ ένα Nokia N82 για βασικό κινητό και ένα HTC V1640 για δεύτερο. Και απ΄τα δύο είμαι ευχαριστημένος, το ένα Symbian, το άλλο Windows Mobile (6.1 παρακαλώ χεχε).

azaas

iphone 3G for me alla apoti vlepw i maxi anamesa se nokia kai ericsson kala kratei akoma 😉 Go Ericsson 😀 hehe

βασω

ξερετε ποτε θα ερθει στην ελλαδα το sony ericsson c903 και σε τι τιμη please…..!

Fotis

Aν έχεις δύο κινητά πως θα ψηφίσεις? 🙂

Antreas

Αυτό που θεωρείς καλύτερο! 😛 Είναι όντως μια απορία. Δεν γίνεται να ψηφίσεις δύο.

PaNdELiS

nokia n78 !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured poll

Ποια νέα τεχνολογία περιμένετε περισσότερο να δείτε στα smartphones; [Poll]

Στο poll αυτού του Σαββατοκύριακου θέλουμε να μάθουμε ποια νέα τεχνολογία περιμένετε περισσότερο να δείτε στα smartphones.

Smartphones poll

Το ιδανικό μέγεθος οθόνης στα smartphone [Αποτελέσματα Poll]

Ρωτήσαμε τη μεγάλη κοινότητα τεχνολογίας του Techblog ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης σε smartphone και σας έχουμε τα αποτελέσματα.

Smartphones poll

Ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης σε smartphone; [Poll]

Στο poll αυτού του Σαββατοκύριακου θέλουμε να μάθουμε ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης σε smartphone για εσάς.

Smartphones poll Samsung Galaxy S21 Samsung Galaxy S21 Plus

Λέτε “όχι” στα Galaxy S21 λόγω έλλειψης φορτιστή στο πακέτο αγοράς [Αποτελέσματα poll]

Ρωτήσαμε τη μεγάλη κοινότητα τεχνολογίας του Techblog κάποιο εκ των νέων smartphone της σειράς Galaxy S21 και αυτά είναι τα αποτελέσματα.